65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Daha 3 hafta var , yerlesince daha rahatlarsin .Bol su icmeyi ihmal etme bir de yesil cay .Cok yoğun olduğun icin fazla atıştıracak zaman bulamazsın zaten bu hafta daha iyisini yaparsın endişe etme :)
Desteğin için çok teşekkür ederim canım bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum geciktikcede panikliyorum inşallah bundan sonra daha iyi olacak

Desteğin için çok teşekkür ederim canım bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum geciktikcede panikliyorum inşallah bundan sonra daha iyi olacak
Rica ederim canım , zaten yarışmanın amacı birbirimize destek olmak , motive olmak. Panik yapmana gerek yok :) pes etmedıkten ve dikkat ettikten sonra mutlaka verirsin kilo.

Dunku menum;

Bir sutlu cay, bir mocha , bir sutlu nescafe .

Aksama yemegi balik + bezelye + patates kizartmasi

2 Alternatif icecek

Papatya cayi

Bugun menum:

Sabah : 2 Alternatif icecek

Oglen

Aksam kasarli patates +ayran

Ben hep ikinci oluyorum zaten :-)daha oncekinde de oyle olmustu:) somuncu olsam da fark etmez yeter ki hedefime ulasayim :KK71:

Daha yarisma bitmedi . Her hafta degisebilir bu skor. :halay:

Zaten bu yarismada kilo veren herkes siralamayi pek onemsemez. Sonu uzuntulu gecmeyen tek yarisma kilo yarismasi. Yuzdeye vurunca kilondan %1.7 gitmis. Az degil.

Bugunku menum.

Sabah iki alternatif icecek.

Oglen bir bardak sut.

Bir alternatif icecek.

Aksam sebzeli pirinc pilavi + balik + bir bardak meyve suyu.

Bir alternatif icecek.

Papatya cayi.

Ve kapanis. :cool:

Bugun patlamis misir gunumdu.:halay:

Sabah: Dort alternatif icecek.

Oglen: Patates kizartmasi+ ayran

Aksam: Iki tabak patlamis misir.

Sonra:

Papatya cayi

Alternatif icecek olabilir.

Ayy kimseler yokk huhuuuu nerdesiniz???

Benim 4 gün yoğunluğum vardı düğümüz vardı da artık aranıza döndüm. Kaldığım yerden devam ediyorum bu hafta kilo veremem de bari aynı çıkayım diye uğraşıyorum.

Kahvaltı;
2 etimek
Birine peynir sürdüm diğerine salça
1 mandalina
Çay

Öğle
3 yk makarna
Közlenmiş biber

Ara
Sütlü kahve
Nesfit bar

Akşam
Sadece süt içmeyi düşünüyorum

Slm kizlar , ben de yogunum yazamadim bikac gundur . Hafta sonu biraz kacamaklarim oldu ama bugun telafi ediyorum :) sabah haslanmis yumurta , peynir , domates , salatalik ve yesillik . Ogle yogurt ve yesil cay . Aksam , bir kac kasik etli taze fasulye ve yogurt . 45 dk yuruyus .

Ayy kimseler yokk huhuuuu nerdesiniz???

Benim 4 gün yoğunluğum vardı düğümüz vardı da artık aranıza döndüm. Kaldığım yerden devam ediyorum bu hafta kilo veremem de bari aynı çıkayım diye uğraşıyorum.

Kahvaltı;
2 etimek
Birine peynir sürdüm diğerine salça
1 mandalina
Çay

Ben burdayim sen nerdesin. O verdigin 3 kilo sana 3 hafta yeter. :dondurma:

Slm kizlar , ben de yogunum yazamadim bikac gundur . Hafta sonu biraz kacamaklarim oldu ama bugun telafi ediyorum :) sabah haslanmis yumurta , peynir , domates , salatalik ve yesillik . Ogle yogurt ve yesil cay . Aksam , bir kac kasik etli taze fasulye ve yogurt . 45 dk yuruyus .
Sen ve kacamakkk inannmiyorum. :confused: Kendini frenlemede ise yariyor burasi kabul edelim. Benim internet cok kotu ya degistirmem gerek ya da kokten kapattirmam. :KK12:

Bugunku menum.

Sabah : 1 Latte (latteye artik geri dondum ama eskisi kadar icmiyorum.)

Bir alternatif icecek

Oglen: Iki tabak corba(karisik pirinc , fasulye , et vs vs.) + ayran

Aksam :Yogurt.

2 Alternatif icecek.

1 Papatya cayi.

Ben burdayim sen nerdesin. O verdigin 3 kilo sana 3 hafta yeter. :dondurma:

Sen ve kacamakkk inannmiyorum. :confused: Kendini frenlemede ise yariyor burasi kabul edelim. Benim internet cok kotu ya degistirmem gerek ya da kokten kapattirmam. :KK12:
Evet ben de arada kacamak yapiyorum:) Ev kalabalik bu ara . Burasi olmasa daha cok kacamak olurda :) dedigin gibi frenliyor burasi ama bugun ve yarin cok dikkat edecegim .

X