65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Yok canım fakat hamilelikten kalma ödem sorunum var sık sık su topluyor vücudum

Yeterli su iciyor musun. + Maden suyu , mercimek corbasi , tuzlu yiyecekler de odem yapiyor. Kendimden biliyorum. :KK70:

Inatci kilolarda iki ogune indirmen gerekiyor. Abur cubur , asitli icecekler, meyve sulari , ekmek yemeyi bir sure birakacaksin. Tatlilara girmiyorum bile.

çarşamba mı başlıyoruz ? o sabah tartılayım o zaman

Haftada bir tartilin, o da carsamba gunu olsun. Her gun tartilmak insanin psikolojisini bozuyor.

Yeterli su iciyor musun. + Maden suyu , mercimek corbasi , tuzlu yiyecekler de odem yapiyor. Kendimden biliyorum. :KK70:

Inatci kilolarda iki ogune indirmen gerekiyor. Abur cubur , asitli icecekler, meyve sulari , ekmek yemeyi bir sure birakacaksin. Tatlilara girmiyorum bile.

Haftada bir tartilin, o da carsamba gunu olsun. Her gun tartilmak insanin psikolojisini bozuyor.
Olur olmadık oluyor genelde sabahları oluyor
Bende iki öğün yemek taraftarıyım daha önce denedim 5 saat geçtikten sonra öğle yemeği yedim ama veremedim ondan sonra öğlenleri sadece süt veya ayran içtim faydasını gördüm

Olur olmadık oluyor genelde sabahları oluyor
Bende iki öğün yemek taraftarıyım daha önce denedim 5 saat geçtikten sonra öğle yemeği yedim ama veremedim ondan sonra öğlenleri sadece süt veya ayran içtim faydasını gördüm

Evet kahvalti yerine sut veya ayran icimi daha iyi oluyor. Hem protein aliyorsun hem de bir ogun yerine gecebiliyor. Ne kadar ara o kadar iyi, leptin hormonunun salgilanmasini sagliyor. :KK66:

Gunaydin kizlar,

beratti beratti

@Suveybe13
@vienna
Yarin hizli bir sekilde yarismamiza basliyoruz. Haftada bir kilo verebilirsiniz. Soru bir :) Su an ki yaklasik kilonuzu . hedef kilonuzu ve bu uc haftadan ne beklediginizi yaziniz.
Yaklasik kilom: 66.5 kg
Hedef kilom : 55
Uc haftadan beklentim: 3.5- 4.5 kilo arasi

+ Benim ilk haftadan beklentim uyumama engel olan kafein manyagi biri olarak azaltmak. Bakalim basarabilecek miyim:)

------

Kizlar bi de kisa hikayenizi yazin. Birbirimizi taniyalim.Bu uc hafta yuz yuze bakicaz. :KK48:
Ben bekarim, beratti beratti evli, cocuklari var. Arada gorusur ona yemek ismarlatirim. Diyete girmemi en cok istedi bu yuzden :KK53: Yukseleni yay.:KK66: Ikimiz de yurt disinda gunesin batmadigi yerdeyiz. @beratticim ekleyecegin bi sey var mi :)

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,

beratti beratti

@Suveybe13
@vienna
Yarin hizli bir sekilde yarismamiza basliyoruz. Haftada bir kilo verebilirsiniz. Soru bir :) Su an ki yaklasik kilonuzu . hedef kilonuzu ve bu uc haftadan ne beklediginizi yaziniz.
Yaklasik kilom: 66.5 kg
Hedef kilom : 55
Uc haftadan beklentim: 3.5- 4.5 kilo arasi

+ Benim ilk haftadan beklentim uyumama engel olan kafein manyagi biri olarak azaltmak. Bakalim basarabilecek miyim:)

