- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.101
Ahh şu kiloya indiğim gün benim için bayrammm :)))Eki Görüntüle 2062181 Gunaydin kizlar
Cok iyi gidiyorsun bence , diyeti birakmadiktan sonra istedigin kiloya inersin :)Ahh şu kiloya indiğim gün benim için bayrammm :)))
Ben korumaya gececegim , diyet yapmayacagim . Aradan sonra eger geri alirsam katilirim .Kızlar yarışma bitincene yapıyoruz ??
Bitirmeyelim devam edelim
1-2 hafta ara verelim en fazla
Kızlar yarışma bitincene yapıyoruz ??
Bitirmeyelim devam edelim
1-2 hafta ara verelim en fazla
Ben korumaya gececegim , diyet yapmayacagim . Aradan sonra eger geri alirsam katilirim .
Patlamis misiri tuzsuz yagsiz yemeyi dene , gerci ben de sevmiyorum oyle :) 800 gr da cok iyi en azindan almiyor veriyoruz .Gunaydin kizlar,
Cumartesi 63.9 dum. Pazar pazartesi gunu yemek yerine patlamis misir yedim.
Bugun 64.3 Gecen haftaya gore giden, 800 gram.
Koruyamaz alirsam demek istedim:) yarismaya geri donerim dikkat edecegim ama bellide olmaz:)Benim daha var ama ben de ara verecegim. Yilbasindan sonra belki.
55 olacaksin daha neyine devam edeceksin.
Yok ben 3 gun 5 gun ac kalip patlamis misir yedim diye 800 gram veriyorsam biraz ara vermem gerekiyor. Sonucta yemek niyetineydi. Bugun de yedim , iki kucuk tencere ama bitirdim sonunda.Patlamis misiri tuzsuz yagsiz yemeyi dene , gerci ben de sevmiyorum oyle :) 800 gr da cok iyi en azindan almiyor veriyoruz .
Koruyamaz alirsam demek istedim:) yarismaya geri donerim dikkat edecegim ama bellide olmaz:)
Yok daha fazla vermeil istemiyorum , 55 olayim 56 da gidip geleyim yeter bana :)Yok ben 3 gun 5 gun ac kalip patlamis misir yedim diye 800 gram veriyorsam biraz ara vermem gerekiyor. Sonucta yemek niyetineydi. Bugun de yedim , iki kucuk tencere ama bitirdim sonunda.
Korursun ustune kilo bile verirsin sen.Koruma asamasinda degilim su an ama ara verip biraz yavaslamam gerekiyor haftada yarim kilo veririm o sekil .
Yok daha fazla vermeil istemiyorum , 55 olayim 56 da gidip geleyim yeter bana :)
53,az bizim boyumuza 55-56 iyidir . Ama dene tabi :)Ben 53 olucam taktim ama simdi degil tabi ki. Yilbasina kadar 60 olsam yeter.
53,az bizim boyumuza 55-56 iyidir . Ama dene tabi :)
Ben varim baska bir grubada yazmistim ama sıkıntı olur mu :)