- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Zayıflayamiyorsaniz arkadaslarinizi şişmanlatin:) bi 12 kilom var daha rahat ol.
M e g g lady peacock Hannaz
Arkadaslar nasil gidiyor. Kocamannnn birrrr 9 haftanin sonuna geliyoruz. 27 eylulde birinci yarisma sonlanacak ama uzulmeyin bitmedi.
NEHIR34 la bir bes hafta daha devam ediyoruz. amaaaa..........
Itiraz yoksa ikinci yarismaya bu carsamba baslayalim. 7 hafta sursun. Her iki haftada bir tarti resmi olsun ve 15 Kasimda bitsin.
Ya simdi konusun ya da sonsuza kadar susun.
Hadi bakalim o şeftalilerle çok işe yaramaz ama görürüz. :) 6 da kalkıp hala geç kalabiliyorum anlamış değilim.Bana her türlü uyar , nasıl olsa sondan birinciliğiistikrarlı bir şekilde devam ettiriyorum
Bu hafta yoğurt diyeti uygulamaya karar verdim göriceyiz
Hadi bakalim o şeftalilerle çok işe yaramaz ama görürüz. :) 6 da kalkıp hala geç kalabiliyorum anlamış değilim.
Şeftali yemiyorum ki , onun yerine salatalık yiyorum , bak gör bu sefer birinci olucam
Yaz boyunca yiyordun kıtır kıtır:) aman birinci ol gözüm yok :) bi beş kilo versen yine iyi.
Cevabı biliyorum patlamış Mısır'la iyi gidiyordu:)Evet yedim inkâr etmiyorumyedim ama bi sor niye yedim
Cevabı biliyorum patlamış Mısır'la iyi gidiyordu:)
Ayy Hannaz geç kaldım sana lafyetistiriyoum. Diyet kafası bu olmalı:)
Evde yarım kilo var. bazen şeytan duruyor ama 7 hafta bitmeden dokunmam:)Nereye gidiyon daha sana mısır patlatmanın püf noktalarından behsedeğidim :)
Evde yarım kilo var. bazen şeytan duruyor ama 7 hafta bitmeden dokunmam:)
Sosyal medyaya çok uzagim. tamamen kilo vermeye vodaklandim.bdv ye bile bakmıyorum:)Sen dokunmam dedin ya şu ortalarda dönen #dokunma kocama lafı geldi aklıma geldikçe gülüyorum
Sosyal medyaya çok uzagim. tamamen kilo vermeye vodaklandim.bdv ye bile bakmıyorum:)
M e g g lady peacock Hannaz
Arkadaslar nasil gidiyor. Kocamannnn birrrr 9 haftanin sonuna geliyoruz. 27 eylulde birinci yarisma sonlanacak ama uzulmeyin bitmedi.
NEHIR34 la bir bes hafta daha devam ediyoruz. amaaaa..........
Itiraz yoksa ikinci yarismaya bu carsamba baslayalim. 7 hafta sursun. Her iki haftada bir tarti resmi olsun ve 15 Kasimda bitsin.
Ya simdi konusun ya da sonsuza kadar susun.
Ben 5 gündür tatildeyim.
Her gün yüzüyorum ama yiyorum da :/
Daha da bir iki gün buralardayım.
Yarışmanın sonuna uygun bı hafta olmayacak.
Benim için farketmez bu kilolari verene kadar buralari birakmak yok. Hepimizin amaci kilo vermek. Burada birbirimize destek olmak icin variz kaptanim herşeye kabul
Bana farketmez bacılar
59a tutunuyorum 60 beni çağryooo
Bu aralıkta savruluyorum ♡♡♡♡♡♡
4.lükte yerimi aldım60 a yuz verme. Senin kalbin 58 de ben biliyorum.
Bu hafta baslamamizin nedeni aslinda yeni yaris havasina girmis olmaniz. Birinci yarisi unutun. Asil yaris bu carsamba gunu basliyor.