------

Kizlar bi de kisa hikayenizi yazin. Birbirimizi taniyalim.Bu uc hafta yuz yuze bakicaz. :KK48:
Ben bekarim, beratti beratti evli, cocuklari var. Arada gorusur ona yemek ismarlatirim. Diyete girmemi en cok istedi bu yuzden :KK53: Yukseleni yay.:KK66: Ikimiz de yurt disinda gunesin batmadigi yerdeyiz. @beratticim ekleyecegin bi sey var mi :)
Gunaydin kizlar ve aklinyolu1 :) su an ki yaklasik kilom 58.800 Boyum 1.68 normalde 57-58 kilo civariyim ama arada 62-63 e cikiyorum abartirsam :) Temmuz da diyete basladim , 63 den su an ki kiloma indim 3 haftadir ayni kilodayim . Hedefim 55 kg diet + sporla hem sikilasip hem de 55 kiloya dusmek istiyorum . Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :KK5:

beratti beratti
@Suveybe13
@vienna

Kizlar ben 8 kasimdan sonra korumaya gecip aralikta ya da yilbasindan sonra tekrar basliycam. Zaten o zamanlarda 12-14 kilo vermis oluyorum. Kisin daha fazla yipranmak istemiyorum, malum grip zamanlari. Isterseniz yarismayi dort haftalik yapalim.

Karar sizin. :KK50:
Benim icin problem yok 4 hafta da olabilir , 4 hafta onceden istedigim kiloya ulasirsam korumaya gecerim.

Merhabalar, ben 166 boyunda 70 kiloyum:KK43:((
Normalde hep 62-63 arasıydım ilk defa bu kiloyu görüyorum.

Hedefim 55En Büyük TÜRKİYE

Bu 3-4 haftadan beklentim 8 kilo vermek:nazar:

Ayrıca haftada 2-3 gün havuza gidiyorum 1 saat yüzüyorum

Kişisel bilgilerme gelirsek;
Bekarım:KK52:
Hem çalışıyorum hem yüksek lisans yapıyorum
Mesleğim: ürün tasarımcısıyım

İstediğim kiloya inene kadar durmak yokEn Büyük TÜRKİYE

Ben Ankara'da yaşıyorum şimdilik...

Gunaydin kizlar ve aklinyolu1 :) su an ki yaklasik kilom 58.800 Boyum 1.68 normalde 57-58 kilo civariyim ama arada 62-63 e cikiyorum abartirsam :) Temmuz da diyete basladim , 63 den su an ki kiloma indim 3 haftadir ayni kilodayim . Hedefim 55 kg diet + sporla hem sikilasip hem de 55 kiloya dusmek istiyorum . Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :KK5:

Ben de 75.3 den 66. 3 e indim hatirlatayim. :dondurma:

4 hafta senin icin ideal aslinda. 4 kilo versen tas gibi olursun. :cool:

Merhabalar, ben 166 boyunda 70 kiloyum:KK43:((
Normalde hep 62-63 arasıydım ilk defa bu kiloyu görüyorum.

Hedefim 55En Büyük TÜRKİYE

Bu 3-4 haftadan beklentim 8 kilo vermek:nazar:

Ayrıca haftada 2-3 gün havuza gidiyorum 1 saat yüzüyorum

Kişisel bilgilerme gelirsek;
Bekarım:KK52:
Hem çalışıyorum hem yüksek lisans yapıyorum
Mesleğim: ürün tasarımcısıyım

İstediğim kiloya inene kadar durmak yokEn Büyük TÜRKİYE

Ben Ankara'da yaşıyorum şimdilik...

Ne tur urunler tasarliyorsun. Benim yaptigim kursta kendi isini kurmak uzerine.

4-6 kilo arasi verebilirsin. 8 kilo cok fazla. 6 kilo verdigini dusunursek 64 kiloya inersin sonra da gerisi gelir merak etme. Yilbasina kadar daha 11 hafta var. :KK19:

8 Kasimda bitirdigimizi dusunursek, 27 Aralikta tam burada bulusalim. Merkur geri giderken ara vermek en iyisi.:KK51:

Ne durumda oldugumuzu gormus oluruz. Hem de yarismadan kopmamis oluruz.:KK66:

4-6 kilo arasi verebilirsin. 8 kilo cok fazla. 6 kilo verdigini dusunursek 64 kiloya inersin sonra da gerisi gelir merak etme. Yilbasina kadar daha 11 hafta var. :KK19:

