65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

nasıl menüler sporlar grup sessiz kaldı

merhaba
11 kasımda tartı fotoğrafını yükler isen gruba katılabilirsin yılbaşına kadar haftada 1 kilo dahi gitse 7 kilo yapar
Peki o zman kendimi tanitayim 21 yaşındayım adim hicran. Bi oğlum var 5 aylık. 65 kilo ile hamile kaldım veee tamm 90 kilo doğuma girdim çıktığımda 85 tim şaka gbi resmen . beslenmeme dikkat ederek şuan 64 kiloya inmiş bulunmaktayım nisana kadar hedefim 55 olabilmek .

çok güzel kilo vermişsin tebrikler :) kalanı da burada verirsin inşallah :)

Merhabalar ben de kendimi tanıtayım.Adım büşra.27 yaşındayım.Boyum 162.kilom 66 Şu aralar çalışmıyorum ve işten çıkalı yaklaşık 15 iloya yakın kilo aldım. Onları geri verme çabasındayım .elimden geldiğince sağlıklı ve hızlı bir şekilde bu fazla kilolarımdan kutulmak istiyorum en azından 57-58 olayım da. Yakında kardeşimin nişanı düğünü var. İnşallah hep beraber birbirimize destek olarak veririz.

H hicran17 ve T Tigger hoşgeldiniz 11 kasım yani cumartesi günü tartı fotoğraflarınızı yükleyip yarışmaya dahil olursunuz :) ilk sayfada yazıyor zaten tek sart bu , menü yazmak zorunlu değil isteyen yazabilir bir güzel yorumlarız :) buraya aktif katılım önemli gün içinde gelin bol bol yazın motivasyon hep yüksek kalsın :)

kendimden bahsettiğim bir mesaj var gerilerde ama yinede yazayım 24 yaşındayım 29 kilo verip 3 ünü kendi isteğim ile aldım şuan sağlıklı beslenme ve spora devam ediyorum :)

Çok kilo vermişsin tebrikler gerçekten..Aslında ben de 20lerin başında 97 kiloydum.Yani kilo vermenin nasıl bir şey olduğunu biliyorum bu yüzden seni çok tebrik ediyorum.Kilo verip de onu koruyabilmek çok büyük başarı gerektiren bir şey..Tebrikler gerçekten.Umarım verdiğin kilolarını böyle korumaya devam edersin.

teşekkür ederim umarım devam ederim sende muazzam bir kilo vermişsin

Selam sırf size katılabilmek için üye oldum yıllardır forum kullanmıyodum bende size katılmak istiyorum şartlarınızı okudum kendimi tanıtayım. adım gülçin 24 yaşındayım izmir de oturuyorum evliyim 1 yasında kızım var memnun oldum şimdiden

Memnun oldum. Cumartesi gunu tarti resmini bekliyoruz o zaman.

OOo baya vermissin tebrik ederim

Grip oldugumdan dolayi oksuruk surubu ve agri kesici kullaniyorum. O yuzden Karatay da olmayan normalde yemedigim meyveleri de ekledim.

Kahvalti yerinde ikiavakado + yarim kilo mandalina

Aksam da kasarli patates yiyecegim. + Ayran

Aralarda latte ve bitki caylari (mate + yesil cay + java cayi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…