- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- Konu Sahibi AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim,ben 13. Takimda yarisiyorum ve bu yaz bana hic yaramadi suan yetmislerdeyim yani iki ayda alti yedi kilo aldim olabilir aslinda hem burda hem orda yarisabilirim,kurallar neler?
Tartı resmi bugün şart. eczaneye gidip tartilabilirsin. onun dışında başka yarışmada olman benim için farketmez ama ona odaklanman daha iyi olur.Yalniz ben foto atamam bugun cunku hem tartim yok(netten istettim yarina en gec obur gune gelir) yine de olur mu?
Evet yardımcı olursan çok sevinirim, çünkü tıkandım galiba; iki haftadır günde 1 saate yakın dışarıda yürüyüş yapıyorum, buna rağmen kilo eksilmiyor. Daha önce hiç görmediğim bir rakama çıktı hatta.Slm hosgeldin bana tartı resminle gel. :) her Çarşamba isterim. Sanki amerikadan portakal istiyormusum gibi davrananlar var. Listeye yaz çıkart bende bıktım.
insulin direnci bende de var. Bilirim o direnci ve zorluğu daha ayrıntılı yazarim sonra ama Karatay diyetini uygulamalisin.
Tamam anladim suan okuldayim ve altida cikicam o sebeple tartilmam mumkun degil,size basarilarTartı resmi bugün şart. eczaneye gidip tartilabilirsin. onun dışında başka yarışmada olman benim için farketmez ama ona odaklanman daha iyi olur.
.........
Arkadaşlar eve gidince bütün mesajlara bakıcam. kilo vermeniz için yeni kurallar ekliyorum . bana uyarsaniz 7 hafrada beş kilo verebilirsiniz.
GUN | A AklinYolu1 | M e g g | _Makaron_ | lady peacock | sergerdan |
---|---|---|---|---|---|
26 Temmuz 2017 |
Fena halde kararlıyım 55 olmaya.Simdi gelelim fasulyenin yararlarina. Biraz ciddi yazacagim ki kilo verebilelim.
2. Yarisma adaylari
A AklinYolu1
M e g g
Hannaz
NEHIR34
Siminru
kakaovanilya
Tam olarak 6 kisiyiz.
Carsamba gunleri tarti resimleri atmak zorunlu. Atmayan listeden silinir. Sonra darilmaca olmasin.
Kilo verme ciddiyetine ulasmaniz icin, bazi cezalar var. Iskenceciyim ben ondan.
Haftada en az bir kilo , yani 1000 gram verene ceza yok.
Haftalik yuzdelerinize bakilacak. Oranlar oldugu icin adaletsizlik yok. Yani 70 kilo iken bir kilo verenle 50 kilo olan birinin 1 kilo vermesi ayni sey degil.
Her hafta siralama var. Siralamalar degisebilir. Kesin sonuc yedi haftanin sonunda belli oluyor.
Gelelim; her haftanin sonunda 1 kilo veremeyip sonuncu olana,
7 gun boyunca menu bildirimi yapacak. Carsamba dahil.
Onun disinda cezayi alan kisi bir gun sivi ile beslenecek . Iki kere sonuncu olanin cezasi 2 gune cikacak, uc ise uc gun ve artiyor (Ayran, sut, kahve, sekersiz limonata, soda, blenderden gecirilmis sebze corbasi , bitki caylari olabilir. Ayran ile cacik ayni sey degil. Meyve suyu olmaz, cacik olmaz, sucuk olmaz, tost olmaz, ekmek yok, meyve yok vs vs... )
Bunlari yaparsaniz kilo vermemeniz icin bir neden goremiyorum.
Ben buradayim kilo verme konusunda sikintiniz olursa tavsiyelerim olabilir. Dinleyip dinlememek sizin elinizde.
Her hafta birimiz kurallari hatirlatmadan sorumlu. Bu hafta @ _Sinsirella_ gelecek hafta Hannaz sonra NEHIR34 sonra Siminru sonra kakaovanilya , kalan haftalar bende sira ve arada hala mudahil olabilirim.
Yapamiyorum diyen simdi konussun hic listeye eklemeyeyim.
Fena halde kararlıyım 55 olmaya.
Haftaya 60.3den 58.8 düşücem o derece hırs yaptım
Ahaha tabi kusurat veriyorum düşün artık ne kadar ciddiysemBir de kusurat veriyor. Istatistik kusuratlarla yalan soyleme sanatidir. Bence de bu yarisma hannaza ve sana iyi gelecek. Hepimiz uyarsak kilo verebiliriz bence .
Ahaha tabi kusurat veriyorum düşün artık ne kadar ciddiysem
Oo en sevdiğimAferin iste. Motivasyon bu iste cok onemli . O kilolar bizden korksun.
Bu hafta hatirlatmalar sende hocam.
Oo en sevdiğim
Tamamdır :)