65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Ben de anlamadım gitmedi sandım bi daha yazdım alintikatim
Yalan mı söylücem anaaaa su içsem yarıyo dedim , çocuğa mısır patlatıyom kokusundan ben şişiyorum yesem ne olcak bilmiyorum yandım gitti
Sinsirellayla anlastiniz iki kere yaziyorsunuz anlamiyorum diye .

Su da yariyor seftali de yariyor pop corn da. Sen de hic suc yok.

Ben de varim o zaman yarin bildirime basliyorum

Anlasildi kaptan inşallah bool eksili bir yaris olur :))

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,

67.3 kg. Bende 400 gram gecen haftaya gore. Gidim gidim hedefe.

Eski yarismamiz sonuclaniyor bugun, yalniz yuzdeleri aksama dogru aciklayabilirim cunku simdi cikmam gerek.

Yeni yarismamiz da bugun basladi. 7 hafta surecek. Tarihler ilk sayfada yazili. Ciddiye alin, kilo verin. 4 kisiyiz.

Fire istemiyorum. Diyetimiz bol olsun.

Not: Aslinda yilbasina kadar devam etmek isterdim ama bu yarismadan sonra bir iki ay buralarda olmayabilirim. Bu son yarismam olabilir. O yuzden iyi degerlendirin/degerlendirelim.

Eklentiler

• Photo0173.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Yarin olmaz yalniz. Listeye girmek istiyorsan bugun son gun ve her carsamba bildirim yapmalisin.

Persembe gunleri kabul etmiyorum.

Selam kaptan, tam gününde bakmışım.
Ben de katılayım.
5 kilo sonradan birdenbire geldi bana ve gitmiyor. İnsülin direncinden şüpheleniyorum. Eskiden diyet yapmakta zorlanmazdım. Şimdi acıktığımda aşırı moralsizlik ve depresyon oluyo ve öyle yulaf ekmeği gibi lezzetsiz şeyler yemekle geçmiyecek gibi hissediyorum bu depresyonum Neyapcaz bilmiyorum.
Bir umut burdayım. İlk yarışmada hannaz'ın kilo almış olmasının verdiği rahatlıktan da yararlanarak

Eklentiler

• IMG_20170927_103328.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 40
Slm hosgeldin bana tartı resminle gel. :) her Çarşamba isterim. Sanki amerikadan portakal istiyormusum gibi davrananlar var. Listeye yaz çıkart bende bıktım.

insulin direnci bende de var. Bilirim o direnci ve zorluğu daha ayrıntılı yazarim sonra ama Karatay diyetini uygulamalisin.

Yarin dedigim bugundu zaten :) 7 haftalik hedef 59.9. Yaz basinda 60 kiloydum tatilde 6kg aldim. Bir an once o altidan kurtulmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…