65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Ben de tartimdan şüphe ediyorum.
Birkaç gündür başka sonuçlar çıkarıyor.
Eşime yeni pil al dedim. Bence de pili azaldı ondan manyadi.

Aynen öyle annemler çok sıkıldı bırak artık şu diyeti diyorlar onlara göre zapzayıf olmuşum tabi 91e göre hele 60ı bir görelim
Birakmak yok daha yeni basladik.

Ben bu hafta dikkat etmedim olan olmuş +2 kg (((

Kendine uc gun yememe cezasi ver.

Ben de tartimdan şüphe ediyorum.
Birkaç gündür başka sonuçlar çıkarıyor.
Eşime yeni pil al dedim. Bence de pili azaldı ondan manyadi.

Supheleniyorsan baska tartida tartil. Eczane olabilir.

Geçen hafta 57.400 düm yanılmıyorsam .
Pili biteceği zaman da fazla gösteriyo bu tartılar , kvalideminki de öyle ordan biliyorum .
Bence de pili yenile. Her gün tartılma zaafımiz var. Dijital tartılar durdukları
yerde pili yiyor sanırım. Fazla yada az
tartsa da, aynı tartiyla devam etmek mantıklı.

Birakmak yok daha yeni basladik.

Kendine uc gun yememe cezasi ver.

Supheleniyorsan baska tartida tartil. Eczane olabilir.
Pil yeni iken, tutarsızlık yapmıyor
Eşim getirsin bakalım.

Ben şuan çok hareketsizim. Zaten kolay kilo da veremiyorum.
Bi de sizin gibi sıkı diyet yapmadığım için verdiğim 300-500 gram. Yoksa tartinin günahı yok yani

Gruptaki cogu kisi icin kotu bir hafta oldu. Moralinizi bozmayin kizlar ama gerekeni de yapin. Mesela kacamak mi yaptiniz, yanlis mi beslendiniz . Kendinizi cezalandirin. Ben size ceza verirsem geri tepebilir. O yuzden kendinize uygun cezayi kendiniz secin. Ceza cesitleri sunlar olabilir.

Uc gun sadece sivi beslenme.
Uc gun 50 sinav , 150 mekik
Uc gun gunde 2 saat yurume
Uc gun merdiven inip cikma (merdiven sayisina gore degisir) dizleriniz hassas ise denemeyin.

Patronun kim oldugunu gosterin.

Vericem kendime çok sınır oldum

Vericem kendime çok sınır oldum

Ben kilo veriyordum. Patates agirlikli beslenirken iki ogun yetiyordu sonra dedim ki patates yemeyeyim artik. Ac olmasa bile patates yiyenlerden ama ben firina atiyorum yagsiz olarak yiyordum.

Bir patates manyagiyim ben.

Iki ogun yetiyordu, patatesi biraktim uc ogune cikti cunku ac hissettim kendimi. Hata yapmak muhim degil , muhim olan ders cikarmak.

3 gün sıvı ya da salata tüketmem lazım. Bu hafta en ağır bilançoyu ben vermişim

Merhaba bugün için bol eksiler diliyorum bugün hiç kaçamak yapmayarak kendimize verdiğimiz değeri gösterelim hanımlar biz yaparız. O yiyecekler hep orada ama biz kilo verince yediğimizde patatesler çok daha lezzetli gelecek emin olun

Gunaydin kizlar,

Sabah ayakta olmamin nedeni ac olmam.

Dunun bilancosu:

3 latte + 1 mocha + 1 bardak sut + 2 bardak hazir brokoli corbasi + bir kucuk tas yogurt.

Siralama bu sekilde degildi tabi. Aslinda yogurt yerine ayran dusunuyordum . Mocha ve corbayi dusunmuyordum ama sonradan dahil oldular.

Bugunde ayni sekilde 2 gunum kaldi. Gelsin patatesler.

A AklinYolu1

Katı bi şeyler yemeden sadece siviyla nasıl duruyorsun?

Bu benim su an ki cezam. Durmak zorundayim. Latteyi o yuzden iciyorum. Mocha da biraz enerji veriyor. Sut tok tutuyor. Ayran aciktiriyor. Matcha yi artik icmiyorum. Kararli olunca insan yapiyor yalniz ilk gun gercekten zor. Ikinci gun daha kolay gidiyor.

Sabah tartildim 70.1 ciktim giden 700 gram . Bakalim carsambaya kac cikicam.

Bir an once 65 e inmek ve biraz ara vermek istiyorum.

Selam kizlar,

Cezam bitti. Kilom sabah 70.0 idi.

Dunun bilancosu : 3 mocha + 1 latte + bir bardak ayran ve 2 bardak hazir corba idi.

Uykusuzluk disinda baska bir problem yasamadim.

Neyse artik normale dondum.

Carsamba gunu gorurusuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…