- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Anlaşıldı komutanım
Hadi bakalim grubumuzun kilo verme ortalamasi kac olacak. Size guveniyorum.Tamam koç anlaşıldı
Hadi bakalim grubumuzun kilo verme ortalamasi kac olacak. Size guveniyorum.
Hadi bakalim grubumuzun kilo verme ortalamasi kac olacak. Size guveniyorum.
Su içsem yarıyo hey MaşAllah, yakında nefes aldıkça şişmeye başlıcam dur bakalım
Sinsirellayla anlastiniz iki kere yaziyorsunuz anlamiyorum diye .
Su da yariyor seftali de yariyor pop corn da. Sen de hic suc yok.
Ben de anlamadım gitmedi sandım bi daha yazdım alintikatim
Yalan mı söylücem anaaaa su içsem yarıyo dedim, çocuğa mısır patlatıyom kokusundan ben şişiyorum yesem ne olcak bilmiyorum yandım gitti
Uyu uyu bari sen kurtar kendiniYedim zaten tek eglencem o. Gozumuz ac bizim.
Fena uykum geliyor, acikmadan yatayim ben. Grup kilo verme grubu degil kilo aldirma grubu.
Carsamba gunleri gorurum sizi ben.
Uyu uyu bari sen kurtar kendini
Iki kere yazdin ki anlasilir olsun dimi.
Bence %10 +1 -1 verebilirsin. Yani 5 ile yedi arasinda kilon oynayabilir ama asilman lazim bu kez. Iki haftada bir tartilmak da iyi bir fikir degil ama zahmetli oluyor diye oyle dedim.
Sana bagli. Bu carsamba basliyoruz yedi hafta suruyor.
Tarti resmi sart. Sonra pilim bitti, resim yukleyemiyorum, cart curt yok.
Acik acik yazdim. Listeye yaz, sil zor oluyor.
Tavrim kaba olabilir ama kilo vermek istiyorsan gel.
Anlasildi kaptan inşallah bool eksili bir yaris olur :))[TH]
GUN A AklinYolu1 M e g g Hannaz 27 Eylul 2017 4 Ekim 2017 11 Ekim 2017 NEHIR34 [/TH]
[TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1] - [/TD1] [TD1]- [/TD1] [TD1]-[/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1]- [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1]- [/TD1] [TR][TH]18 Ekim 2017 [/TH][TD1]-[/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1]- [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1]- [/TD1][/TR]
[TR][TH]25 Ekim 2017 [/TH][TD1]-[/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1]- [/TD1][/TR]
[TR][TH]1 Kasim 2017 [/TH][TD1]- [/TD1] [TD1] -[/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1][/TR]
[TR][TH]8 Kasim 2017 [/TH][TD1]- [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1] - [/TD1][/TR]
[TR][TH]15 Kasim 2017 [/TH][TD1]-[/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1] [TD1] - [/TD1][TD1] - [/TD1] [/TR]
Yeni tablo bu sekilde arkadaslar, bos yerlere yuzdeler gelecek. Her hafta tarti resmini istiyorum. Bahane yok . Belirtilen tarihler icin ilk sayfaya bakiniz. :)
Durum degerlendirmesi de siralama da her hafta. Bu yaris biraz daha cekismeli gecsin. Kilo vermeyeni doverim.
7 hafta suresince ;
M e g g 5 ile 7 arasi
Hannaz 5 ile 7 arasi
NEHIR34 6.5 ile 8.5 arasi
ve benn 5.8 ile 7.8 arasi
Kilo verebiliriz kizlar.
Anlasilmayan bir sey var mi :)
Ben de varim o zamanyarin bildirime basliyorum
Anlasildi kaptan inşallah bool eksili bir yaris olur :))
Yarin olmaz yalniz. Listeye girmek istiyorsan bugun son gun ve her carsamba bildirim yapmalisin.
Persembe gunleri kabul etmiyorum.
Slm hosgeldin bana tartı resminle gel. :) her Çarşamba isterim. Sanki amerikadan portakal istiyormusum gibi davrananlar var. Listeye yaz çıkart bende bıktım.Selam kaptan, tam gününde bakmışım.
Ben de katılayım.
5 kilo sonradan birdenbire geldi bana ve gitmiyor. İnsülin direncinden şüpheleniyorum. Eskiden diyet yapmakta zorlanmazdım. Şimdi acıktığımda aşırı moralsizlik ve depresyon oluyo ve öyle yulaf ekmeği gibi lezzetsiz şeyler yemekle geçmiyecek gibi hissediyorum bu depresyonumNeyapcaz bilmiyorum.
Bir umut burdayım. İlk yarışmada hannaz'ın kilo almış olmasının verdiği rahatlıktan da yararlanarak