65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Günaydın kızlar.
Beni de alır mısınız gruba ? :eek:

1,64 cm boy ve yaklaşık 67 kiloyum.
Konuyu şimdi gördüm ve kahvalti henüz yaptığım için tartı fotosunu bugün koyamiyorum. Yarın sabah ilk işim bu olacak ins.

Benim kendimi iyi hissettiğim kilo 64-65. 62den aşağı son 5 senedir inemedim. Yaklaşık bir sene önce Dr Ayça Kaya'nin Sayarak Zayıfla sistemiyle kilo vermiştim. Şimdi yine onunla başlarim. Az daha hareket eklemeli. Hava öldürücü sıcak, o yüzden spor yapamıyorum ama şimdi diyete destek her gün az da olsa egzersiz yapicam.

Kilo vermekle ilgili tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim.

Bu da benim tarti fotom kizlar. Baskul 1.5 kg fazla tartiyor ama onu soyleyeyim. Yani kilom 66 gibi bir sey gercekte. Ayaciklarimi gormeyin diye pek caba harcadim :KK53:
Fazla çaba harcamışsın canım tartın bile görünmüyor :KK53: :KK53:

@Aklınyolu1 lucko banlanmışsın :/
Siteye dün hiç girmedim dolayısıyla konuyu görmedim zaten ben 60a düştüm almazsınız beni :KK70:

Fazla çaba harcamışsın canım tartın bile görünmüyor :KK53: :KK53:

@Aklınyolu1 lucko banlanmışsın :/
Siteye dün hiç girmedim dolayısıyla konuyu görmedim zaten ben 60a düştüm almazsınız beni :KK70:

Ay foto nere gitti :KK70: bende cikiyo dosya olarak ama bi daha deniyim :KK70:
almayuk seni 60 kilo olmusun fitsindir sen simdi 36 bedenleri istemiyoz burda :KK12::KK74:

Günaydın kızlar.
Beni de alır mısınız gruba ? :eek:

1,64 cm boy ve yaklaşık 67 kiloyum.
Konuyu şimdi gördüm ve kahvalti henüz yaptığım için tartı fotosunu bugün koyamiyorum. Yarın sabah ilk işim bu olacak ins.

Benim kendimi iyi hissettiğim kilo 64-65. 62den aşağı son 5 senedir inemedim. Yaklaşık bir sene önce Dr Ayça Kaya'nin Sayarak Zayıfla sistemiyle kilo vermiştim. Şimdi yine onunla başlarim. Az daha hareket eklemeli. Hava öldürücü sıcak, o yüzden spor yapamıyorum ama şimdi diyete destek her gün az da olsa egzersiz yapicam.

Kilo vermekle ilgili tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim.
Aramizda diyet yapip basarili olan tek aekadas var galiba canim. Makaron daha once yapti mi bilmiyorum ama baska bir arkadas guzel kilo vermis dukanla. Makaronda diyet konusunda tecrubekiyse bizi bilgilendirir belki :) hosgeldin aramiza iyi oldu gelmen:KK74:

En şişko benim :KK43:((
Aklin yolu ablam da 75 civariydi aranizda sadece 2 kilo var. Hem sen bizi gecersin 2 ayda biz 5 versek sen 10 verirsin en az. Hem daha yeni ogrendim mesela sen 1 saat 5 hizda yürüsen daha cok kalori yakiyorsun. Avantajin aslinda daha cok canim

received_1563926703640225.jpeg
Bu luckonun kilosu kızlar bana attı

Screenshot_20170726-122809.png
Buda benim kilom :)

Sabahin köründe tartilip ciktigim icin tarti fotom yok ama 58.8 kiloyum.
Bilmeyenlere kisa bir ozet geceyim, 2011 de 50 kiloyken hamile kalip, dogumdan 1 sonra 90 kusurlere cikmayi basardim :) sonra 20 kilo diyetisyenle, 20 kusur kilo dukanla verdim. 3 yildan fazla korudum, bu kış sigarayi birakip 10 kilo aldim.
Yarisi simdilik uzaktan izleyecegim cunku agustosun 2. Yarisinda yazliga gidiyorum orda ne uzar ne kisalirim, ama gozum ustunuzde :)

Sabahin köründe tartilip ciktigim icin tarti fotom yok ama 58.8 kiloyum.
Bilmeyenlere kisa bir ozet geceyim, 2011 de 50 kiloyken hamile kalip, dogumdan 1 sonra 90 kusurlere cikmayi basardim :) sonra 20 kilo diyetisyenle, 20 kusur kilo dukanla verdim. 3 yildan fazla korudum, bu kış sigarayi birakip 10 kilo aldim.
Yarisi simdilik uzaktan izleyecegim cunku agustosun 2. Yarisinda yazliga gidiyorum orda ne uzar ne kisalirim, ama gozum ustunuzde :)
Of super vermissiniz ya. Baska bir arkadasta dukanla ciddi kilo vermis.

Kknin cevvalleri burda toplanmis kurtlar sofrasina döndü burasi. Ben rezil olurum kesin gaciyom ben :KK53:

X