65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Günaydın hanımlar bu hafta sadece 200 gr gitmiş ama almadgma seviniyorum

Eklentiler

• 1C653D71-BAC6-464A-8CC4-61A9D4C20088.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 39

Gunaydin kizlar, ne boguk bir haftaydi bu hafta.

Kilom 65.1 kg giden 500 gram. 64 u goremedim direniyor ama bu hafta hesaplasacagim onunla.

Eklentiler

• Photo0182.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu hafta ben de zorlayacağım , sporu pek yapamadım yoğundum . Bugunden itibaren her gün yapmaya çalışacağım :)

Daha ne zorlayacaksin. 700 gram cok iyi beratti. Ben cumartesiden beri 65.1 im. Patlamis misir yemeyeyim bari. Bir de dun okulda kucuk bir tart ikram ettiler . Yemek zorunda kaldim.

Hızlanmam lazım çnkü yarışmanın sonunda 64.9 görmek istiorum

Gorebilirsin ama gormezsen de bu yarisma iyi bir baslangic yaptin. Bunu da hafife alma.

Yarışma bittiginde 55 olmayı umuyordum :) bu yüzden zorlayacağım dedim ama 56 da kabulüm

Ben de yarisma sonunda 61.9 ye dusmek istiyorum bakalim.

Gorebilirsin ama gormezsen de bu yarisma iyi bir baslangic yaptin. Bunu da hafife alma.

Ben de yarisma sonunda 61.9 ye dusmek istiyorum bakalim.
Bakalım umarım ulaşırız istediğimiz sonuca yada yakınına , evet 57 yi gördüm bu yarışmayla, takılmıştım 58 de dediğim gibi bir kilo daha gitse yeter aslında bana. Bu hafta hepimize başarılar :)

Bugnkü menüm;

Kahvaltı
2 etimek
Peynir
Salça
1 mandalina
Sütlükahve

Öğle
Bir kase ezogelin çorba

Akşam
Yarım dürüm çiğköfte

Gunaydin kizlar,

Carsamba gunleri bana yaramiyor ya.

Bugunku kilom 64.4 dunden bu yana giden 700 gram.

Eklentiler

• Photo0186.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 37
Süper tebrikler 64 u gordun gerisi de gelir artık . Bazen bır günde 700-800 gram gidiyor süper oluyor . Sıvı diyeti ise yaradı demek.

Evet ya 11 kilom gitti az mi. Sivi diyeti duraklamada ise yariyor ama her zaman yapmamak sartiyla.

Hadi seni de 55 olarak gorucez. Yarismadaki kizlar kilo verince insan daha bir motive oluyor. Siralama hic onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…