65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Benim menum de
Sabah: 1 adet yumurta 2 ince sucuk dilimi 2 dilim ekmek 3 zeytin domates salatalik maydonoz peynir ince dilim 2 bardak sekersiz cay
Oglen: 2 kasik kadar kabak yemegi
4_5 kasik etli taze fasulye
3 kasik eriste
2 kasik yogurt
Aksam:kucuk kase special k

Aralardada 1 avuc kadar kuruyemis toplamda 2 adet mandalina

Gunaydin kizlar, Soguk alginligim var , cok halsizim o yuzden set bir menum yok. Mandalina + bitki cayi + Ispanakli gozleme+ su . Bugun ayran fazla icmem. Bu kadar saniyorum.

Merhaba kizlar naslsiniz malum hafta sonu olunca toplanamiyorzu olsun salik olsun ben hafta sonlari cok yogun oluyorum dun ev köşe bucak temizlik yapdim spor yapmaya hic vakit bulamadan aksam oldu dun diyetden devam etdim anca bugun kendime mola verdim.sporda yapmadim diywtde deseniz ne etdin ne yapdin ki mola verdin yarindan itibaren siki bir ciddi rejimle diyete iki elle sarilcam .
O yuzden kendime lazar gunlerini özel gun olarakdan ayirdim hemin gunleri diyet spor etmiyorum ve boylece dinlenmiş oluyorum.
A AklinYolu1 canim ben her sabah 1 d mutlaka ekmek kepekli yemesem gun boyu cok halsiz oluyorum amma o yedigim 1 d beni gun boyu zinde tutuyor o yuzden irelde bakcam kilo kaybim olmasa ekmekde menudan cikarcam

Aynen kendine bir beslenme sekli gelistir. Deneme yanilma yoluyla hangi besinlerin iyi gelip gelmedigini anlarsin.

Bana mesela mandalina iyi gelmiyor , midemi kazindiriyor ama bu iki gun guc toplamak icin yemek zorundayim.

Son düzenleme:
Kizlar Gunaydin guzel bir haftaya başladik hepinize bol eskili gunler dilegiyle naslsiniz ben bu sabah erkenden yeşil kahve icdim sonra 2 bardakda ilik su 1 saat sonra cok hafif bir kahvalti yapdim

Kizlar spor durmumu artirdim tam 7 km yurudum A Aklin yolu1 canim kilomu konturol etmiyorum her gun haftada 1 gun tartiliyorum .
Birde kizlar oglen koca tabak salata yedim karisik salata kirmizi lahana maydonuz biber turp havuc ve yesillikler den olusan salata

Hadi bakalim gorelim bu cumartesi kacsin. Iyi bir rakam bekliyorum senden.

Bugun yine corba agirlikli beslenebilirim. Yarin arkadaslarla dolu dolu bir kahvalti yapicam. Birinci yarismamiz yarin bitiyor. Ikinci yarisma hala devam ediyor.

Gunaydin kizlar.bugunki menumu paylasayim sabah erkenden ilik suyumu icdim aksamdan ceviz sarimsak 1 bardak suda koymusdum onu icdim sarimsaki yutdum cevxi yedim ara ogunde 1 armut yedim 5 k yogurt yedim simdide koy tavugundan corba yaldim ondan icerim bol bol ekmek yok oglen menumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…