65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Günaydın arkadaşlar,

Nasıl gidiyor bakalım?
Bende durumlar nasıl bilmiyorum..
Ama parlak değildir.

3 gündür annemlerin yazliktayim.
Yani yeme işini cok abartmadim ama toplamda iki yada uç bardak kola içtim. Bir de geçen bulgur pilavı yedim. Eve gidince tartilcam :/

Sizde ne var ne yok ?

Merhabalar ben geçen perşembe aşırı derecede 6 aylık diyet bıkkınlığı yaşadım ve bunu atlatmak için bir gün istediğim şeyleri yedim. Tartıda gördüğüm +2 beni fazlasıyla mutsuz etti kaç gündür o ödemi atmaya çalışıyorum bol sıvı ile. Daha bugün 69.4 gördüm. Çarşambaya inşallah asıl kilomdan biraz da olsa aşağıda olurum

Ben galiba kilo aldım , ama rahatsızım ya ondan da şişiyor olabilir miyim ki bilmiyorum .
Tahlil sonuçlarımı bu gün öğrenicem .

Ben galiba kilo aldım , ama rahatsızım ya ondan da şişiyor olabilir miyim ki bilmiyorum .
Tahlil sonuçlarımı bu gün öğrenicem .
Size hicbir sey demiyorum.

Gruba yazmiyorsunuz. Diyet yapma kafasinda degilsiniz. O zaman kilo alirsiniz. Ben uc gun cezami bile yazdim. Mochali ceza mi olur demeyin. Ceza cezadir.

Tövbe bir daha bozarsam kaç gündür karın şişliğim var. Düğünüme 15 gün kaldı bu arada. Sanırım en fazla 67-66 felan olacağım gelinliğin içinde. Sizce çok mu şişko bir gelin olacam kızlar neyse ki 5.5 ay önceki 91 kilo halimde değilim

7 gunluk detox dusunuyorum ben. Su an degil. Kafaca hazir olmam gerek. Kahve , mocha filan yok . Sadece su. Vucudumu arindirmayi dusunuyorum. Yapacagina eminsen yapabilirsin. Yok bozacaksan yapma tabi.

Boğazımı tutamıyorum kardeşim olmuyo yapamıyorum eskiden ne güzel iradeliydim bi diyet bi istikrar hooop fit
Ama yok olmuyor yapamıyorum

Boğazımı tutamıyorum kardeşim olmuyo yapamıyorum eskiden ne güzel iradeliydim bi diyet bi istikrar hooop fit
Ama yok olmuyor yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…