- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Katılırım canım şuan düzenim yok ama her geçen gün kilo alıyorum önünü almam lazım ben 2 gün önce 63,2 İdim@masal3487Suveybe13 kizlar nasilsiniz nasil gidiyor? Diyete basladiysaniz siz de katilin isterseniz. Bugun katilim icin son gun. 7 haftalik yarisma
AhahaahhahhaHer mesaj 5 kalori yasadin.
O degil de hannaza nasil anlaticam bunu merak ediyorum. Hatirlatmasini hatirlaticam. Destek istiyorum.
A AklinYolu1 e sormak gerek çünkü bugün foto atmak şart.Kızlar beni de alın aranıza
Süpersin, sen bizi zayıflatırsın evelAllah.Simdi gelelim fasulyenin yararlarina. Biraz ciddi yazacagim ki kilo verebilelim.
2. Yarisma adaylari
A AklinYolu1
M e g g
Hannaz
NEHIR34
Siminru
kakaovanilya
Tam olarak 6 kisiyiz.
Carsamba gunleri tarti resimleri atmak zorunlu. Atmayan listeden silinir. Sonra darilmaca olmasin.
Kilo verme ciddiyetine ulasmaniz icin, bazi cezalar var. Iskenceciyim ben ondan.
Haftada en az bir kilo , yani 1000 gram verene ceza yok.
Haftalik yuzdelerinize bakilacak. Oranlar oldugu icin adaletsizlik yok. Yani 70 kilo iken bir kilo verenle 50 kilo olan birinin 1 kilo vermesi ayni sey degil.
Her hafta siralama var. Siralamalar degisebilir. Kesin sonuc yedi haftanin sonunda belli oluyor.
Gelelim; her haftanin sonunda 1 kilo veremeyip sonuncu olana,
7 gun boyunca menu bildirimi yapacak. Carsamba dahil.
Onun disinda cezayi alan kisi bir gun sivi ile beslenecek . Iki kere sonuncu olanin cezasi 2 gune cikacak, uc ise uc gun ve artiyor (Ayran, sut, kahve, sekersiz limonata, soda, blenderden gecirilmis sebze corbasi , bitki caylari olabilir. Ayran ile cacik ayni sey degil. Meyve suyu olmaz, cacik olmaz, sucuk olmaz, tost olmaz, ekmek yok, meyve yok vs vs... )
Bunlari yaparsaniz kilo vermemeniz icin bir neden goremiyorum.
Ben buradayim kilo verme konusunda sikintiniz olursa tavsiyelerim olabilir. Dinleyip dinlememek sizin elinizde.
Her hafta birimiz kurallari hatirlatmadan sorumlu. Bu hafta @ _Sinsirella_ gelecek haftaHannaz sonra NEHIR34 sonra Siminru sonra kakaovanilya , kalan haftalar bende sira ve arada hala mudahil olabilirim.
Yapamiyorum diyen simdi konussun hic listeye eklemeyeyim.
Kızlar beni de alın aranıza
Konu sahibi banlanmis canim alimlari o yapiyokızlar bende katılmak istiyorum şartlarınız nelerdir. beni de yazar mısınız.
Paylaştığım yazıyı okuyunuzkızlar bende katılmak istiyorum şartlarınız nelerdir. beni de yazar mısınız.
Düzenim yok canim yemekler hep dışardan gruba dahil olursam daha iyi motive olucam inşallahKonu sahibi banlanmis canim sanirim geldiginde alir belki. Yavas yavas diyete adapte olmaya basladim, yediklerime dikkat ediyorum, sende durumlar nasil
Çarşamba günü sabah foto atmak zorunlu.Bu akşam tartı fotosu çektim ama telefondan yuklenmiyor
günaydın şartlarınızı okudum foto paylaşımı nasıl yapılıyor bilmiyorum
Foto istemeyen topikler de var..RESİM PAYLAŞMADAN HER ÇARSAMBA KİLOMU YAZSAM KABUL EDERMİSİNİZ.