- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hadi bakalim basaracagiz kizlarcumadan beri ben de hep disaridan yedim ve dogum gunu partiler sebebiyle bol bol da pasta yarin kac kg cikacagim merak ediyorum dun ve bugun tartilmadim . Benim de vucudum cabuk odem tutuyor . Bol su ve yesil cay tuketmeye calisiyorum. Sabah tarti fotolarimizla beraber gorusmek uzere
Hahaha 55 cikmayayimdaBoyle deyip sabah 56 cikarsan gorurum seni.
Motivasyonumu kaybeder gibi olmustum sayenizde tekrar kazandim.
@_SinsireLLa_ veHannaz da kilo vermek icin cok cabaladi sadece dogru zaman degildi onlar icin. Gidisleri sarsti beni.
Hahaha 55 cikmayayimdayarisma benim icin baslamadan biter yok canim ya abarttim kac gundur 60 dan korkuyorum neyse yogurt mayalayacagim yatmadan once yemek iyi oluyor yag yakiyor iyi geceler sizlere
Merhaba bende katilabilir miyim size yarın başlanıyor sanırım
Tamam yarın gündüz yüklerim tartı fotosu ben 2 öğün beslenmeye çalışıyorum düzensiz bi hayat yaşıyorum düzenleme çabasındayim o zaman hayırlı olsun .Merhaba,
Evet dort hafta suruyor . Arada katilim yok, sadece carsamba gunleri . Persembe cuma gunu yuklemek yok. Tarti resmini yuklersen yarin bekleriz. Baska sart yok.
+ Menu paylasimi istege bagli senin yararina olan bir sey . Kilo verme surecin hakkinda bilgi sahibi oluyoruz .
Tamam yarın gündüz yüklerim tartı fotosu ben 2 öğün beslenmeye çalışıyorum düzensiz bi hayat yaşıyorum düzenleme çabasındayim o zaman hayırlı olsun .
Canım çok güzel yazmışsın ayrıca evli 2 yaşında bir erkek çocuk annesiyim öğretmenim istanbuldan katılıyorum yarışmayaAklinyolu1: Kafein manyagi. Geceleri uyumadigi gibi gunduzleri de uyumuyor.Kafeine son vermesi gerek. Bakalim basarabilecek mi?
Spor yapmiyor ama mecburen yuruyor. Belli bir kiloya inmeden sporun sikilastirmadigina inananlardan. Arada yogaya gidiyor. 60 a inince spora baslayabilir.
Insulin direnci sorunu var.
Boy: 1.68
Yaklasik kilosu: 66.500 kg
Hedef kilosu : 55
Dort haftadan beklentisi: 4.5- 6 kilo arasi
beratti
Yukseleni yay, neseli sempatik. Fazla kilosu yok ama fit olmayi seviyor. Kosu bandinda kosuyor ve acik havada yuruyus vazgecilmezi. Diyet ve spor ikilisini sikilasmak icin kullaniyor. Haftada bir kilo verip kasmamayi dusunuyor.
Boy: 1.68
Yaklasik kilosu: 58.800 kg
Dort haftadan beklentisi : 55 e bir an once inip onu korumak.
Suveybe13
Iki ogun tuketip oglenleri sut ve ayran ile gecistirirse kilo verdigini farketmis. 3 ayda 73 den 59 a dusup 2 ay kilosunu koruyup 58 e dustukten sonra , disaridan yemek yedigi icin 58 kilodan 62.5 a cikmis ama bir duzen oturtup bir an once 53 kiloya inmek istiyor. Saglikli seyler yiyerek kilo vermenin bilincinde. 3 ayda hedef kilosuna ulasmak istiyor ve korumanin da anahtarinin doymaktan gectigini dusunuyor.
Hamilelikten kalma odem sorunu var.
Boy: 1.65
Yaklasik kilosu: 62.5 kg
Hedef kilosu : 53
Dort haftadan beklentisi : Hatiri sayilir miktarda kilo vermek.
vienna
Ankara'li bekar urun tasarimcisi. Calisiyor. Ayni zamanda yuksek lisans yapiyor. Haftada uc gun bir saatligine yuzmeye gidiyor. 55 e bir an once inmekte kararli. Once 65 sonra 60 , beser beser gitme felsefesi var.
Insulin direnci sorunu var.
Boy: 1.66
Yaklasik kilosu: 70.0 kg
Dort haftadan beklentisi: 6-8 kilo arasi
Tablomuz ilk sayfada hazir kizlar . Yarin start aliyoruz. Hepimize hedefimize ulastigimiz bir yarisma dilerim.
Canım çok güzel yazmışsın ayrıca evli 2 yaşında bir erkek çocuk annesiyim öğretmenim istanbuldan katılıyorum yarışmaya
Aslan burcuyum fakat yukselenimi bilmiyorum duygusalımdırInanir misin evli ve cocuklu yazacaktim. Tamam cocugu var ama ya iki taneyse sonra sildim.
Yengec burcusun diye bir tahminim var.
Aslan burcuyum fakat yukselenimi bilmiyorum duygusalımdır
Günaydın kızlar
Sonunda tartı ile yüzleştim ve 71.4 kiloyla bugün başlıyorum