- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.061
Evet hakkimiz artikHadi bakalim ayin 9 unda filan bulusup kahvalti edecegiz daha.
Günaydın hanımlar bu hafta sadece 200 gr gitmiş ama almadgma seviniyorum
Bu hafta ben de zorlayacağım , sporu pek yapamadım yoğundum . Bugunden itibaren her gün yapmaya çalışacağım :)
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum..
herkese bol eksili haftalar diliyorum
Hızlanmam lazım çnkü yarışmanın sonunda 64.9 görmek istiorumEvet senin 200 gram su an basari cunku iki haftada 3 kilo vermis oluyorsun.
Yarışma bittiginde 55 olmayı umuyordum :) bu yüzden zorlayacağım dedim ama 56 da kabulümDaha ne zorlayacaksin. 700 gram cok iyi beratti. Ben cumartesiden beri 65.1 im. Patlamis misir yemeyeyim bari.Bir de dun okulda kucuk bir tart ikram ettiler . Yemek zorunda kaldim.
o zaman herkese kolay gelsinYarismamiz basladi o yuzden arada katilim almiyoruz ama yeni yarisma olursa etiketlerim seni.
Hızlanmam lazım çnkü yarışmanın sonunda 64.9 görmek istiorum
Yarışma bittiginde 55 olmayı umuyordum :) bu yüzden zorlayacağım dedim ama 56 da kabulüm
Bakalım umarım ulaşırız istediğimiz sonuca yada yakınına , evet 57 yi gördüm bu yarışmayla, takılmıştım 58 de dediğim gibi bir kilo daha gitse yeter aslında bana. Bu hafta hepimize başarılar :)Gorebilirsin ama gormezsen de bu yarisma iyi bir baslangic yaptin. Bunu da hafife alma.
Ben de yarisma sonunda 61.9 ye dusmek istiyorum bakalim.
Süper tebriklerGunaydin kizlar,
Carsamba gunleri bana yaramiyor ya.
Bugunku kilom 64.4 dunden bu yana giden 700 gram.
Süper tebrikler64 u gordun gerisi de gelir artık . Bazen bır günde 700-800 gram gidiyor süper oluyor . Sıvı diyeti ise yaradı demek.