- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi AklinYolu1
Latteyi birakma , ama iyi gidiyorsun .simdiye kadar valla ben bile bir gunde 700 gr vermedim . Bana göre iyi gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafeine bagimliyim artik uyuyamiyorum o yuzden kokten birakmam gerekiyor simdi cunku azaltmayi beceremedim.Latteyi birakma , ama iyi gidiyorsun .simdiye kadar valla ben bile bir gunde 700 gr vermedim . Bana göre iyi gidiyorsun
Keşke olsaydı öyle bisey olsa :)) ver bana 65 i geri vereyim sana 58 yada 55 istiyorsun.
Bu yazıyı , unutmayacağım sen de 56 olduğunda beraber okuyacağızSen 65 i kucult bana geri ver.
Oo -700 gram iyi gidiyorsun.Tünaydın :) ben sabah kahvaltıda yoğurt yedim kızlar acil çıkmam gerekiyordu . Öğlen çorba içtim.Aksam fırında salmon ,brokoli ve patates salatadı yiyeceğim . Bu arada 58 kılo olmuşum :)
Evet sen gun icinde cok iciyordun kahve cesitlerinden . Bir sure hic icme bakalim kilo vermende etkisi ne olacak .Oo -700 gram iyi gidiyorsun.
Ben kahveyi biraktim ya sanirim kilo vermem ondan. Latte cok yer kapliyormus hayatimda.
Evet sen gun icinde cok iciyordun kahve cesitlerinden . Bir sure hic icme bakalim kilo vermende etkisi ne olacak .
Ben de artik sadece Türk kahvesi icecegim. Yarin sigarayi birakiyorum bakalim daha fazla spor yapabilecegim .120 m kare yer kapliyormus. Sabah 65.7 idim. Hizli kilo vermemi ona bagliyorum.
Yapabildigim kadar icmiycem bakalim. Birakmamin nedeni kilo degildi oteki etkileri kotuydu.
Yesil cay da kafein var o yuzden icmiyorum simdi ama yesil caya donebilirim sonra.Ben de artik sadece Türk kahvesi icecegim. Yarin sigarayi birakiyorum bakalim daha fazla spor yapabilecegim .
Günaydın kızlar
Taşınma işlerim var yoğunum ve yorgunum bayağı, bugün yeni eve gecicez inşallah pazar günden itibaren menulerimi yazarım
Slm kizlar , bugun cok yogun oldugum icin sabah kahvaltimi gec yaptim , her zaman ki kahvaltim . Oglen yemegini atladim . Aksam mantarli tavuk sote ve salata .. aralarda yesil cay ve badem .
Hahaha evet sabahi atlamis oldum , bugun Boyle oldu iki ogun ama aclik hissetmedim saglam kahvalti ettim. Ben de gun icinde 15 badem i gecirmiyorum birde kavrulmamis olandan yiyorum . Carsamba ya az kaldiAslinda sabahi atlamis oluyorsun o zaman. Bosver iki ogune in sen de.
Ben de oglen sadece findikli yogurt yedim. 15 findik. Yukarida unutmusum.