- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
Günaydın arkadaşlar,
Nasıl gidiyor bakalım?
Nasıl gidiyor bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende durumlar nasıl bilmiyorum..Günaydın arkadaşlar,
Nasıl gidiyor bakalım?
Günaydın arkadaşlar,
Nasıl gidiyor bakalım?
Merhabalar ben geçen perşembe aşırı derecede 6 aylık diyet bıkkınlığı yaşadım ve bunu atlatmak için bir gün istediğim şeyleri yedim. Tartıda gördüğüm +2 beni fazlasıyla mutsuz etti kaç gündür o ödemi atmaya çalışıyorum bol sıvı ile. Daha bugün 69.4 gördüm. Çarşambaya inşallah asıl kilomdan biraz da olsa aşağıda olurum
Size hicbir sey demiyorum.Ben galiba kilo aldım , ama rahatsızım ya ondan da şişiyor olabilir miyim ki bilmiyorum .
Tahlil sonuçlarımı bu gün öğrenicem .
Merhaba ben de aranıza katılabilirsiniz?
A AklinYolu1 canım bi bakar mısın arkadaş katılmak istiyormuş da yiter hava attığın dağıttın beni
Tövbe bir daha bozarsam kaç gündür karın şişliğim var. Düğünüme 15 gün kaldı bu arada. Sanırım en fazla 67-66 felan olacağım gelinliğin içinde. Sizce çok mu şişko bir gelin olacam kızlar neyse ki 5.5 ay önceki 91 kilo halimde değilim
@_SinsireLLa_ _Makaron_ lady peacock sergerdan Hannaz
Arkadaslar hadi kendinize gelin biraz. Ben de sadece carsamba gunu yazarim. Olur biter. Sizin yuzunuzden banlanmiyorum artik.
Grubun amaci kilo vermenizi saglamak, deneme yanilma yapmak. Yoksa alirsiniz kagidi , carsamba gunu kilonuzu siz de yazarsiniz . Kizdirmayin beni. Tersim pistir .
Arkadaslar hadi kendinize gelin biraz. Ben de sadece carsamba gunu yazarim. Olur biter. Sizin yuzunuzden banlanmiyorum artik.
Grubun amaci kilo vermenizi saglamak, deneme yanilma yapmak. Yoksa alirsiniz kagidi , carsamba gunu kilonuzu siz de yazarsiniz . Kizdirmayin beni. Tersim pistir .
Kendine uygun bir diyet bicimi bul. Olmuyor yapamiyorum yokkkk.Boğazımı tutamıyorum kardeşim olmuyo yapamıyorum eskiden ne güzel iradeliydim bi diyet bi istikrar hooop fit
Ama yok olmuyor yapamıyorum
Kendine uygun bir diyet bicimi bul. Olmuyor yapamiyorum yokkkk.
Ağzımı mı dikeyim
Şu an sakız çiğniyorum o da iştahı azaltıyormuş
Sakiz istahi azaltmaz, aksini yapar. Mide asidini cogaltir.
Kahve diyeti yap ya da ayran diyeti.
Helâl olsun bi de gülüyosun mu
Ayran seviyorum dur ayran yapayım , dolapta hazır ayran olcaktı dur içeyim
Ayran disinda baska bir sey yok ama.
Neyse ben dizime doneyim.