- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Memo istemediğm için yyorum bacımYe ye ohh sifa olsunsen bu bogazla nasil zayifladin ya cok kiskandim suan. Bende sabah simit yedim yumus yumus seker orucundayim biri magnum alana dek seker tatli yemiycem. Ketcap istisna tabii onsuz hayat cok zor
Metroyla vurcamTatsiz tuzsuz seyle bari vurma. Stick cikoyla vur
AhahaMemo istemediğm için yyorum bacım
Olur cok severimMetroyla vurcam
1.68 tatlım :)Ahahaye ye memo kovalar yoksa . Senin boyun kacti kuzum
Daha neyine 55e incem diyon insafsiz. Citayi fazla yüksege tasima iyi boyle yeter1.68 tatlım :)
Sıkı değilim bacım bıngıl bıngılımDaha neyine 55e incem diyon insafsiz. Citayi fazla yüksege tasima iyi boyle yeter
AtakSıkı değilim bacım bıngıl bıngılım
Bacaklarım tombik ya bi ara anlaşıp foto atak 55e inmem gerek benim o zaman hak vercen
En son bacaklar eriyomuş zatenAtakbenim de bidon gibi oldu bacaklar uf
Of super vermissiniz ya. Baska bir arkadasta dukanla ciddi kilo vermis.
Kknin cevvalleri burda toplanmis kurtlar sofrasina döndü burasi. Ben rezil olurum kesin gaciyom ben
OlabilirBen sizi 7. Takimdan hatirliyor olabilir miyim :)
Verincede fark etmiyorlar ne melem bir şeyse alınca fak ediyolarvermek kolay, mesele almamakta, yoksa burda işimiz ne
ay bi de her gören kilo mu aldın sen diyor ya,
yok valla farkında değildim sen söyleyince anladım, gerizekalıyım çünkü diyorum
Verincede fark etmiyorlar ne melem bir şeyse alınca fak ediyolar
He aldım!zilde vereyim azıcık oynarsıngöz değil tartı mübarek, kocamın farketmediği kiloyu komşu farkediyor
He aldım!zilde vereyim azıcık oynarsın
Onların inadına kalsa yine vermek istiyorsun ne yalan diyeyim. Koca 18 kilo verdimfarkedenlerin sayısı 5 elimin barmagını geçmiyor 1 kilo alayım "Ay bıraktım mı diyeti" diye sorarlar.
Bugün tartilamadim, yarın sabah ilk iş yuklicem inşlady peacock tartı fotosu atacakmışsın luckodan talimat var :)
İçimizde şişmis hepsibi de bana zayıflama esnasında hep boşuna uğraşma hepsini geri alacaksın dediler,
40 kilo verdim, 10 kilo aldım, bak aldın işte diyorlar,
yahu hala -30dayım
yok haset onlar haset