- 16 Şubat 2013
- 726
- 934
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Valla tam da öyle70 in laneti diyorum ben buna ama yine de 600 gram cok iyi bence.
Valla tam da öyle70 kiloyu kırmam 20 günümü almıştı. 50lerde olanları hayretle izliyorum
Aynen öyle60 a raziyim su an.
Birakmak yok daha yeni basladik.Aynen öyleannemler çok sıkıldı bırak artık şu diyeti diyorlar onlara göre zapzayıf olmuşum tabi 91e göre hele 60ı bir görelim
Ben bu hafta dikkat etmedim olan olmuş +2 kg(((
Ben de tartimdan şüphe ediyorum.
Birkaç gündür başka sonuçlar çıkarıyor.
Eşime yeni pil al dedim. Bence de pili azaldı ondan manyadi.
Bence de pili yenile. Her gün tartılma zaafımiz var. Dijital tartılar durduklarıGeçen hafta 57.400 düm yanılmıyorsam .
Pili biteceği zaman da fazla gösteriyo bu tartılar , kvalideminki de öyle ordan biliyorum .
Pil yeni iken, tutarsızlık yapmıyorBirakmak yok daha yeni basladik.
Kendine uc gun yememe cezasi ver.
Supheleniyorsan baska tartida tartil. Eczane olabilir.
Vericem kendime çok sınır oldumGruptaki cogu kisi icin kotu bir hafta oldu. Moralinizi bozmayin kizlar ama gerekeni de yapin. Mesela kacamak mi yaptiniz, yanlis mi beslendiniz . Kendinizi cezalandirin. Ben size ceza verirsem geri tepebilir. O yuzden kendinize uygun cezayi kendiniz secin. Ceza cesitleri sunlar olabilir.
Uc gun sadece sivi beslenme.
Uc gun 50 sinav , 150 mekik
Uc gun gunde 2 saat yurume
Uc gun merdiven inip cikma (merdiven sayisina gore degisir) dizleriniz hassas ise denemeyin.
Patronun kim oldugunu gosterin.
Vericem kendime çok sınır oldum
3 gün sıvı ya da salata tüketmem lazım. Bu hafta en ağır bilançoyu ben vermişimBen kilo veriyordum. Patates agirlikli beslenirken iki ogun yetiyordu sonra dedim ki patates yemeyeyim artik. Ac olmasa bile patates yiyenlerden ama ben firina atiyorum yagsiz olarak yiyordum.
Bir patates manyagiyim ben.
Iki ogun yetiyordu, patatesi biraktim uc ogune cikti cunku ac hissettim kendimi. Hata yapmak muhim degil , muhim olan ders cikarmak.
Demek istedigim bu hafta ne yaptin da bu kiloyu aldin. Onu da goz onune al. 3 gunden sonra yapmamaya bak.3 gün sıvı ya da salata tüketmem lazım. Bu hafta en ağır bilançoyu ben vermişim