- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hahaha evet sabahi atlamis oldum , bugun Boyle oldu iki ogun ama aclik hissetmedim saglam kahvalti ettim. Ben de gun icinde 15 badem i gecirmiyorum birde kavrulmamis olandan yiyorum . Carsamba ya az kaldi
Aslinda ben de sevdigim seyleri yemek istiyorum :) ama sansliyim yumurta et her turu zaten sevdigim yemeklerden ben sebze de severim bir tek sanirim sakincali beyazlari cikarmam ise yaradi zaten cok da ihtiyac duymadim ekmek cok yerdim . Olmasa da oluyormus alisiyor insan . Icecegine seker katmamak gibi , tuzu azaltmak gibi :) alisiyor insan .Evet ya. Su an cok vermiyorum ama almiyorum da stabil gibi .
Findigi sevdigimden degil bademi tercih ederim ama elimde yarim kilodan fazla findik var . Bitirmeye ugrasiyorum.
Onun disinda ben menume hic sadik kalamiyorum. Gun icinde ihtiyaclarim degisiyor. Bazen cok ac hissedebiliyorum bazen hic ac degilim gibi. Gun sonunda yazsam daha iyi.
Aslinda ben de sevdigim seyleri yemek istiyorum :) ama sansliyim yumurta et her turu zaten sevdigim yemeklerden ben sebze de severim bir tek sanirim sakincali beyazlari cikarmam ise yaradi zaten cok da ihtiyac duymadim ekmek cok yerdim . Olmasa da oluyormus alisiyor insan . Icecegine seker katmamak gibi , tuzu azaltmak gibi :) alisiyor insan .
Ben tatli sevdami yillar once beyinde bitirmistimEskiden cok ekmek yiyen biri degildim ama tatli sevdami biliyorsun. Ondan kurtuldum en azindan simdi sira lattede. Ucuncu gun bugun :)
Her seyden az az tuketince kilo da almiyorsun. Her gun yemezsin de ayda bir yersin. Bir de patlamis misir var. Onu da simdilik kosede tutuyorum dokunmuyorum. Dokunacagim gun de gelecek.
Ben zaten kaya tuzu kullaniyordum. Himalaya tuzu da cok yararli. #
Aslinda kadinlarin sorunu duygusal aclik ya da insulin direncinden kaynaklanan yeme istegi. Ac oldugunda kontrolu ele alirsan gercekten ac oldugunu hissedip yersen kilo da almiyorsun.
...ama insulin direnci tamamen yanlis sinyal gonderiyor. Kurtulmanin tek cozumu var.
Ben tatli sevdami yillar once beyinde bitirmistimsanki ekmek unlu gidalar daha az etkili hepsi bizde bitiyor , Simdi onlsrida cikardim kilo veriyorum zaten en tehlikeli uc sey hepimiz biliyoruz un seker tuz
Tatli sevdigimi hic tanik olmadigin icin(hic bir bulusmamizda ) Tatli yemedim cunku bilirsin ::) iste bu da bi aliskanlik oluyor :)Senin tatli sevdigini dusunemiyorum inceciktin zaten. En fazla 66 olmussundur.
Zaten bu grup degisik kilo veriyor. Hani en az kilo verenimiz haftada bir kilo veren cinsten.
Tatli sevdigimi hic tanik olmadigin icin(hic bir bulusmamizda ) Tatli yemedim cunku bilirsin ::) iste bu da bi aliskanlik oluyor :)
Artik cok sukur ekmek de sevmiyorumEkmek sevdigini biliyorum ama ahaha.
Bunlar cok nadir tuketilirse cok zararli degil. Ozellikle cikolata bitter olan . Asitli icecekler cok zararli. Iste onlari hic ama hic tuketmemek gerek.
Artik cok sukur ekmek de sevmiyorumalistim ona da :) asitli icecek evimize girmiyor zaten kimse icmiyor , bitter cikolata himm orda dusunuyorum arada bir iki bar yerim :)
En son kahvalti etmistik seninle , zaten gormustun o muhtesem kahvalti da hic elim ekmege gitmemistiBulusalim bir iki hafta sonra gorelim yiyor musun yemiyor musun.
Ben de latte sinavindayim zaten. Gecebilecek miyim.
En son kahvalti etmistik seninle , zaten gormustun o muhtesem kahvalti da hic elim ekmege gitmemisti
Geldim :))
Çok yoğun birgün geçirdim
Spor: 6km yürüyüş
Menü:
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Yumurta
Sütlükahve
2 etimek
Öğle yok
İkindi
Sinemaya gittim patlamış mısır
Akşam
1 bardak süt tarçınlı
Cingöz recai canımAslinda sen yememistin ben yemistim o gun. Istiyorum yine o kahvaltidan.
Hangi film kiz. Ben de sinema manyagiyim.
Inanmazsin ama etimek i cikarsan guzel menu. Patlamis misir arada kesinlikle yenmesi yiyeceklerden. Tabi benim gibi bes tencere yemezsen.
Berom ekmeği çevremden kim kestiyse kilo verdi bende çok yemem ama gezmlerde meze yanında yiyorum dün zorladım dışarda idim yarım dilim kızarmış ekmek yedim :)))Artik cok sukur ekmek de sevmiyorumalistim ona da :) asitli icecek evimize girmiyor zaten kimse icmiyor , bitter cikolata himm orda dusunuyorum arada bir iki bar yerim :)