65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Evet ya 11 kilom gitti az mi. Sivi diyeti duraklamada ise yariyor ama her zaman yapmamak sartiyla.

Hadi seni de 55 olarak gorucez. Yarismadaki kizlar kilo verince insan daha bir motive oluyor. Siralama hic onemli degil.
11 kilo büyük başarı tabiki ama sende bırakmadın duraklamalarda insan bıkıyor :) evet aynen sıralama işin eğlencesi :)

11 kilo büyük başarı tabiki ama sende bırakmadın duraklamalarda insan bıkıyor :) evet aynen sıralama işin eğlencesi :)

Hala birakmadim yarismayi birinci olabilirim. Birincilik degil de , insan kilo verdikce daha cok vermek istiyor iste ben tam o mod dayim su an.

Su sivi diyeti ise yaradi 3 gunden bes gune cikartabilirim. Su an karar vermedim.

Günaydın kızlar.

Bugün 64.1 dim. Dünden bu yana giden 300 gram. sıvı diyetimin son günü. . Uzatıp uzatmamaya yarın karar vericem.:)

Sıvı diyeti listende neler var , çorba falan mı içiyorsun ?

Bugun bir latte, iki alternatif icecek, yarim kilo sodali ayran , bir de bir tabak sebze corbasi.

Bana gore sivi olan her sey olabilir, sut mocha dahil amac kati seylerden uzak durmak . Corbayi katmiyorum. Yarin pirincli sebzeli corba yapacagim.

Amacim bir an once 59.9 lara ulasmak yoksa bu kadar sikmazdim kendimi. 60 lardan bunaldim. Biraz da 50 lerde takilmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ben geçenlerde ilk defa sodalı ayran içtim , hem tadı hoşuma gitti hem de acayip bagırsaklarımı çalıştırdı :) ben de yarın yeşil sebzeleri karıştırıp suyunu içeceğim.

Ben geçenlerde ilk defa sodalı ayran içtim , hem tadı hoşuma gitti hem de acayip bagırsaklarımı çalıştırdı :) ben de yarın yeşil sebzeleri karıştırıp suyunu içeceğim.

Oylesine baslamistim ama ben bes aydir oyle iciyorum ayrani. Buxtonla daha guzel oluyor.

Guzel vitaminli icecek. Ben de kina yaktim oturuyorum.

Merhaba kizlar yeni yarisma olursa benide alir misiniz araniza

Bu yarismadan sonra burada degilim bi sure yoksa seve seve.

Kilon kac, hedefin nedir, insulin direnci sorunun var mi? Yardimci olabilirim.
Boyum 1.63 kilom suan 77.5 pcos hastasiyim mayis ayinda kilo vermistim bebek icin 68 e inmistim hamile kaldim fakat dis gebelikmis ic kanama gecirdim ameliyattan sonra cok kilo aldim cok zorlaniyorum artik kendimi bi toplayip motive olamiyorum

Boyum 1.63 kilom suan 77.5 pcos hastasiyim mayis ayinda kilo vermistim bebek icin 68 e inmistim hamile kaldim fakat dis gebelikmis ic kanama gecirdim ameliyattan sonra cok kilo aldim cok zorlaniyorum artik kendimi bi toplayip motive olamiyorum

Ben bu yarismaya basladigimda 75.3 kiloydum ve benim de insulin direncim var. Oncelikle sabirli olacaksin. Pcosun oldugu icin, insulin direnci sorunun oldugunu saniyorum.O yuzden 6 ay filan dikkat edeceksin.

Tam 17. 5 kilo dersen haftada bir kilo versen ki bu insulin direnci olan insan icin bu cok ciddi bir rakam. 20 hafta desen 5 ay eder. Yani oyle iki haftada bu kiloyu vereyim yok.

Ilk 7 kiloyu cabuk vermen gerek. O yuzden sivi agirlikli beslen ve abur cuburlardan da uzak dur. Karatay diyetine gore besleneceksin. Ogunlerini iki ogune indireceksin. Yogurt , ayran, sut vazgecilmezin olsun. Baslarda meyve , ekmek kokten keseceksin. Bunu yapabilirsen insulin direncini biraz kirabiliyorsun ama oyle bir sey ki bir anda tavan yapabiliyor.

Abur cubura cok duskunum ah onu bi hayatimdan cikarabilsem ki artik cikarmam gerek mecbur katlanicam tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim kendime gore bi program olusrurmaya calisicam bakalim :)

Abur cubura cok duskunum ah onu bi hayatimdan cikarabilsem ki artik cikarmam gerek mecbur katlanicam tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim kendime gore bi program olusrurmaya calisicam bakalim :)

Onun disinda KK de yarisma gruplari var. Orada da bir takima girebilirsen iyi olur. 5 ay uzun bir sure senin icin motivasyonunu kaybetmezsin. Iyi yani yazdan once halletmis olursun. Basarilar.

Bende varım
Yaşım 25
Kilom 76
Boyum 165

Ayy ben yine kayboldum kusura bakmayın
Şehir dışına çıktım düğünümüz vardı tabi maaile bir araya gelince ne diyet kaldı ne bir şey ama bu son hafta son düzlük vericem gazı
Sıvı diyeti yapıcam en azından 66-65 görmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…