- 8 Ağustos 2011
- 10.728
- 4.162
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Fazla çaba harcamışsın canım tartın bile görünmüyorBu da benim tarti fotom kizlar. Baskul 1.5 kg fazla tartiyor ama onu soyleyeyim. Yani kilom 66 gibi bir sey gercekte. Ayaciklarimi gormeyin diye pek caba harcadim
Foto yok ki :))
Fazla çaba harcamışsın canım tartın bile görünmüyor
@Aklınyolu1 lucko banlanmışsın :/
Siteye dün hiç girmedim dolayısıyla konuyu görmedim zaten ben 60a düştüm almazsınız beni
Yok be ne 36sıAy foto nere gittibende cikiyo dosya olarak ama bi daha deniyim
almayuk seni 60 kilo olmusun fitsindir sen simdi 36 bedenleri istemiyoz burda
Aramizda diyet yapip basarili olan tek aekadas var galiba canim. Makaron daha once yapti mi bilmiyorum ama baska bir arkadas guzel kilo vermis dukanla. Makaronda diyet konusunda tecrubekiyse bizi bilgilendirir belki :) hosgeldin aramiza iyi oldu gelmenGünaydın kızlar.
Beni de alır mısınız gruba ?
1,64 cm boy ve yaklaşık 67 kiloyum.
Konuyu şimdi gördüm ve kahvalti henüz yaptığım için tartı fotosunu bugün koyamiyorum. Yarın sabah ilk işim bu olacak ins.
Benim kendimi iyi hissettiğim kilo 64-65. 62den aşağı son 5 senedir inemedim. Yaklaşık bir sene önce Dr Ayça Kaya'nin Sayarak Zayıfla sistemiyle kilo vermiştim. Şimdi yine onunla başlarim. Az daha hareket eklemeli. Hava öldürücü sıcak, o yüzden spor yapamıyorum ama şimdi diyete destek her gün az da olsa egzersiz yapicam.
Kilo vermekle ilgili tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim.
Gel gel ne kadar insan o kadar yakisikli ödul bana iyi olurYok be ne 36sı
Luckoyla konuştuk katılabiliyomuşum55 olcam
Aklin yolu ablam da 75 civariydi aranizda sadece 2 kilo var. Hem sen bizi gecersin 2 ayda biz 5 versek sen 10 verirsin en az. Hem daha yeni ogrendim mesela sen 1 saat 5 hizda yürüsen daha cok kalori yakiyorsun. Avantajin aslinda daha cok canimEn şişko benim((
Ben sizi 7. Takimdan hatirliyor olabilir miyim :)Kuzum yine yeniden seni buaralarda görmek güzel
Ben nisandan beri buralardayım şimdilik iyi gidiyor
Ben gidip 2 kilo tulumba alaym bariGel gel ne kadar insan o kadar yakisikli ödul bana iyi olurkurallari okumussundur, ben birinci olursam bana yakisikli 190 cocuk. baskasi birinci olursa döşü kıllı memo alcaz
Baak ya tarti resmi yüklememek icin banlanmis yine. Gecen seferde böyle yaptiOlmaz simdi 74 cikiyorum karizmayi cizdirmem . :) Bir face in yok. Olmadi kazene atarim resmi ne yapiyim.
Iyi yakiniz . Ac karnina tartilmak en iyisi.Hangi diyetle verdin kiloyu.
Al al yoksa geliyo memoBen gidip 2 kilo tulumba alaym bari
Of super vermissiniz ya. Baska bir arkadasta dukanla ciddi kilo vermis.Sabahin köründe tartilip ciktigim icin tarti fotom yok ama 58.8 kiloyum.
Bilmeyenlere kisa bir ozet geceyim, 2011 de 50 kiloyken hamile kalip, dogumdan 1 sonra 90 kusurlere cikmayi basardim :) sonra 20 kilo diyetisyenle, 20 kusur kilo dukanla verdim. 3 yildan fazla korudum, bu kış sigarayi birakip 10 kilo aldim.
Yarisi simdilik uzaktan izleyecegim cunku agustosun 2. Yarisinda yazliga gidiyorum orda ne uzar ne kisalirim, ama gozum ustunuzde :)
Gafana galeta sopası yersin bak gaçmak yokOf super vermissiniz ya. Baska bir arkadasta dukanla ciddi kilo vermis.
Kknin cevvalleri burda toplanmis kurtlar sofrasina döndü burasi. Ben rezil olurum kesin gaciyom ben
Ye ye ohh sifa olsunÇaklıt yiyorum
Tatsiz tuzsuz seyle bari vurma. Stick cikoyla vurGafana galeta sopası yersin bak gaçmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?