- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.401
Daha değil işlerim var. Kilo alıp gelicem :)Gelmişsin :)
Menun süper.Menüm
Sabah
2 yumurta 5 zeytin salatalık tupp lor peynir 1 çay bardağı fındık fıstık yarım ayva
Akşam 1 kase yogurtlu kereviz salatası 1 tabak etli enginar
Su 2.5 olur
Spor yok malesef
Teşekkür ederim hala kafamda tam pturmamış şeyler var ama idare ediyor gibiyimDaha değil işlerim var. Kilo alıp gelicem :)
Menun süper.
Ne gibi . İki ogune indirmissin. Ekmek yok. Daha ne olsun. Ceviz yerine badem tercih et.Teşekkür ederim hala kafamda tam pturmamış şeyler var ama idare ediyor gibiyim
Bu kadar yumurta ceviz badem insana ne yapar onu merak ediyorum mesela sonra bulgur yenebiliyor mu ayranı ögün aralarında içebilirsiniz diyor karatay o zaman 2 öğün bozulmuyor mu. Yumurta yerine başka ne yenebilir gibi araştırıyorum da net bilgi bulamadım. Hergün yumurta bazen gitmiyorNe gibi . İki ogune indirmissin. Ekmek yok. Daha ne olsun. Ceviz yerine badem tercih et.
Bu kadar yumurta ceviz badem insana ne yapar onu merak ediyorum mesela sonra bulgur yenebiliyor mu ayranı ögün aralarında içebilirsiniz diyor karatay o zaman 2 öğün bozulmuyor mu. Yumurta yerine başka ne yenebilir gibi araştırıyorum da net bilgi bulamadım. Hergün yumurta bazen gitmiyor
Müsli de yulaf var serbest mi yulaf hazır gıda tüketemiyoruz onu biliyorum. Kendim hazırlasam ben olur o zaman dimi ay ne iyi oldu. Bende tam tersi bulgur ölçülü olmak şartıyla serbest prinç ysak sanıyordum. Badem denerim çok sağolBulgur glüten içerir. O yuzden pirinci önerir. Ben öyle hatırlıyorum ama pirinç pilavı da insulin direncine iyi gelmez.
Küçük porsiyonlarla yiyebilirsin. Senin secimin.
Bademin yağ yakma özelliği var.
Yumurta yerine sütlü musli yiyebilirsin bademle tok tutuyor.
Müsli de yulaf var serbest mi yulaf hazır gıda tüketemiyoruz onu biliyorum. Kendim hazırlasam ben olur o zaman dimi ay ne iyi oldu. Bende tam tersi bulgur ölçülü olmak şartıyla serbest prinç ysak sanıyordum. Badem denerim çok sağol
Merkür geri gidiyor olsa dükkan senin :)Arada katılım hiç mi yok
Biz Türkler Yok denilince hiç mi Yok deriz Yok işte
Olsun sağolMerkür geri gidiyor olsa dükkan senin :)
Yok bende kısıtlamıyorum yağ konusunda falan sadece kızartma ekmek makarna pirinç patates pasta börek tatlı tüketmiyorum. Yoğurt kefir evde kendim yapıyorum süt tam yağlı. Karatayı sevmemin sebebi bu olsu aslında özel yemek liğht ütünler yok. Çok teşekür ederim kafanı şişirdimKendimi çok kisitlamam ben yağsız yemem mesela ama süt ürünleri hep tam yağlı . Yüzde kırk karbonhidrat . Yüzde elli protein yüzde on yağ yersen .buna dikkat edersen her şeyi ölçülü olarak yiyebilirsin.
Kendini kisitlama diyet sürecinde hazırlama aşaması zor. Hazır yulaf da olabilir ama bademin yağ yakıcı özelliği var. Günde 25 i geçmeden önerilir.
Ne demek ne kafa şişirmesi. Karatay zaten uzun soluklu bir diyet programı.ben diyetime ara verdim çünkü arada antibiyotik kullandım ve hastaligim tam olarak geçmedi. 9 aralık ta tamgaz başlayacağım. 55 olana kadar.Yok bende kısıtlamıyorum yağ konusunda falan sadece kızartma ekmek makarna pirinç patates pasta börek tatlı tüketmiyorum. Yoğurt kefir evde kendim yapıyorum süt tam yağlı. Karatayı sevmemin sebebi bu olsu aslında özel yemek liğht ütünler yok. Çok teşekür ederim kafanı şişirdim
Geçmiş olsun. Benim hedefim de 55 aslında güzel gidiyordu hastalandım bende 2 haftadır yatıyorum resmen ben çok çok yavaş kilo veriyorum umarım karatay da daha kolay olur benim için. Sıvı diyetini araştırayım inşallah lazım olmaz da bilğim olsun. Ben hastayken diyete dwvam ettim ilaçlatı ona göre ayarladım ama spora ara verdim toparlanınca onada devam inşallahNe demek ne kafa şişirmesi. Karatay zaten uzun soluklu bir diyet programı.ben diyetime ara verdim çünkü arada antibiyotik kullandım ve hastaligim tam olarak geçmedi. 9 aralık ta tamgaz başlayacağım. 55 olana kadar.
Gordugum kadarıyla iyi gidiyorsun. Kilo vermen durduğu zaman sivi diyeti öneririm. Sadece sıvı süt ayran cay kahve çorba gibi.
Sağol fatmacim.Geçmiş olsun. Benim hedefim de 55 aslında güzel gidiyordu hastalandım bende 2 haftadır yatıyorum resmen ben çok çok yavaş kilo veriyorum umarım karatay da daha kolay olur benim için. Sıvı diyetini araştırayım inşallah lazım olmaz da bilğim olsun. Ben hastayken diyete dwvam ettim ilaçlatı ona göre ayarladım ama spora ara verdim toparlanınca onada devam inşallah
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı ile hedefimize de ulaşırız inşallah benim boy kısa olunca 55 bile çok bence ama doktor ideali o dedi:) 9 aralıkta bi atak yaparız inşallahSağol fatmacim.
Sana da geçmiş olsun. bende hasta iken devam ettim yalniz meyve yemedigim için son olan üzerinde ağırlaştı. Yolum uzun daha zaten. 55 herkesin hedefi:)
Sıvı diyeti biraz benim urunum. Detox diye gecer ama onlar çay kahve içermez. :) leptin diyeti var bunu arastir.