- 1 Mayıs 2017
- 827
- 784
- 39
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.201
Offf budefa da bu kilo gitmezse kendimi dahada hirslandircam.
Simdi de yurus yapiyorum
Simdi de yurus yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de reglimin ıkıncı günündeyim cnm , ödem yaptım kilo veremiyorum aksi gibi , vienna ve sen kabul ederseniz cumartesi ye erteleyebilir miyiz yarışmanın sonucunu ?
Ben de reglimin ıkıncı günündeyim cnm , ödem yaptım kilo veremiyorum aksi gibi , vienna ve sen kabul ederseniz cumartesi ye erteleyebilir miyiz yarışmanın sonucunu ?
Tamam cnm , vienna dan haber bekleyelim o zaman .
Sıkı bir diyet yapıyordur sesi çıkmadıysa :)Etimekci carsambadan beri girmiyor. Ne yapti bilemiyorum.
Sıkı bir diyet yapıyordur sesi çıkmadıysa :)
Bugün gelir , ben de kahvaltımı yapayım dışarda islerim var . Yarın görüşürüz artık kahvaltıda :)Arada gelseydi anlardik. Diyetini bozmamistir hali yoktur belki :)
Bugün gelir , ben de kahvaltımı yapayım dışarda islerim var . Yarın görüşürüz artık kahvaltıda :)
goldenheart vienna E eylulungulu Bu cumartesi tarti resimlerinizle gelirseniz yarismaya katilabilirsiniz.
Tamamdır.. misafirim gelecek ama sabahtan tartılıp yüklemeye çalışırım fotoğrafı teşekkürler.
Bende katilmak istiyorumBak bekliyorum bu kez son gun cunku. Sonra 4 hafta bildirim yok.
Bende katilabilirmiyim
merhaba ..Bende katilmak istiyorum