65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Gunaydin kizlar,
M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan Hannaz

Cezalari uygulamadiginiz icin size biraz kizmistim ama gecen haftaya gore kilo verdiginiz icin sorun yok. Tebrikler.

4 haftamiz kaldi. Son gun 27 Eylul. Bu gunun sonunda birincimiz olacak.Haftaya durum degerlendirmemiz var.

Grup olarak kilo vermemiz bol olsun.

Kızlar, bayramınız mübarek olsun.

Bayram sonrası ilk tartı gününü bekliyorum.
Zira ben iki baklava, bir küçük sütlaç, bir dilim su böreği, birkaç madlen cikolata ve birkaç zeytinyağlı sarma yedim. Böyle ardarda sayinca ne kadar çok göründü gozume:/ Sabah kahvaltıda sadece peynir ve yumurta yiyorum ve akşam yemegi de yemiyorum üç gündür. inş zarar çok değildir.

Gunaydin,

+500 gram. Bu resmi yuklemeye utaniyorum. Hafta geneline bakarsak daha bile az yedim. Sivi beslendim, tek ogune indirdigim zamanlar oldu. Sadece sut icmedim , yogurda agirlik verdim. Demek ki sut onemliymis.

Bugun durum degerlendirmesi var.

Eklentiler

• Photo0168.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 43

Canım moralini bozmak istemem ama bir şey diycem :) Ben sıvı diyeti yapmıştım iki sene önce. Epey de kilo vermiştim ama neredeyse iki katı geri aldım. Biraz tehlikeli bir diyet türü

Canım moralini bozmak istemem ama bir şey diycem :) Ben sıvı diyeti yapmıştım iki sene önce. Epey de kilo vermiştim ama neredeyse iki katı geri aldım. Biraz tehlikeli bir diyet türü

Insanin vucudu, toleresi her zaman degisiyor. Iki sene once 15 kilo verdigim seyleri de denedim. Bu sefer ise yaramadi. Sivi bazli beslenmedigim halde bir sure sonra geri aldim. Kilo verince her turlu iki kati geri aliniyor. Bir sure korusan bile aliyorsun. Cok dikkatli olmak gerek. Zaten uc hafta sonra bu yarisma bitince ara veriyorum. Asil hedefim 55 kg.

Tahminlerim var pes etmis degilim.

Doğru diyorsun ben de bu sefer veremiyorum. Yapıştı kaldı resmen. 55 çok iyi ya. Bana da diyetisyen 57-58 demişti. Çookk var

Doğru diyorsun ben de bu sefer veremiyorum. Yapıştı kaldı resmen. 55 çok iyi ya. Bana da diyetisyen 57-58 demişti. Çookk var

Gecen haftaya gore vermissin ama cok iyi . Haftada 1 kg den fazla vermek cok saglikli degil zaten. Ne yapiyorsan devam et.

Ben de stratejimi degistiricem bu hafta sivi beslenmeyim ama alistim sanki.

İyi akşamlar arkadaşlar :)
Benim geçen hafta internetim yoktu , bu gün geldim .
A AklinYolu1 acaba hâlâ yarışmada mıyım yoksa çıkarıldım mı ?
Geçen hafta kilom sabitti elimden geldiğince korumaya çalıştım , bu hafta verdiğime inanıyorum .

Günaydın kızlar.
Şuan regliyim. Şişkinlik ve reglinin vermiş olduğu dengesizlikle diyeti biraz aştım. Sonuç bu.

Eklentiler

• IMG_20170913_075407.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 25

Bu bir bahane degil ama artik silinme yok. Iki haftamiz kaldi.

Günaydın kızlar.
Şuan regliyim. Şişkinlik ve reglinin vermiş olduğu dengesizlikle diyeti biraz aştım. Sonuç bu.

Reglin bitince gercek kilonu gorebilirsin. Yarim ya da bir kilo oynayabilir. Birakma en son ikinciydin. Numaralar onemli degil ama bu seni motive etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…