- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.641
Umarım teşekkür ederim inşallah daha iyi olacak herşey, zaten gruba pek bir faydam olmadı ama yinede kilolar gidiyor bu sevindirici, sen de gidince biraz bende koptum sanırım.. Yılbaşından sonra bişeyler düşünüyor musun
Kilo verme süreci insanı yoruyor gerçekten haklısın, insan kafasını dinleyip başka şeylere yönelmek istiyor. Bir ara bana şöyle bişey olmuştu verecek kilom kalmadığı halde şu kaç kalori bunu yesem ne olur diye diye hiç bişeyden keyif almaz ve kilodan başka bișey düşünmez hale gelmiştim. Bu iyi bir psikoloji değil gerçekten. Sen bizle sohbete gelirsin :)Seni bildirim yapanlardan daha fazla goruyorum. Duzenli bildirim yapanlar alinmasin . Benim pilim yilbasina kadar. Toplamda 13.5 kilo verdim. Marta kadar ara verecegim. Sonra belki gelirim, belki gelmem. Su bildirim isleri beni strese sokuyor.
Kilo verme süreci insanı yoruyor gerçekten haklısın, insan kafasını dinleyip başka şeylere yönelmek istiyor. Bir ara bana şöyle bişey olmuştu verecek kilom kalmadığı halde şu kaç kalori bunu yesem ne olur diye diye hiç bişeyden keyif almaz ve kilodan başka bișey düşünmez hale gelmiştim. Bu iyi bir psikoloji değil gerçekten. Sen bizle sohbete gelirsin :)
Vücut yavaşlıyor kışın doğru söylüyorsun, insanın yaz aylarında ki enerjisi olmuyor.Acik soyleyeyim akli olan kasim aralik ocak subat da diyet yapmaz. Tamam dikkat edersin kilo almamak icin belki yarim kilo verirsin ama kisin gercekten hasar aliyor vucut. Ben bunu gozlemledim kendimde ama tabi ki herkes ayni degil.
Ben yemek olarak fazla yemiyorum zaten, alistim galiba ama 100 gram verdigim zaman ki sevinc yok artik bende. O yuzden pilim bitti diyorum.
Sohbete gelirim tabi kralicem i 65 gorecegim daha:)
Vücut yavaşlıyor kışın doğru söylüyorsun, insanın yaz aylarında ki enerjisi olmuyor.goldenheart dediğin gibi ablamı hedefe ulaştırana kadar ben buradayım :)
Kızlar bugnün işler çok giremem internete cvp yazcam sonra çooom tşk
Tebrik ederim canım darısı başıma ha gayret
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı canım çok çok geçmiş olsunİyi hafta sonları dilerim, sonuçlar için tebrik ederim :)
Bugün sabah acil ailemin yanına geldim babam pazartesi ameliyata alınacakmış, solunum yetmezliği olduğu için önce bir tedavi uygulanıyor koşuşturmadan pek gelemeyebilirim belki fakat ciddi birşeyi yok çok şükür, gelmeye çalışacağım
Maşallah banaKizlar fatmanin kilosu.
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun babanı canım çok çok geçmiş olsun
Maşallah banaama inanın yemedim yasaklı bişey dün su içemedim sadece bide hastanede akşam yemeği yerine 2 çubuk yedim
A AklinYolu1 teşekkür ederim foto için
Çocuklar hastalandı acile gittik akşam 6 da tam yemeğe oturacakken gidince aç kaldık saat 10 da eve zor geldik. Sen dene bakalım bende bi denerim işe yararsa soğanı kaynatıp içeceğiz dimiHastahane mi ne hastahanesi?
Sogan suyu icmeye baslayacagim yarin. Gunde iki kere , uc gunluk. Bakalim yarari olursa sende icersin.
Ben de sana tesekkur ederim banliyken yukledin:) Ne bandi be 5 gun surdu.
Çocuklar hastalandı acile gittik akşam 6 da tam yemeğe oturacakken gidince aç kaldık saat 10 da eve zor geldik. Sen dene bakalım bende bi denerim işe yararsa soğanı kaynatıp içeceğiz dimi
ban yersen fotoları küçültüp yolla bana. Şaka şaka inşallah bi daha olmaz yokluğun belli oluyor
Super!
67 leri gorucen daha.
Bravo sildin supurdun kilolari.
Dur kız beraber yapalım yarın bende başlayayım. Soğanj 4 e böl 1.5 bardak içmr suyu ile kaynat taze hazırla aç karnına sabah öğle iç basitmiş. Sonra normal öğün yiyoruz dimiCok gecmis olsun. Umarim iyilerdir simdi. Ne oluyor arkadas grup olarak bize.
Sabah ve oglen ac karnina iciyorsun. Taze hazirlamak sart , bildigimiz kahverengi kabuklu sogan. Bir buyuk sogani tencereye koy , dorde bol, bir bucuk bardak icme suyu ile bes dk kaynat, musluk suyu olmaz.
Yararsa zaten carsamba gunu sonuclardan belli olur.Uc gun yapacagim fazla yapmayacagim ama yedi gune uzatabilirsin.
BDV ye girmiyorum. Bansiz cikmiyorum ordan.