65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Kizlar denediginiz ve kesin dediginiz sok diyet var mi ben asiri hareketsizim ya butun gun otur yat yani spor yapmak icinde kendimi bi motive edemedim evde tek basima yapamiyorum cabuk sıkılıyorum regl bitti bugunku tartim ac karna 74.5 geldim aslinda bi yandan ideal diyorum 23 gunde 3 kilo ama bi yandan da hemen gitsin istiyorum kilolarim 6 li rakamlari biran once gormek istiyorum sok diyet yapsam mi diye dusundum ama karar veremedim siz ne onerirsiniz

Kizlar denediginiz ve kesin dediginiz sok diyet var mi ben asiri hareketsizim ya butun gun otur yat yani spor yapmak icinde kendimi bi motive edemedim evde tek basima yapamiyorum cabuk sıkılıyorum regl bitti bugunku tartim ac karna 74.5 geldim aslinda bi yandan ideal diyorum 23 gunde 3 kilo ama bi yandan da hemen gitsin istiyorum kilolarim 6 li rakamlari biran once gormek istiyorum sok diyet yapsam mi diye dusundum ama karar veremedim siz ne onerirsiniz

şok falan yapma bence. şok yaparsın ne zamana kadar oyle beslenicen. bırakınca yine alırsın. zamana yay. evde leslie yap.

şok falan yapma bence. şok yaparsın ne zamana kadar oyle beslenicen. bırakınca yine alırsın. zamana yay. evde leslie yap.
Evet leslie daha once yapmistim denemistim bide bende psikolojik sanirim ameliyat gecirdim dis gebelikten dolayi simdi oyle biraz biseyler yapsam kasiklarimda agri hissediyorum hemen birakiyorum korkudan psikolojik olarak hala kendimi toparliyamadim biraz sabirsizim sanirim neyse bu sekil devam ediyim bakalim hafif hafif leslie yapmaya calisayim

merhabalar yeni üyeyim ve 30 kilo kadar kilo problemim var burdaki yarışmayı kaçırdık mı acaba

Merhabalar :KK51: ilk yarışmaya katılmıştım fakat tam düğün zamanıma denk geldi süreklilik gösteremedim. 6 ayda 23 kilo verdim dukan diyeti ile bilenler vardır :KK54: 2 ay oldu evleneli diyeti bırakmıştım yeni ev, balayı derken 5 kilo almışım :KK55: dün diyete tekrar başladım buradaki yarışmayı kaçırmasam iyiydi ama neyse artık 3 hafta sonra 5 kiloyu vermiş olarak katılacağım. Kolaylıklar diliyorum :temizlik:

Günaydın kızlar hatayım yatıyorum hareket yok ama karataya devam etmeye çalışıyorum gram gram gidiyor hareketsiz olduğum için en azından 2 kilo hedefini tutturacağım sanırım. Artık yatışmanın ikinci kısmına gayret edeceğim:KK1::hasta:

Günaydın kızlar hatayım yatıyorum hareket yok ama karataya devam etmeye çalışıyorum gram gram gidiyor hareketsiz olduğum için en azından 2 kilo hedefini tutturacağım sanırım. Artık yatışmanın ikinci kısmına gayret edeceğim:KK1::hasta:
Geçmiş olsun sen bir an önce toparlamaya bak ilaç içiyorsan onlarda ödem yapıyor iyileştikten sonra tekrar hızlanır eksiler

İyi akşamlar kızlar ben biraz saldim ama bugün tam gaz başladım ,en azından kilo almadım aynı kilomda devam ediyorum:KK16:.

Kizlar merhaba canlarim hepnize iyi hafta sonu dilerim.
Inanin ben hala hastayim hala halsiz öksuregimde kecmedi amma bikdim ya bunedi tartida kecen hafta 78.900 dim .
Bu sabah 80.500 gordum .
Bugunlerde regil donemim yaklasdi bilem vucudum su topladi bi boyle oldu ödemdi kilodu anlayamadim bir türlü.
Amma sabah uykudan uyanirken gozum dudaklarim şişdi sanki .
Dudaklarim silikonmuş kimi duruyordu.
Acaba ödedimi ya kioldumu.
Neyse boş verdim şimdilik onunlami uğraşcam.
Bu sabahdan pirinc lapasi şok diyeti denemek için pirinc haşladim
Kecen sene baya etgisin görmüşdüm.
Ya kizlar bu hafta sporu hic aksatmadim ya inanin gubde en az 7000
En cok adsim sayimda 19678 addim atdim yani anlayacaginiz boş oturmadim.
Wc yede hergun cikiyorum bazen 2 defa .
Yani tartidaki arti bence kilo değil

Merhabalar :KK51: ilk yarışmaya katılmıştım fakat tam düğün zamanıma denk geldi süreklilik gösteremedim. 6 ayda 23 kilo verdim dukan diyeti ile bilenler vardır :KK54: 2 ay oldu evleneli diyeti bırakmıştım yeni ev, balayı derken 5 kilo almışım :KK55: dün diyete tekrar başladım buradaki yarışmayı kaçırmasam iyiydi ama neyse artık 3 hafta sonra 5 kiloyu vermiş olarak katılacağım. Kolaylıklar diliyorum :temizlik:
Allah mutlu mesut etsin 5 kq nedir ki verirsin canim kafana takma

X