- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.361
Çok teşekkür ederim :)Çok çok geçmiş olsun sabit kalsan yine yeter iyi olmak için beslenme önemli dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim :)Çok çok geçmiş olsun sabit kalsan yine yeter iyi olmak için beslenme önemli dikkat et
Bu kürü bende denedim ama aynı zamanda yogurt zerdeçalda yapmıştım hangisi işe yaradı bilmiyorum ama yardımı olmuştuBenim de iyi gidiyo şuan extra olarak geceden cevizli su yapıp sabah içiyorum bakalım işe yarıcak mı :))
Muzu dilimle üzerine kako serp yada kakoya bula ara öüün olarak ye çikolata gibi oluyor tavsiye ederim tabi muz seversenBende regl donemindeyim tatli krizlerine girsemde dikkat etmeye cabaliyorum bir iki parca bitter ile nefsimi koreltmeye calisiyorum umarim eksi gorurum
Benim de iyi gidiyo şuan extra olarak geceden cevizli su yapıp sabah içiyorum bakalım işe yarıcak mı :))
Bayilirim ama genelde muz yerine mandalina portakal tercoh ediyorum 1 muz yerine 2 mandalin kalorisi esitmis kendimce uyarlamaya calisiyorum :) tavsiyeni dikkate alicam canim tesekkur ederimMuzu dilimle üzerine kako serp yada kakoya bula ara öüün olarak ye çikolata gibi oluyor tavsiye ederim tabi muz seversen
Rica ederim canım ben de çok tercih etmiyordum karataydan önce ama çikolata isteyince canım öyle bastırıyordum. Artık meyve çok çok az oda sabahBayilirim ama genelde muz yerine mandalina portakal tercoh ediyorum 1 muz yerine 2 mandalin kalorisi esitmis kendimce uyarlamaya calisiyorum :) tavsiyeni dikkate alicam canim tesekkur ederim
katılıyorumKimseler yok burda yine kalabalığız ama kimse uğramıyor
Yanlız başına da inşanın iç,nden gelmiyor yazmak ama canlanır belkikatılıyorum