- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.041
Aynen hormon ilaclari kullanıyorum oda çok etkiliyor bakalım hepsi gider inşallahEn azından almamışsın buda iyi bisey :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hormon ilaclari kullanıyorum oda çok etkiliyor bakalım hepsi gider inşallahEn azından almamışsın buda iyi bisey :)
Bu hafta daha da dikkat edersin , zamanın olursa yürüyüşle destekle tempolu yürüyüşle .Aynen hormon ilaclari kullanıyorum oda çok etkiliyor bakalım hepsi gider inşallah
Desteğin için çok teşekkür ederim canım bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum geciktikcede panikliyorum inşallah bundan sonra daha iyi olacakDaha 3 hafta var , yerlesince daha rahatlarsin .Bol su icmeyi ihmal etme bir de yesil cay .Cok yoğun olduğun icin fazla atıştıracak zaman bulamazsın zaten bu hafta daha iyisini yaparsın endişe etme :)
Rica ederim canım , zaten yarışmanın amacı birbirimize destek olmak , motive olmak. Panik yapmana gerek yok :) pes etmedıkten ve dikkat ettikten sonra mutlaka verirsin kilo.Desteğin için çok teşekkür ederim canım bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum geciktikcede panikliyorum inşallah bundan sonra daha iyi olacak
Tebrikler hepimize bu hafta da başarılar diliyorum
Tebrikler hepimize bu hafta da başarılar diliyorum
Ben hep ikinci oluyorum zaten daha oncekinde de oyle olmustu:) somuncu olsam da fark etmez yeter ki hedefime ulasayim2. oldun tabi rahat rahat konusuyorsun.
Yok ya gercekten adiniza mutluyum hic bir kiskanclik gostermiyorum.
Ben de guzel bi kahvalti arada badem aksam ve corba :)Dunku menum;
Bir sutlu cay, bir mocha , bir sutlu nescafe .
Aksama yemegi balik + bezelye + patates kizartmasi
2 Alternatif icecek
Papatya cayi
Bugun menum:
Sabah : 2 Alternatif icecek
Oglen
Aksam kasarli patates +ayran
Ben hep ikinci oluyorum zaten daha oncekinde de oyle olmustu:) somuncu olsam da fark etmez yeter ki hedefime ulasayim
Ayy kimseler yokk huhuuuu nerdesiniz???
Benim 4 gün yoğunluğum vardı düğümüz vardı da artık aranıza döndüm. Kaldığım yerden devam ediyorum bu hafta kilo veremem de bari aynı çıkayım diye uğraşıyorum.
Kahvaltı;
2 etimek
Birine peynir sürdüm diğerine salça
1 mandalina
Çay
Sen ve kacamakkk inannmiyorum. Kendini frenlemede ise yariyor burasi kabul edelim. Benim internet cok kotu ya degistirmem gerek ya da kokten kapattirmam.Slm kizlar , ben de yogunum yazamadim bikac gundur . Hafta sonu biraz kacamaklarim oldu ama bugun telafi ediyorum :) sabah haslanmis yumurta , peynir , domates , salatalik ve yesillik . Ogle yogurt ve yesil cay . Aksam , bir kac kasik etli taze fasulye ve yogurt . 45 dk yuruyus .
Evet ben de arada kacamak yapiyorum:) Ev kalabalik bu ara . Burasi olmasa daha cok kacamak olurda :) dedigin gibi frenliyor burasi ama bugun ve yarin cok dikkat edecegim .Ben burdayim sen nerdesin. O verdigin 3 kilo sana 3 hafta yeter.
Sen ve kacamakkk inannmiyorum. Kendini frenlemede ise yariyor burasi kabul edelim. Benim internet cok kotu ya degistirmem gerek ya da kokten kapattirmam.
Evet ben de arada kacamak yapiyorum:) Ev kalabalik bu ara . Burasi olmasa daha cok kacamak olurda :) dedigin gibi frenliyor burasi ama bugun ve yarin cok dikkat edecegim .