65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Benim gibi profiterol alip cikmadin iyi ki. Basima bela aldim mecbur bitecek.

Ben artik ruyamda da gormuyorum.

Evet tehlikeli sularda yuzuyorsun. Sen ara verme fatma.

Benim gibi profiterol alip cikmadin iyi ki. Basima bela aldim mecbur bitecek.

Ben artik ruyamda da gormuyorum.

Evet tehlikeli sularda yuzuyorsun. Sen ara verme fatma.
Bencede bu aralar ara verirsem çok fena olur azıcık daha sıkayım dişimi ayyyy gece gece ne yenir diyom. En güzeli bi bardak su içip yatayım ben hadi sabah görüşürüz

Soğan suyunun etkilerini banada anlatınnn

Benim de istahimi acti profiterole o yuzden dadandim. Dadanmasaydim kilo veriyordum.

Bencede bu aralar ara verirsem çok fena olur azıcık daha sıkayım dişimi ayyyy gece gece ne yenir diyom. En güzeli bi bardak su içip yatayım ben hadi sabah görüşürüz

Evet sen ara verirsen is kopacak gibi gorunuyor.

İştahımı açtı dermişim yarında geçsin olduysa bi fayda yazalım inşallah

Sogan kurunun en iyi yani bugun bitmesi.

Sogan kuru istedigim gibi gitmedi. Sabah musait degildim icemedim oglen ictim. 2.5 gun yapmis oldum. Iki adet soganim kaldi onlari da oglenleri carsamba , persembe iki gun icmeyi dusunuyorum.

Sabah cappucino (kafeinsiz +sekersiz) + yarim profiterol

Oglen Sogan suyu

Uc bardak ayran

Aksam Cappuccino.

Sonra : Papatya cayi.

Ne guzel menu .

Soğanı doğra bi güzel zeytinyağıyla da kavur öldür kıyma da at içine pişir güzel kır sonra bi yumurta üstüne afiyet olsun

güya karataya uygun beslenmeye çalışıyorum ama sabahları ekmek yiyerek
ama doğru bildin bugün akşam sebzeli tavuk sote ve yoğurtlu havuç yedim

5:2 gun diyeti var duydun mu.

5 gun istedigini ye , iki gun 600 kalori al.

Ben buna gecicem, bes gun uc ogun. iki gun tek ogun gibi. Kendime uyarladim.

Günaydın kızlar bence biz kadınlara hasta olduklarında annelik ev hanımlığı gibi sıfatlardan muaf olduğumuz bi sistem uygulanmalı. Geberiyorum hastalıktan benim küçük yine ateşlendi 6 ya kadar ateş nöbeti tuttum. 7 de büyüğün okulu için uyandım bu nedir arkadaş. Akşama yemek faslı var bide ne yedircem millete offf. Yatıp uyumak istiyorum ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…