65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

:halay::halay: nasıl menüler sporlar grup sessiz kaldı:KK53:

merhaba:KK200:
11 kasımda tartı fotoğrafını yükler isen gruba katılabilirsin :KK49: yılbaşına kadar haftada 1 kilo dahi gitse 7 kilo yapar:halay:
Menulerde az bi sasma oldu benim lahana sarmasina dayanamiyorum 2 gundur goturdum yani :) ama kalori hesabi yaparak dengelemeye calisiyorum

Menulerde az bi sasma oldu benim lahana sarmasina dayanamiyorum 2 gundur goturdum yani :) ama kalori hesabi yaparak dengelemeye calisiyorum

Lahana sarmasina kim dayanir. :KK53:

Ama internetim olmadığı zamanlara denk gelmişti o çarşambalar :)) ayol hiç taviz vermiyosun sen de çok sert bi kaptansın patron
Smileler çıkmıyor trip yapan smile diyorum hıh :))

Kiz sana garezim mi var, pazartesi kabul etmeyeyim. Sunu aciklayayim sana, diyelim cumartesi arkadaslar yukluyor. Kilolari 55, onlarin verdikleri bir kilo iken sen iki gun sonra tartildigin icin 1.200 veriyorsun. O zaman adaletsizlik oluyor. Ayni gun yuklemek sart o yuzunden.

Geldim geldim, hapisten yeni ciktim.:KK53: Kizlar tek tek yazmayayim. Bu cumartesi tarti resmini yukleyen herkes gelebilir.
Geçmiş olsun :) nasıl oldun ? Ben bugün kızlarla yemeğe çıktım ve İskender yedim :) ama tüm gün yedigim tek öğün . Bırazdan kosu bandında cezamı cekecegim :KK45:Cumartesiye 55 kusurlara inmeliyim :)

Geçmiş olsun :) nasıl oldun ? Ben bugün kızlarla yemeğe çıktım ve İskender yedim :) ama tüm gün yedigim tek öğün . Bırazdan kosu bandında cezamı cekecegim :KK45:Cumartesiye 55 kusurlara inmeliyim :)

Ooo afiyet olsun. :KK53: Yarin yemek yeme o zaman. Sadece sivi olsun. :KK19:

Daha kotu oldum. Doktora gittim bug var dedi. Surup verdi . Oksuyorum iste . Bugun dune gore sicakti ama. :süslü:

Ama pazartesiden pazartesiye aynı hesaba tekabül ediyo ben de 1 hafta diyette olmuş oluyorum , ben aç kalmış sürünmüş oluyorum ,ben de aynı eziyeti çekmiş oluyorum ama ama ama ama ...............................
Lahana sarmasina kim dayanir. :KK53:

Kiz sana garezim mi var, pazartesi kabul etmeyeyim. Sunu aciklayayim sana, diyelim cumartesi arkadaslar yukluyor. Kilolari 55, onlarin verdikleri bir kilo iken sen iki gun sonra tartildigin icin 1.200 veriyorsun. O zaman adaletsizlik oluyor. Ayni gun yuklemek sart o yuzunden.

Ooo afiyet olsun. :KK53: Yarin yemek yeme o zaman. Sadece sivi olsun. :KK19:

Daha kotu oldum. Doktora gittim bug var dedi. Surup verdi . Oksuyorum iste . Bugun dune gore sicakti ama. :süslü:
Evet yarın aç gezeceğim :) bol bol zencefil bal cayı iç bari , biliyorsundur gerçi :) ben de bir dizi açıp yürüyüşe başlayayım :)

Yeni yarısmacı arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum :) ben nerdeyse hedefime ulaştım , umarım sizlerde başarılı olursunuz pes etmek seytana uymak yok:KK71:

Evet tas gibi oldun. :dondurma:
Ama pazartesiden pazartesiye aynı hesaba tekabül ediyo ben de 1 hafta diyette olmuş oluyorum , ben aç kalmış sürünmüş oluyorum ,ben de aynı eziyeti çekmiş oluyorum ama ama ama ama ...............................

O zaman yedi gun yapalim Herkes kafasina gore yuklesin Hannaz :)

Evet yarın aç gezeceğim :) bol bol zencefil bal cayı iç bari , biliyorsundur gerçi :) ben de bir dizi açıp yürüyüşe başlayayım :)

Ginger i yarin alicam . Bugun param yoktu. Sizin verdiginize de kiyamadim. Onunla kolye ucu ya da bilezik alicam :)

Bende cumartesi yükleyemem.
Çarşambayı perşembeye bağlayan akşam saat 00da yükleyebilirim kusura bakmayın:KK45::KK45::KK45::KK45:
Hannaz Hannaz ahahaha hannaz ya diyete girmeden "7 gün diyet yapmış olacağım amaa" diyorsun ya cips yiyesim geliyor o an :KK53::KK53:

Ben yarım paketi götürdüm zaten sus çaktırma kimse duymasın:KK70:
Ama mantık olarak hepimiz zaten 1 hafta diyet yapmış oluyoruz sadece tartı resmi yükleme günleri değişik :KK6:
Bende cumartesi yükleyemem.
Çarşambayı perşembeye bağlayan akşam saat 00da yükleyebilirim kusura bakmayın:KK45::KK45::KK45::KK45:
Hannaz Hannaz ahahaha hannaz ya diyete girmeden "7 gün diyet yapmış olacağım amaa" diyorsun ya cips yiyesim geliyor o an :KK53::KK53:

X