65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Arkadaslar isterseniz bu yarismayi bugun sonlandiralim cunku grup motivasyonu sifir. 7 haftanin sonunda bir birincimiz olacak elbette ama yeni bir yedi haftaya ne dersiniz. Yeni arkadaslar da katilabilir.

lady peacock M e g g _Makaron_

Istemiyorsaniz 27 eylule kadar devam edersiniz.

Ben ikinci yarismayi da organize ederim.

Son düzenleme:
Motivasyon düşüklüğü konusunda haklısın.
Kendi adıma konuşacak olursam, vermek istediğim birkaç kilo idi. 2 kilo daha versem ona erisiyorum zaten. Ondan sanırım bı rehavet var.

Bana dert olan grubun enerjisini de çekiyorum gibi bir his var Ortalamayı düşürüyorum.

Grubun enerjisini dusurdugun konusunda yanlissin. Tarti resmini zamaninda yuklemen bile motive oldugunu gosterir. Seninle ayni grupta olmak benim icin zevkti. Iki haftamiz daha var.

Sadece iki kilon varsa , yeni yarismaya sen katilma. Bugun yeni bir yarisma baslayacak ve yedi hafta surecek. Yeni yarismaya yeni arkadaslar da katilabilir.

+600 geçen haftaya göre
Hastayım şişkinliğim çok belirteyim yoksa heçbişey yemeyyom

Kizlar hepinize Gunaydin bawarilariniz bol olsun inwallah zayiflama cabaniz mubarek olsun inwallah kizlar benide araniza alarmisiniz

Merhaba ben de aranıza katılabilirsiniz?

Merhaba,

Hala katilmak istiyorsaniz bugun yeni yarismamiz basladi. Bugun tarti resmi yuklemeniz sart. Baska kuralimiz yok. Yarisma 7 hafta suruyor.Bugun baslayip 1 kasimda bitiyor.Arada katilim yok, bugun son gun.

Merhaba arkadaşlar ..
Kilom 3 haftadır sabit , gram veremiyorum , nasıl sabit kalıyor aklım almıyo vermiş olmam gerekliydi bu hafta .
O kadar da dikkat etmiştim
A AklinYolu1
Eki Görüntüle 2044297

Bugun yeni yarismaya basliyoruz. Oteki ile es zamanli. Kararliysan resimleri yuklerim diyorsan sen de katil. 7 hafta. Ceza yok silmek var.

Merhaba

Yeni yarismaniza bende katilmak isterim kabul ederseniz

Bu sabah itibari ile 76.000 kiloyum

Merhaba,

Carsamba gunu tarti resmini yukleyen en sevdigim yarismaci tipi. Tabi ki yarismaya kabul edildiniz. 7 hafta boyunca her carsamba tarti resmi yukluyoruz. Baslangic bugun, bitis 1 kasim 2017.

Baslangic kilosu , hedefin var mi? 7 haftada beklentin nedir?

Ben 75.3 olarak basladim. Burada 72 den 68 e dustum. 7 hafta sonunda 59.9 u gormek istiyorum.

Bakalim.

Cok tesekkur ederim
7 hafta sonunda hedefim 69 u gormek insallah.
Sende cok guzel kilolar vermissin tebrik ederim.
Insallah kalan kilolarinida verirsin veririz hep birlikte.
37 yasindayim. 60 kilo olmak istiyorum. Fazla kilolarimdan kurtulup fit anne olmak istiyorum. Yolum uzun diyetimin 7 haftalik kismini sizinle paylasarak insallah 8 kilo kadar verirsem ne mutlu bana :))

Insulin direnci vs gibi hastaliklarin yoksa 7 kilo gercekci bir hedef. Baslangic oldu mu gerisi geliyor. 7 kilodan sonrasi daha kolay olacak eminim. Yediklerini yazarsan yardimci olurum.

Insulin direnci vs gibi hastaliklarin yoksa 7 kilo gercekci bir hedef. Baslangic oldu mu gerisi geliyor. 7 kilodan sonrasi daha kolay olacak eminim. Yediklerini yazarsan yardimci olurum.
Cok tesekkur ederim destegin icin:))
Insallah yarindan itibaren yazarim menulerimi
Aclik sekerim enson 82 idi
Insulinim de 11 di
Bende kansizlik B12 ve d vit eksikligi var.
Multivitamin k2 vitamini kullaniyorum
Birde sabahlari keciboynuzu ozu kullaniyorum 1 tatli kasigi
Kuru cekirdekli siyah uzum kullanmaya basladim
Ama en yakin zamanda kan tahlili yaptiricam.
Okullar acilsin kendimle daha rahat ilgilenicem insallah :))
Destegin icin tekrar tesekkur ederim

Ben daha cok karatay i uyguluyorum cunku manyak dengesiz bir insulin direncim vardi. Hani nefret ettiren cinsten ama iste sabir ve irade ile o da kirilabiliyor. Insulin direnci icin en iyi diyet karatay diyeti.

Eger hastaliklarini bilirsen kilo vermen daha kolay olur. Vitamin destegi kullan. Extra vitamin c ve cinko kullaniyorum ben. Meyve ve ekmegi bir sure tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…