- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Motivasyon bazen dusuyor ama birbirimizi motive edelim bari , basarilar diliyorumkazanan yarisma sonunda yemek +tatli ismarlasin odul yemegi olsun
Kahvaltida olabilir aslinda , tatli ben de yemiyorum Sen seviyorsun diye soylemistimOlur ama sana kahvalti borcum var zaten. Mutlaka kazanmam lazim.
+ tatli yemiyorum ben artik ama yemege hayir demem.
Kahvaltida olabilir aslinda , tatli ben de yemiyorum Sen seviyorsun diye soylemistimkestin artik herhalde. Ben de ekmegi kestim , bir aydir bir kere falan yemisimdir , onsuzda doyuluyormus ama arada dondurma yerim
Patlamis misiri ben de cok severim , bak aklima geldi SimdiEvet seviyordum ama artik canim hic cekmiyor. Patlamis misir konusunda ayni seyi diyemiyorum.
Ekmek zaten gereksiz , iyi yapmissin.
Patlamis misiri ben de cok severim , bak aklima geldi Simdiyok nefsime sahip cikicam firinda salmon yapacagim bol salata aksam yemegi tamamdir , gorusuruz sonra
tamam canım
Gunaydin , carsamba mi baslayacagiz yediklerinizi yazmaya ?Gunaydin diyet grubum,
Bir iki gun ne yedigini saatiyle gormek istiyorum. Istediginde toplu yaz. Sure kisa oldugu icin ceza yok.
Gunaydin , carsamba mi baslayacagiz yediklerinizi yazmaya ?
Tamam Canim carsamba sabah baslarim gunluk menumu yazmaya , sagol cnm konu diyet olunca disiplinli olmaya calisiyorum simdi daha motive oldumCanim sen yazmasan da olur ama istersen yaz. Ornek menu gorelim.
Hayatimda senin kadar disiplinli kilo veren birini gormedim.
Tamam Canim carsamba sabah baslarim gunluk menumu yazmaya , sagol cnm konu diyet olunca disiplinli olmaya calisiyorum simdi daha motive oldum
yükselenim yayAy sana kanim isindi niye. Ne burcusun soyle bakim.
Yay olabilirsin.
yükselenim yay
burcum oğlak
Carsambadan itibaren mi canımGunaydin diyet grubum,
Bir iki gun ne yedigini saatiyle gormek istiyorum. Istediginde toplu yaz. Sure kisa oldugu icin ceza yok.
Carsambadan itibaren mi canım
Yok canım fakat hamilelikten kalma ödem sorunum var sık sık su topluyor vücudumEvet carsamba gunu. Herhangi bir saglik sorunun var mi? Insulin direnci pcos filan. Kilo vermene engel herhangi bir saglik sorunu.