8 Kasimda bitirdigimizi dusunursek, 27 Aralikta tam burada bulusalim. Merkur geri giderken ara vermek en iyisi.:KK51:

küçük ev aletleri tasarımcısıyım canım. hani şu çok bildiğimiz hemen hemen herkesin kullandığı mutfaklardaki el aletlerimiz :)) arada da küçük ölçekli firmalara mobilya tasarımı yapıyorum.

başlarda çok hızlı kilo veririm o yüzden ilk ay hedefim 65 altına inmek
sonraki ay 60 ı görmek
gerisinin hiç acelesi yok:KK200:

küçük ev aletleri tasarımcısıyım canım. hani şu çok bildiğimiz hemen hemen herkesin kullandığı mutfaklardaki el aletlerimiz :)) arada da küçük ölçekli firmalara mobilya tasarımı yapıyorum.

başlarda çok hızlı kilo veririm o yüzden ilk ay hedefim 65 altına inmek
sonraki ay 60 ı görmek
gerisinin hiç acelesi yok:KK200:
Aa ne hoş . Çeyizim senden olacak desene:)

Çok doğru düşünüyorsun . Önce 65 sonra 60 . Yarışma baya cekismeli gececek anlaşılan. :)

Evet canim nerdeyse 9 kilo verdin , buyuk basari :) sen istediginde veriyorsun zaten . Bu defa cok azimli gordum seni :KK71:bu arada hepimiz 55 kg ya inmek istiyoruz:-) Benim 4 kiloya yakin var ama takildi mi da takiliyor kilolar . Dedigin gibi haftada bir kg fazla kasmiyacagim .

beratti beratti
@Suveybe13
@vienna

Kizlar ben 8 kasimdan sonra korumaya gecip aralikta ya da yilbasindan sonra tekrar basliycam. Zaten o zamanlarda 12-14 kilo vermis oluyorum. Kisin daha fazla yipranmak istemiyorum, malum grip zamanlari. Isterseniz yarismayi dort haftalik yapalim.

Karar sizin. :KK50:
Canım ben 58 den bir ayda 62,5 çıktım çok abarttim hedef kiloma ulaşamamak beni mutsuz ediyor hedefim 53 olmak boy 1.65
Bir aydır yemekler hep dışardan di tasinamadigim için çok sağlıksız beslendim
Cumartesi tasiniyorum inşallah düzenim olucak
sıkı bir diyetle güzel bir kilo verilebilir bir ayda
Ama hedef kiloma ulasmadanda rahat edemicem galiba

Evet canim nerdeyse 9 kilo verdin , buyuk basari :) sen istediginde veriyorsun zaten . Bu defa cok azimli gordum seni :KK71:bu arada hepimiz 55 kg ya inmek istiyoruz:-) Benim 4 kiloya yakin var ama takildi mi da takiliyor kilolar . Dedigin gibi haftada bir kg fazla kasmiyacagim .

Hahay tutmayin grubu. vienna vienna ben basta bes kiloyu cabuk veririm diyor. beratti beratti haftada bir kilodan fazla kasmam diyor.
B ben de haftada en az bir kilo veririm diyorum. bi bucuk kiloya oynayabilirim hatta bilmiyorum ama Suveybe13 Suveybe13 sen de iyi bir kilo verilebilir diyorsun hadi masallah gruba. :nazar:

Canım ben 58 den bir ayda 62,5 çıktım çok abarttim hedef kiloma ulaşamamak beni mutsuz ediyor hedefim 53 olmak boy 1.65
Bir aydır yemekler hep dışardan di tasinamadigim için çok sağlıksız beslendim
Cumartesi tasiniyorum inşallah düzenim olucak
sıkı bir diyetle güzel bir kilo verilebilir bir ayda
Ama hedef kiloma ulasmadanda rahat edemicem galiba

Rahat rahat verilir. Sirri dedigin gibi aralarda sut ayran icmek. Bazilarina uymayabilir ama bana cuk oturdu.

ayy çok heyecanlandım :)

bugün gittim yeni tartı aldım eskisi doğru tartmıyor gibime geliyordu. evde 3 tartı oldu :))))

