65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Herkese merhaba ben en kilolunuzum sanırım polikistik overliyim insülin direnci ve tiroid ilacı kullanıyorum ve bazi hormon ilaclari o yuzden kilo almaya cok uygunum ayrıca şu an reglyim şu sıra bu yüzden çok geç yatıp geç kalkıyorum onları düzenlemeye çalışıyorum evliyim çocuğum yok ev hanimiyim

Sabah 6.30 da cappuccino.
Sabah sekizde beyaz çikolatalı mocha
Öğlen 1 tuna salatali sandwich + 1 paket cips.
2 .30 gibi mocha
7 gibi havuç corbasi + sodali ayran

Aksam 9 gibi ev yoğurdu

Aralarda tabi ki 2 litreye yakın su.

2 .30 gibi mocha

Aksam 9 gibi ev yoğurdu

Aralarda tabi ki 2 litreye yakın su.
nacizane fikrim menün bana sağlıksız geldi
yemek çok az, aburcubur diye tabir ettiğimiz cips çikolatalı mocha vs çok fazla

Sabah 7 de ceyrek simit ve çay
Öğlen bir bardak süt ve bir tane çecil peyniri
Akşam eve 19.30 da geldik
Fırında tavuk,yoğurt,söğüş salata ve turşu
Son olarak 3 kaşık aşure yedim
Aralarda sütlü kahve,ıhlamur ve çay içtim
Şu 1,5 oldu 2 ye tamalicam

nacizane fikrim menün bana sağlıksız geldi
yemek çok az, aburcubur diye tabir ettiğimiz cips çikolatalı mocha vs çok fazla

Tabi ki fikirlerimizi soyleyelim.

Cips yemiyorum normalde. Corbayi tercih ederim. Bugun hic ama hic musait degildim. Daha yeni geldim eve.

Hayatimda tatli sifir, meyve sifir, yag sifir, salata bir yere kadar. Bunlar beni aciktiriyor. Birak da mocha olsun yani Hem mocha yi kahvaltiyi atlamak icin kullaniyorum. Onun disinda sandwich de yemem. Ara sira denk geliyor.

Kilo verdigim surece sorun yok benim icin ama kafeini azaltmaya basladim. Uyuyamiyorum cunku. Alternatif icecegimi bile aldim. Ve sandwich ekmek turevi yedigim icin corbayi icmemeye karar verdim . Sadece bir bitki cayi ve yogurtla aksami gecirebilirim.

Canım kalori hesabı mi yapıyorsun

Yok kalori hesabi degil de bugun ornek menu degildi farkindayim. Sabah latte ya da mocha ile baslarim. Oglene dogru sut ya da corbayi tercih ediyorum. Proteini sut, ayran ve yogurttan, karbonhidrati genelde patatesden alirim. Ara sira sebze corbasiyla da dengeledigimi dusunuyorum.Tavuk hic tuketmem. Et ve balik ara sira.

Gozume carpan sadece simit, tursu ve asure. Onun disinda guzel.

Nasil gidiyor kizlar , 3 bardak yesil cay ictim bugun biraz midem bulandi sanki ama odemi atiyor .Saat 5 gibi corba icmistim biraz da yogurtla gunu kapatirim.

ilk gün olduğu için zorlandım baya çünkü normalde afedersiniz ama hayvan gibi yiyordum

baş ağrım tuttu o yüzden zorlanıyorum çok
ama yarına alışmış olurum

ilk gün olduğu için zorlandım baya çünkü normalde afedersiniz ama hayvan gibi yiyordum

baş ağrım tuttu o yüzden zorlanıyorum çok
ama yarına alışmış olurum

Yarin alissan yine iyi. Ben hala alisamadim dermisim.

Yarin yada 3. gun alisiliyor , ben aciktikca arada badem yiyorum bastiriyor baya hep yaninda bulundurabilirsin. Kilo verdikce zaten direnc gosteriyor insan.

Cok uzgunum ama artik duygularimi yemek yemek icin kullanmiyorum. Yanimda bir su sisesi var o kadar.

Nerdeyse bi bes alti aydir kot giymiyorum. Bi sorun niye cunku 59.9 a indikten sonra ben butun kotlarimi dagittim , sonra da buyuk almadim. Simdi kucuk olanlar kaldi tabi ki. 6 kilo verdikten sonra ilk isim 38 beden kot giymek olacak.

Tablomuz ilk sayfada.

A AklinYolu1
Icmesi gereken su miktari :
2 lt
Insulin direnciniz varsa kirilmasi icin olmaniz gereken kilo.
59.900

beratti
1.8 lt
52.800

Suveybe13
1.9 lt
56.300

vienna
2.1 lt
64.300

B Bhr_89
2.4 lt
72.500

Canım inşallah taşınınca onlar olmicak sabah mecbur simit yedim

Canım inşallah taşınınca onlar olmicak sabah mecbur simit yedim
Günaydın sen ve diger kızlar

Artık bahane yok kilo vermek var. Biliyor musun başlarda bi şey yemedim. hatta o ara beratti ile de görüştük insulin direnci sorunum yuzunden nerdeyse iki hafta bişey yemedim. kilo duraklarimda kaçamak mi yaptım kilo mu almaya başlıyorum hemen sıvı diyeti. 75.3 den 72.4 e çok zor düştüm. Başlarda zorlamalisin. Turşu ödem yapar. Simit yerine süt ve badem olabilir. Asure yi biliyorsun . Tatlı krizin mi var. Sütlü cikolatayi tercih et ya da mocha. Bir arkadaş Türk kahvesini sütlü yapıyordu .

Başlarda dikkat ediyorsun sonra arada bi bu yediklerin sorun olmuyor ama o direnci kirmalisin.

Yaa mükemmelsinnn

2 .30 gibi mocha

demistim.

Aksam 9 gibi ev yoğurdu

Su kismi es gectim.

6.30 latte

10.30 findikli latte.

Bugun itibariyle artik latte , mocha goremeyeceksiniz listemde.

Dune gore kilom 66.1 Giden 500 gram.

Eklentiler

• Photo0177.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 29
Nerdeyse bi bes alti aydir kot giymiyorum. Bi sorun niye cunku 59.9 a indikten sonra ben butun kotlarimi dagittim , sonra da buyuk almadim. Simdi kucuk olanlar kaldi tabi ki. 6 kilo verdikten sonra ilk isim 38 beden kot giymek olacak.
55 kilo olunca 36 beden giyeceksin canim , alisverisini beraber yapariz 38 ler bi kenarda dursun gene

Tesekkurler canim , ben gunde ortalama 2.5 litre su iciyorum icmedigim zaman kesinlikle gram oynamiyor.Sabah kalktigimda ilk bir bardak limonlu su iciyorum ardindan bir bardak daha yatana kadar 2.5 -3lt yi buluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…