65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Her hafta minimum 1 kg veririz umarim. Ben 60 kiloyken 36 beden giyiyordum kizlar, boyum 1.65. Yaz basinda 34 beden pantolon almistim kendime, guya ona giricektim ama sonra 6 kg aldim. Sizce 7 haftada zorla da olsa girebilir miyim ona

Günaydın diyicem ama öğle oldu.
Herkese merhaba.

Sabah gün agarmamisti eve döndük.
Yat kalk, kahvaltı kur kaldır. Çantaları anca boşaltım, makineler harıl harıl çalışıyor
Tatilin bittiğini iyice bı anladimmmm

Tatli ve abur cubur yemedim. Ama yemeklerden yedim, bi o kadar da vicdan yaptım. Yüzme bu hafta beni kurtardı diyorum. Korktuğum gibi kötü degil durum. İns sizin sonuçlarınız daha iyidir.

Eklentiler

• IMG_20170927_100145.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 101
Yalniz ben foto atamam bugun cunku hem tartim yok(netten istettim yarina en gec obur gune gelir) yine de olur mu?

Yalniz ben foto atamam bugun cunku hem tartim yok(netten istettim yarina en gec obur gune gelir) yine de olur mu?
Tartı resmi bugün şart. eczaneye gidip tartilabilirsin. onun dışında başka yarışmada olman benim için farketmez ama ona odaklanman daha iyi olur.

.........

Arkadaşlar eve gidince bütün mesajlara bakıcam. kilo vermeniz için yeni kurallar ekliyorum . bana uyarsaniz 7 hafrada beş kilo verebilirsiniz.

Evet yardımcı olursan çok sevinirim, çünkü tıkandım galiba; iki haftadır günde 1 saate yakın dışarıda yürüyüş yapıyorum, buna rağmen kilo eksilmiyor. Daha önce hiç görmediğim bir rakama çıktı hatta.

Tartı resmimi her çarşamba garanti gönderirim, Allah izin verirse

Tamam anladim suan okuldayim ve altida cikicam o sebeple tartilmam mumkun degil,size basarilar

GUN A AklinYolu1 M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan
26 Temmuz 2017
[TH] Hannaz [/TH]
[TD1] 72.400 [/TD1] [TD1] 60.700 [/TD1] [TD1] 77.500 [/TD1] [TD1] 66.400 [/TD1] [TD1] 70.400 [/TD1][TD1] 56.000 [/TD1] [TR][TH]27 Eylul 2017 [/TH][TD1]67.300 [/TD1] [TD1] 60.300 [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] 63.900 [/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1] 59.100 [/TD1] [/TR]
[TR][TH]Kilo verme yuzdesi % [/TH][TD1]7.044[/TD1] [TD1] 0.659 [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] 3.765 [/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1] -5.536 [/TD1] [/TR]

9 haftanin sonunda yarisma sonucunu acikliyorum. Sonuclar ilk sayfadadir.

1. A AklinYolu1 7.044 %
2. lady peacock 3.765 %
3. M e g g 0.659 %
4. Hannaz -5.536 %

Simdi gelelim fasulyenin yararlarina. Biraz ciddi yazacagim ki kilo verebilelim.

2. Yarisma adaylari

A AklinYolu1
M e g g
Hannaz
NEHIR34
Siminru
kakaovanilya

Tam olarak 6 kisiyiz.

Carsamba gunleri tarti resimleri atmak zorunlu. Atmayan listeden silinir. Sonra darilmaca olmasin.

Kilo verme ciddiyetine ulasmaniz icin, bazi cezalar var. Iskenceciyim ben ondan.

Haftada en az bir kilo , yani 1000 gram verene ceza yok.

Haftalik yuzdelerinize bakilacak. Oranlar oldugu icin adaletsizlik yok. Yani 70 kilo iken bir kilo verenle 50 kilo olan birinin 1 kilo vermesi ayni sey degil.

Her hafta siralama var. Siralamalar degisebilir. Kesin sonuc yedi haftanin sonunda belli oluyor.

Gelelim; her haftanin sonunda 1 kilo veremeyip sonuncu olana,

7 gun boyunca menu bildirimi yapacak. Carsamba dahil.

Onun disinda cezayi alan kisi bir gun sivi ile beslenecek . Iki kere sonuncu olanin cezasi 2 gune cikacak, uc ise uc gun ve artiyor (Ayran, sut, kahve, sekersiz limonata, soda, blenderden gecirilmis sebze corbasi , bitki caylari olabilir. Ayran ile cacik ayni sey degil. Meyve suyu olmaz, cacik olmaz, sucuk olmaz, tost olmaz, ekmek yok, meyve yok vs vs... )

Bunlari yaparsaniz kilo vermemeniz icin bir neden goremiyorum.

Ben buradayim kilo verme konusunda sikintiniz olursa tavsiyelerim olabilir. Dinleyip dinlememek sizin elinizde.

Her hafta birimiz kurallari hatirlatmadan sorumlu. Bu hafta @ _Sinsirella_ gelecek hafta Hannaz sonra NEHIR34 sonra Siminru sonra kakaovanilya , kalan haftalar bende sira ve arada hala mudahil olabilirim.

Yapamiyorum diyen simdi konussun hic listeye eklemeyeyim.

Fena halde kararlıyım 55 olmaya.
Haftaya 60.3den 58.8 düşücem o derece hırs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…