- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bu mesajı okurken çikolata yiyorumM e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan Hannaz
Arkadaslar hadi kendinize gelin biraz. Ben de sadece carsamba gunu yazarim. Olur biter. Sizin yuzunuzden banlanmiyorum artik.
Grubun amaci kilo vermenizi saglamak, deneme yanilma yapmak. Yoksa alirsiniz kagidi , carsamba gunu kilonuzu siz de yazarsiniz . Kizdirmayin beni. Tersim pistir .
Bu mesajı okurken çikolata yiyorum
Deneme yanılma yapıyorum bakalım çikolata kilo aldıracak mı bana
Verdirmesin. Yeter ki aldırmasınVerdirir verdirir bekle sen. Carsamba gunu gorursun.
Verdirmesin. Yeter ki aldırmasın
Şu an beni gruba etiketlediğin günü kara gün olarak ilan etmişindirAman Allah im nasil bir gruptayim ben.
Acik ara birinci olurum artik.Şu an beni gruba etiketlediğin günü kara gün olarak ilan etmişindir
Ben en sonAcik ara birinci olurum artik.
Bu hafta degerlendirme var bakalim. Siralama kaca kac.
Ben en son
Bu hafta kesin +2yim.Sistem beni atip duruyor. O bile dayanamadi .
En son konusunda yarisirsiniz bence.
M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan Hannaz
Gunaydin kizlar,
Yarin tarti gunumuz., hatirlatayim dedim. Umarim kilolar verilmistir. Gorusuruz.
10 kiloyu bırak bi kilo ver yeter. Yarışma bittiğinde 52 kilo olursun.Sana da günaydın :)
Evet yarın tartı günü yarına kadar 10 kilo nasıl verebilirim onu düşünüyorum
M e g g _Makaron_ lady peacock sergerdan Hannaz
Arkadaslar hadi kendinize gelin biraz. Ben de sadece carsamba gunu yazarim. Olur biter. Sizin yuzunuzden banlanmiyorum artik.
Grubun amaci kilo vermenizi saglamak, deneme yanilma yapmak. Yoksa alirsiniz kagidi , carsamba gunu kilonuzu siz de yazarsiniz . Kizdirmayin beni. Tersim pistir .
Minnoşum çok haklısın pek yazamıyorum. Önceki hafta senelik izin öncesi şirkette yardırıyordum. Geçen hafta izindeydim hastalandım fırsatım olmadı. Bu hafta da geldim şirkete işler birikmiş yine bayram öncesi yardırıyorum. Canını yerim ver bize gazı
Minnosum. Bir kedi gordum sanki.
Istiyorum ki gruptaki herkesin kilosunun bir %10 u gitsin. Gruba yazmak muhim degil ama motive ettigi kesin.
Yesil kahveyi denemedim. Matcha yi onermiyorum. Yesil cayin bir on katini iceriyor . Onun disinda Oolong u eskiden denemistim yariyor gibi.
Kahve ve yumurta diyetini de duydum hic denemedim.
Bana en cok uyan corba diyeti
Yumurta ve et ağırlıklı besleniyorum ben şu an. Aslında dengeli besleniyorum geri almamak için. Matcha öneriyor musun önermiyor musun anlamadım
Basta oneriyordum sonra onermiyordum sonra arada kaldim.
Bitki caylari benim mideme iyi gelmiyor o bakimdan. Senin mide saglamsa deneyebilirsin.