65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Arkadaşlar günaydın. Tartının pili bitmiş, akşam iş çıkışı pil alıp evde tartılıp atacağım. Şirkette de baskül arayacağım belki revirde vardır.

Saat sorun degil de . Aksam tartilirsan fazla cikarsin. Sana eksisi olur yani.

Eki Görüntüle 2036825

Günaydın kızlar..
Geçen hafta 64.5 idim.
+200 Gr gorunuyor.
Tam da aylık değerlendirmenin yapılacağı gün

Evet bugun degerlendirme var. Bakalim siralamalar kac.

Saliya biraz yuklenmeniz lazim. Aksam 6 dan sonra kati bir sey yememek gibi. Sebze corbasi cok kilo aldirmiyor mesela.

Artiya ciktiginda kendine uygun ceza vermeni oneririm.

Sen bunu hak ettin kardeşim.
Helal!

Tesekkur ederim. Cok ugrastim bu hafta.

Giden -400 gram. Yine eksilerdesin.

Günaydın .
Ben kilo aldım kızlar veremiyorum boğazımı tutamıyorum
Eki Görüntüle 2036890

Hannaz nedir bu. Gecen hafta tartiya suc atiyordun. 61 e mi ciktin simdi. Haftada iki kilo almissin.

Bogazini isteyince tutuyorsun ama yanlis besleniyorsun iddia ediyorum. Bazen hic yemek yemiyorsun, bazense cok yiyorsun.

Sana uc gun ceza. Uc gun kati bir sey yok sana. Sadece sivi besleneceksin. Corba serbest.

Arkadaşlar motive edin, gaz verin , bi şey yapın
A AklinYolu1 M e g g

Sen ve sergerdan uc gun cezalisiniz. Bundan sonra +500 grami gecen herkes cezali.
Ceza suresince, her gun ne yediginizi yazacaksiniz.

Sadece sivi ile besleneceksiniz. Salata yok. Corba olabilir , sut olabilir , ayran olabilir, kahve olabilir. Kahve sutlu olabilir ama sekersiz olacak.

Uyup uymamak size kalmis, listeden silinmezsiniz ama beni sadece carsamba gunu gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…