- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.701
Cidden ya çok feci bi istek hemde rüyama giriyor o dereceeşim çiğ köfte aldı kendisiyle büyük oğlana ben yemicem dedim ama nasıl bir savaş verdim anlatamam sonra markette pastalara baktım baktım baktım sonrada çavdar ekmeği alıp çıktım
Bencede bu aralar ara verirsem çok fena olur azıcık daha sıkayım dişimi ayyyy gece gece ne yenir diyom. En güzeli bi bardak su içip yatayım ben hadi sabah görüşürüzBenim gibi profiterol alip cikmadin iyi ki. Basima bela aldim mecbur bitecek.
Ben artik ruyamda da gormuyorum.
Evet tehlikeli sularda yuzuyorsun. Sen ara verme fatma.
İştahımı açtı dermişimSoğan suyunun etkilerini banada anlatınnn
Soğan suyunun etkilerini banada anlatınnn
Bencede bu aralar ara verirsem çok fena olur azıcık daha sıkayım dişimi ayyyy gece gece ne yenir diyom. En güzeli bi bardak su içip yatayım ben hadi sabah görüşürüz
İştahımı açtı dermişimyarında geçsin olduysa bi fayda yazalım inşallah
Sogan kuru istedigim gibi gitmedi. Sabah musait degildim icemedim oglen ictim. 2.5 gun yapmis oldum. Iki adet soganim kaldi onlari da oglenleri carsamba , persembe iki gun icmeyi dusunuyorum.
Sabah cappucino (kafeinsiz +sekersiz) + yarim profiterol
Oglen Sogan suyu
Uc bardak ayran
Aksam Cappuccino.
Sonra : Papatya cayi.
Ne guzel menu .
Soğanı doğra bi güzel zeytinyağıyla da kavur öldür kıyma da at içine pişir güzel kır sonra bi yumurta üstüne afiyet olsun
Soganin suyunu iciyoruz hannaz biz. Sen hep kolay tarifler veriyorsun.
öyle bi anlattın ki canım istedi iyimiSoğanı doğra bi güzel zeytinyağıyla da kavur öldür kıyma da at içine pişir güzel kır sonra bi yumurta üstüne afiyet olsun
Iyyyyyy kokmuyo kız , ben dün bi küçük çiğ yedim yeminle kendimi soğan gibi hissediyorum
öyle bi anlattın ki canım istedi iyimi
yaaa deme deme olmasın öyle şeylerKokuyor da icilmiyecek gibi degil. Uc gun zor dayandik fatmayla ama sogan yiyen biriysen sana bi sey yapmaz.
roxen sen bu aralar kilo alacaksin demedi deme.
yaaa deme deme olmasın öyle şeyler
güya karataya uygun beslenmeye çalışıyorum ama sabahları ekmek yiyerekBenim tanidigim roxen salata ve tavuktan baska yemege yuz vermezdi.
güya karataya uygun beslenmeye çalışıyorum ama sabahları ekmek yiyerek
ama doğru bildin bugün akşam sebzeli tavuk sote ve yoğurtlu havuç yedim
duydumda oradaki beş gün yine makul insanlar içindir ben ipin ucunu salmak istemiyorum5:2 gun diyeti var duydun mu.
5 gun istedigini ye , iki gun 600 kalori al.
Ben buna gecicem, bes gun uc ogun. iki gun tek ogun gibi. Kendime uyarladim.
duydumda oradaki beş gün yine makul insanlar içindir ben ipin ucunu salmak istemiyorum