65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Latteyi birakma , ama iyi gidiyorsun .simdiye kadar valla ben bile bir gunde 700 gr vermedim . Bana göre iyi gidiyorsun :KK70:
Kafeine bagimliyim artik uyuyamiyorum o yuzden kokten birakmam gerekiyor simdi cunku azaltmayi beceremedim. :KK12:

Nazar etme ne olur calis seninde olur. :KK70:

Gel yer degistirelim sana 65 i vereyim sen bana 58 i ver. :dondurma:

Gunduz 3 tane kahve alternafiti icecek. + 10 tane findik

Aksam balik+ patates + limonata

Simdi yine bir alternatif icecek.

Sonra bitki cayi olabilir yogurt olabilir.

Gunaydin kizlar,

Bugun hic bir yemek planim yok. O yuzden menuyu aksama dogru yazarim.

+ Latte yi biraktigim icin cok halsiz hissediyorum kendimi. O yuzden latteye geri donus yapiyorum. Umarim azaltarak donus yaparim.

Sabah 4 gibi alternatif icecek,

12 gibi Yumurtali Yarim sandwich + salatalik domates + sodali ayran

Aksama oteki yarimi yiyicem. Ayranla olabilir yine.

Tünaydın :) ben sabah kahvaltıda yoğurt yedim kızlar acil çıkmam gerekiyordu . Öğlen çorba içtim.Aksam fırında salmon ,brokoli ve patates salatadı yiyeceğim . Bu arada 58 kılo olmuşum :)

Tünaydın :) ben sabah kahvaltıda yoğurt yedim kızlar acil çıkmam gerekiyordu . Öğlen çorba içtim.Aksam fırında salmon ,brokoli ve patates salatadı yiyeceğim . Bu arada 58 kılo olmuşum :)
Oo -700 gram iyi gidiyorsun. :halay:

Ben kahveyi biraktim ya sanirim kilo vermem ondan. Latte cok yer kapliyormus hayatimda. :KK70:

Bugünkü menüm;

Kahvaltı
Domates
Zeytin
Peynir
2 etimek
Sütlü kahve

Öğle
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Mantarlı tavuk sote

Ara
1 bardak süt+ 2 etimek

Öğle yemeğim sağlam olduğu için ve ikindide yedgm için akşam yok

Spor olarak; bütün gün dışarıdaydımm kilometrelerce yürümüşüm

Evet sen gun icinde cok iciyordun kahve cesitlerinden . Bir sure hic icme bakalim kilo vermende etkisi ne olacak .

120 m kare yer kapliyormus. :confused:Sabah 65.7 idim. Hizli kilo vermemi ona bagliyorum.

Yapabildigim kadar icmiycem bakalim. Birakmamin nedeni kilo degildi oteki etkileri kotuydu.

Günaydın kızlar
Taşınma işlerim var yoğunum ve yorgunum bayağı, bugün yeni eve gecicez inşallah pazar günden itibaren menulerimi yazarım

Ben de artik sadece Türk kahvesi icecegim. Yarin sigarayi birakiyorum bakalim :KK64: daha fazla spor yapabilecegim .
Yesil cay da kafein var o yuzden icmiyorum simdi ama yesil caya donebilirim sonra.

Sigarayi birakman cok iyi zararlarini biliyorsun. Benim kafein birakma gunlugumu kullanabilirsin . Ikisi de aliskanlik sonucta.

Günaydın kızlar
Taşınma işlerim var yoğunum ve yorgunum bayağı, bugün yeni eve gecicez inşallah pazar günden itibaren menulerimi yazarım

Gunaydin

Ben de diyorum bu kiz nerde. Yazman senin daha iyi. Kendini kontrol etmeni sagliyor.

Gunaydin kizlar,

8 gibi alternatif icecek

Bu icecekleri gune boluyorum 4 e cikabilir, saati belli degil.

Oglen yogurt

Aksam 4 kofte + firinda patates+ ayran

Sonra yogurt olabilir , bitki cayi olabilir.

Son düzenleme:
Slm kizlar , bugun cok yogun oldugum icin sabah kahvaltimi gec yaptim , her zaman ki kahvaltim . Oglen yemegini atladim . Aksam mantarli tavuk sote ve salata .. aralarda yesil cay ve badem .

Slm kizlar , bugun cok yogun oldugum icin sabah kahvaltimi gec yaptim , her zaman ki kahvaltim . Oglen yemegini atladim . Aksam mantarli tavuk sote ve salata .. aralarda yesil cay ve badem .

Aslinda sabahi atlamis oluyorsun o zaman. Bosver iki ogune in sen de. :KK53:

Ben de oglen sadece findikli yogurt yedim. 15 findik. Yukarida unutmusum. :KK19:

Aslinda sabahi atlamis oluyorsun o zaman. Bosver iki ogune in sen de. :KK53:

Ben de oglen sadece findikli yogurt yedim. 15 findik. Yukarida unutmusum. :KK19:
Hahaha evet sabahi atlamis oldum , bugun Boyle oldu iki ogun ama aclik hissetmedim saglam kahvalti ettim. Ben de gun icinde 15 badem i gecirmiyorum birde kavrulmamis olandan yiyorum . Carsamba ya az kaldi :KK45:

X