- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.241
Tartı resmi hafta sonu olmasaydı iyiydi .
Ben de pazartesi günü yükler sizi takip ederim , en azından motive olurum size baka baka , olur mu A AklinYolu1
Menulerde az bi sasma oldu benim lahana sarmasina dayanamiyorum 2 gundur goturdum yani :) ama kalori hesabi yaparak dengelemeye calisiyorumnasıl menüler sporlar grup sessiz kaldı
merhaba
11 kasımda tartı fotoğrafını yükler isen gruba katılabilirsinyılbaşına kadar haftada 1 kilo dahi gitse 7 kilo yapar
Aman sanki carsambaya hic itiraz etmedin.
Tabi ki gel topige istedigin gibi yaz ama yarisma yok sana.
Menulerde az bi sasma oldu benim lahana sarmasina dayanamiyorum 2 gundur goturdum yani :) ama kalori hesabi yaparak dengelemeye calisiyorum
Ama internetim olmadığı zamanlara denk gelmişti o çarşambalar :)) ayol hiç taviz vermiyosun sen de çok sert bi kaptansın patron
Smileler çıkmıyor trip yapan smile diyorum hıh :))
Geçmiş olsun :) nasıl oldun ? Ben bugün kızlarla yemeğe çıktım ve İskender yedim :) ama tüm gün yedigim tek öğün . Bırazdan kosu bandında cezamı cekecegimGeldim geldim, hapisten yeni ciktim.Kizlar tek tek yazmayayim. Bu cumartesi tarti resmini yukleyen herkes gelebilir.
Geçmiş olsun :) nasıl oldun ? Ben bugün kızlarla yemeğe çıktım ve İskender yedim :) ama tüm gün yedigim tek öğün . Bırazdan kosu bandında cezamı cekecegimCumartesiye 55 kusurlara inmeliyim :)
Lahana sarmasina kim dayanir.
Kiz sana garezim mi var, pazartesi kabul etmeyeyim. Sunu aciklayayim sana, diyelim cumartesi arkadaslar yukluyor. Kilolari 55, onlarin verdikleri bir kilo iken sen iki gun sonra tartildigin icin 1.200 veriyorsun. O zaman adaletsizlik oluyor. Ayni gun yuklemek sart o yuzunden.
Evet yarın aç gezeceğim :) bol bol zencefil bal cayı iç bari , biliyorsundur gerçi :) ben de bir dizi açıp yürüyüşe başlayayım :)Ooo afiyet olsun.Yarin yemek yeme o zaman. Sadece sivi olsun.
Daha kotu oldum. Doktora gittim bug var dedi. Surup verdi . Oksuyorum iste . Bugun dune gore sicakti ama.
Yeni yarısmacı arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum :) ben nerdeyse hedefime ulaştım , umarım sizlerde başarılı olursunuz pes etmek seytana uymak yok
Ama pazartesiden pazartesiye aynı hesaba tekabül ediyo ben de 1 hafta diyette olmuş oluyorum , ben aç kalmış sürünmüş oluyorum ,ben de aynı eziyeti çekmiş oluyorum ama ama ama ama ...............................
Evet yarın aç gezeceğim :) bol bol zencefil bal cayı iç bari , biliyorsundur gerçi :) ben de bir dizi açıp yürüyüşe başlayayım :)
Bende cumartesi yükleyemem.
Çarşambayı perşembeye bağlayan akşam saat 00da yükleyebilirim kusura bakmayın
Hannaz ahahaha hannaz ya diyete girmeden "7 gün diyet yapmış olacağım amaa" diyorsun ya cips yiyesim geliyor o an
Ben yarım paketi götürdüm zaten sus çaktırma kimse duymasın
Ama mantık olarak hepimiz zaten 1 hafta diyet yapmış oluyoruz sadece tartı resmi yükleme günleri değişik
Senin tartı cumartesi günleri izinli zaarBen yarım paketi götürdüm zaten sus çaktırma kimse duymasın
Ama mantık olarak hepimiz zaten 1 hafta diyet yapmış oluyoruz sadece tartı resmi yükleme günleri değişik
Nick degistircem izimi kaybettiricem bi daha bulamayacaksin beni.
Senin tartı cumartesi günleri izinli zaar
Tamam be alma beni yarışmaya , ben de gelir börek satarım topikte
Ayy bnde 64 um 55 olmak istiyorumSuan 66.5 yım 57 falan olmak istiyorum :)
Cumartesi mi ? Oww cok iyi yarin bol bol yiyeyim son sonYarin erken , cumartesi yukluyorsun canim. Aliriz tabi.
Hannaz gibi tarti gunlerine itiraz etmeyen herkese kapimiz acik.