Tartim bozuk, pilim bitti gibi bir bahanen yok o zaman. :KK53:

-------------------------

Bu arada eski kilo verme oranimi da soyleyeyim . Haftada bes kilo verebiliyordum. Ta ki insulin direncinden bu oran gramlara dusene kadar. Kisa bir surede 48 den 61 e ciktim sonra 80 lere sonra 5 -6 sene hic dokunmadim. Iki sene once burada yarisma duzenleyip beratti beratti nin ikinci oldugu yarismada yine gramlarla bogusup sonra insulin direncini kirip haftada bir bucuk kilo kadar verdim. Yani 59.9 u gordum . Bir sure de korudum ta ki asitli iceceklere baslayana kadar . Bu kez daha bilincliyim ve indigim kiloyu bir daha birakmam.

Yalniz sunu gordum. Eger ki 7 kilodan fazla vermeye niyetiniz varsa duraklayarak ara vererek kilo vermek daha kalici. 10 ise 5 e 5. 15 ise 10 a 5. 20 ise 15 e bes diye gider. Ki benim kilo fazlam 20 idi yani hedef 55 oldugu icin 60 oldugumda ara vericem.

+ Merkur geri giderken yarisma yapmayacaksin. Kendi halinde takilacaksin. :süslü:Su tuketimini arttiracaksin.Su icmeyen biri olarak soyluyorum bunu simdi saf su olarak 2 lere ciktim. Ayran ve bitki caylarindan su miktari alabiliyorum. Hayir deme oranini yukselteceksin. Sekil patlamis misir yapmaya giderken , findikli yogurtta karar kildim. . :KK66:

Su an yaptigim tek yanlis kafeini arttirmak. Onu da once uce sonra ikiye sonra bir sonra sifira indirmeyi dusunuyorum . Umarim basaririm.

A AklinYolu1 canım en son nisanda başladım 73 ile yaklaşık 3 ayda 59 a düştüm 2 ayda korudum ve 58 düştüm şu bir aydır hep dışardan yeniyor benim bünye düzensizliği sevmiyor yoksa eski kilomu korurdum ve kaldığım yerden devam ederdim
çünkü diyetimi sağlıklı şeylerden doyana kadar yiyerek yapıyorum az yiyerek değil daha sonra diyet yapmayınca kolay kolay almıyorsun
inşallah bu sefer ideal kilomdan korumaya geçerim 3 aydan sonra diyete devam edemiyorum geçen senede 3 ay yapabilmiştim

ahh o insülin direnci bende de var :KK43:(

birkaç ay içinde 62 den 75e çıktım sonra kendi imkanlarımla 67ye indim ama son 1 ay yine aldım stresten 70 - 71 oldum

Insulin direncini kirman icin 7 kiloyu cabuk vermen gerek. Meyve seker un turevleri yasak . Ekmek yok sana bi sure. Ayran , yogurt , sutle devam et. Sut ve sut urunleri %30 kilo vermeni kolaylastiriyor. Sivi diyeti yapiyorum dedin. O da yararli senin icin.

A AklinYolu1 canım en son nisanda başladım 73 ile yaklaşık 3 ayda 59 a düştüm 2 ayda korudum ve 58 düştüm şu bir aydır hep dışardan yeniyor benim bünye düzensizliği sevmiyor yoksa eski kilomu korurdum ve kaldığım yerden devam ederdim
çünkü diyetimi sağlıklı şeylerden doyana kadar yiyerek yapıyorum az yiyerek değil daha sonra diyet yapmayınca kolay kolay almıyorsun
inşallah bu sefer ideal kilomdan korumaya geçerim 3 aydan sonra diyete devam edemiyorum geçen senede 3 ay yapabilmiştim

Yani ulasilmayacak bir rakam degil. Korumak daha onemli . O yuzden biraz hoslandigin biraz hoslanmadigin yiyecekleri hayatina sokup yeni beslenme duzeni olusturacaksin. Patates benim olmazsa olmazim. Hep doyuyorum , hem de iki ogunu tek ogune sigdirabiliyorum sayesinde. Karatay da patates yok.

X