65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Yemek tarzin nasil. Karatay mi daha cok.
Yok normalde eşimde dikkat ediyoruz yavaş yavaş veriyorduk ama iyiydi bu aralar gene saldık
Sabah kahvaltı ara öğün öğlen ara öğün akşamlarıda genelde kıvırcık salata yedik ton balıklı tavuklu veya başka birşeyler katarak gazlı içecekler içmiyoruz genelde protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyoruz

Iki ogune indir sana tavsiye. Karatay bunu oneriyor. Leptin hormonunun calismasi icin. Bir de vitamin takviyesi yap kendine. Salata balik iyidir.

Uzun sureli protein agirlikli beslenme iyi degil ama kisa sureli kilo vermede %30 daha yardimci oluyor.

2 öğün mü ben beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum canım hani ömürlük diyet yap bırak gene alınıyor

Kızlar günaydın. Benim ameliyat işleri var koşturuyorum ondan dün müsait olup atamadım resim. Bu sefer gerekli motivasyonu sağlayamadım ama ameliyattan sonra yeni bir grup açarsanız başı gerçekten iştahlı bir şekilde ben çekmek isterim.

Gecmis olsun makaron.

Sagligin daha onemli. Ameliyat olurken zaten kiloyu dusunemezsin. Sen iyilesmene bak. Vucudunun iyilesmeye ihtiyaci var.

Karatay diyeti guzel ama benim ogun aralarim en fazla 4 saat olabiliyor daha fazla acliga dayanamiyorum gun icerisinde hareketliyim diyet surecimi severek yol almak istiyorum cok ac kalinca agresiflesiyorum ve bunu ev halkina yansitiyorum bu sebeple ben leptin hormonunu gece 2 ile 5 saatleri arasinda calistirmayi tercih ettim.
Insulin direnci saglikli beslenerek, spor yaparak ve tabiki sabirla kirilabiliyo.
Ekmegi sadece kahvaltida 1 dilim yiyorum.
Bazen wasa ile bazen de galeta ile degistiriyorum.

Merhaba,

Hala katilmak istiyorsaniz bugun yeni yarismamiz basladi. Bugun tarti resmi yuklemeniz sart. Baska kuralimiz yok. Yarisma 7 hafta suruyor.Bugun baslayip 1 kasimda bitiyor.Arada katilim yok, bugun son gun.
Merhaba bugun gordum mesajini bugun tarti resmi gonderebilirmiyim?

Ne kadar ac kalirsan vucut icin o kadar iyi. Intermittent fasting yontemi ama biz yagli ve ekmek yemeye alismisiz. Ben sadece deneyimlerimden tavsiye verebilirim. Biliyorum ac kalinca elin de titriyor. Benimki hala tam kirilmis degil ama bakiyorum isin ucu kaciyor simdi uc gun cezaliyim. Sadece sivi besleniyorum. Sen de kendine gore bir yontem gelistir. Sonucta hepimiz kilo vermek istiyoruz ve yemek yeme tarzlarimiz cok farkli.

Çok iyi yapiyorsun canım önlem almakta fayda var. Ben 3 ana 2 ara ögün şeklinde devam ediyorum. Eğer kilo vermem durursa arayış içine girerim.
Aynen amacımız ortak inşaallah birlikte boool eksili haftalarimiz olur.

Günaydin kizlar fotograf yuklemeye calisiyorum lakin hata veriyor

kilom 76.6
+200gr

Resim konusunda saat siniri yok aksama kadar yuklemeye calis lorincim. Tarti resmini size guvenmedigim icin istemiyorum, grubun tek kurali bu. Yuklemeyen listeden silinir.Birine izin verildigi takdirde, sonra herkes bir nedenle yuklememeye basliyor, persembeye sarkitiyor vs vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…