65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Sabah: 1 yumurtalı menemen, domates salatalık, şekersiz çay
Öğlen: Bir tabak taze fasulye, 1 kase yoğurt
Akşam: Bir tabak kısır 1 bardak ayran :)
3 litre su yeşil çay :KK49:

Günaydın arkadaşlar,

Nasılsınız? Ben hafta sonu da çorba, salata yaptım. O aldığım 2 kg yi sanırım verdim. Hissediyorum şişlik indi ama çarşamba'dan önce tartılmayacağım.

Günaydın kızlar.
Yeni pilin hikmeti mi bilmiyorum ama sonuç iyi :KK25:
IMG_20170829_100546.jpg

en sevdiğim üyeler bir araya toplanmış:KK68:
dışardan okuyup çok mutlu oluyorum sizin adınıza:))
katılım yada konuyu bölmek istemem affola:KK16:
A AklinYolu1 sıvı diyetinde neler ictigin ve ne kadar süre uyguladığını öğrenebilir miyim:)
herkese bol eksili tartilar.dün yediğim kisirla pastalar midemde oturuyor halen.
kaç günde siviyla onlardan kurtulurum aceba:silah:

en sevdiğim üyeler bir araya toplanmış:KK68:
dışardan okuyup çok mutlu oluyorum sizin adınıza:))
katılım yada konuyu bölmek istemem affola:KK16:
A AklinYolu1 sıvı diyetinde neler ictigin ve ne kadar süre uyguladığını öğrenebilir miyim:)
herkese bol eksili tartilar.dün yediğim kisirla pastalar midemde oturuyor halen.
kaç günde siviyla onlardan kurtulurum aceba:silah:

Aksama ozelden cevap verecegim sana . :KK66:

tamam .teşekkür ederim.ama ben sabah beri aç duruyorum sıvı icecegim diye:))
neyse artık yarın iceyim.tekrar teşekkürler.
başarılar :KK200:

Zaten ozel mesajin kapali.

Sadece uc gun sureyle sivi besleneceksin. Meyve suyu ve turevleri yok. Sut , ayran , bitki caylari , sutlu kahve olabilir(sekersiz). Corba da abartmamak sartiyla.

Son düzenleme:
Ben bu hafta ekmeği neredeyse sıfıra indirdim. Bu benim için zafer gibi bir şey çünkü ekmeksiz doymayan biriyim. Yada öyle sanıyorum. Ekmeği seviyorummmm ❤️

Dün Carrefour a girdim. Cigerci onundeki kedi gibi, ekmek reyonunda bir o tarafa bi bu tarafa dolastim. Neler vardı, neler. :/
Bi şey almadan çıktım.

Günde ya bir dilim yedim ya hiç yemedim. Bir de öğünlerde çorba salata yada sebze yemeği ve yoğurt yedim.
Sanırım etkili oldu.

X