- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Yaa mükemmelsinnn
Ooo super ve masallah diyelimSabah 6.30 da cappuccino.
Sabah sekizde beyaz çikolatalı mocha
Öğlen 1 tuna salatali sandwich + 1 paket cips.
2 .30 gibi mocha
demistim.
7 gibi havuç corbasi + sodali ayran
Aksam 9 gibi ev yoğurdu
Su kismi es gectim.
6.30 latte
10.30 findikli latte.
Bugun itibariyle artik latte , mocha goremeyeceksiniz listemde.
Dune gore kilom 66.1 Giden 500 gram.
Tesekkurler canim , ben gunde ortalama 2.5 litre su iciyorum icmedigim zaman kesinlikle gram oynamiyor.Sabah kalktigimda ilk bir bardak limonlu su iciyorum ardindan bir bardak daha yatana kadar 2.5 -3lt yi buluyor .
Ooo super ve masallah diyelimnazar degmesin iyi gidiyor . Ben cumartesi tartilacagim. Sabah kahvaltiyi arkadasta yapacagim mantarli omlet normal kahvalti ekmek yok tabiki . Oglen tunali salata aksam gene corba
Ooo super ve masallah diyelimnazar degmesin iyi gidiyor . Ben cumartesi tartilacagim. Sabah kahvaltiyi arkadasta yapacagim mantarli omlet normal kahvalti ekmek yok tabiki . Oglen tunali salata aksam gene corba
bugün sıvı günü yapmıyorum çok koşturmacalı bir gün beni bekliyor ve tekrar o baş ağrısını çekmek istemiyorum
kahvaltım;
1 yumurta (tavada azıcık tereyağında)
zeytin
domates
biraz kahvaltılık sos
sütlü şekersiz kahve
ekmek yok onun yerine 5 adet(yarım paket) altınbaşak hani tahta gibi olan kepekli büskivi
Ben simdiye kadar diet yaparken hic patates yemedim hep kilo aldirir gibi geliyordu. Ben de diet menume ekliyeyim o zaman salatasini seviyorum cunku .Sen bu isi biliyorsun canim zaten.
Haslanmis yumurta yerine ben de omleti tercih ediyorum.
Benim tek zaafim bugunlere gelmeme sebep olan patates biliyorsun.
Patates yedigim gun omlet yemem.
Bugun de galiba patates atacagim firina yagsiz.
Gune 7.20 gibi kahve alternatifi sutlu icecegimle basladim.
Normalde ben de her gun tartilirdim. Bu kez supriz olsun bi kac gun dayanacagimO lattelerin etkisini ayranla suyla goturuyordum zaten.
Limonlu su benim mideyi tahris ediyor ama toxinleri atmak icin cok guzel ve yararli bir icecek . Herkes denesin bence.
Yahu benim gibi gram gram verirsen her gun tartilirsin. 60 a indikten sonra biraz rahatlayabilirim ama simdi her gun kontrol etmem gerekiyor. Benim kontrol mekanizmami tetikliyor. Ha 300 gram alsam bile sorun yok diyorum ama o gunun acisini da cikiyorum. Ya sivi diyetiyle ya baska bir seyle.
sos dediğim hazır olanlardan değil yazın kendim yaptım domates ve cevizdenCik insulin direncin var senin bir sure sos yememelisin.
Ogleni atlayacaksan iki yumurtaya cikart . Bir kac badem ye aralarda. O kepekli buskiviler kotu.
Baslarda kendini sık biraz, sonra arada atistirsan da bi sey olmaz.
Corba iyi sut , ayran iyi.
Ben simdiye kadar diet yaparken hic patates yemedim hep kilo aldirir gibi geliyordu. Ben de diet menume ekliyeyim o zaman salatasini seviyorum cunku .
Normalde ben de her gun tartilirdim. Bu kez supriz olsun bi kac gun dayanacagimbu arada iki gundur yuruyus yapmiyordum . Aksam 45 dk kosu bandina devam
sos dediğim hazır olanlardan değil yazın kendim yaptım domates ve cevizden
darısı tez zamanda başımaArkadaslar kahvaltiyi atladim. Hedef kiloma indigimde uc ogune donecegim tekrar.
7 gibi o kahveli icecek
Simdi yine o icecegi icecegim.
Bugun kahvaltiyi atladim cunku evdeyim.
Oglen yogurt ya da sut
Aksama patates mutlaka :)
Simdi tartildim ,
65.9 . 65 i ucundan gordum sonunda.
darısı tez zamanda başıma
şimdiye kadar ki bütün diyet listelerimde eser miktarda karbonhidrat vardı. ben de ekmek yerine kepekli grissini tarzı şeyler tüketiyorum. bu benim kilo vermeme engel olmaz bak göreceksin çarşamba günü
Arkadaslar , diet biskuvi yada diet ekmek vs. . yalan pls aldanmiyalim , kendi iyiligimiz icin .
Depresyondayim beratti. Latteyi birakmam cikolatayi birakmamdan zor oldu ya. Daha 1. gundeyim. Elim latteye gidiyor, kalbim hayir diyor.
IkDepresyondayim beratti. Latteyi birakmam cikolatayi birakmamdan zor oldu ya. Daha 1. gundeyim. Elim latteye gidiyor, kalbim hayir diyor.