65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Bu hafta artık 62'li rakamları görmek istiyorum inşallah. En çok özlediğim şey Popeyes 'in burger menüleri Sağlıksız biliyorum ama nadiren yiyordum zaten. Şimdi yasak olunca daha da cazip gelmeye başladı

Kendi hamburgerini kendin yap. Onlara cok sey katiliyor.

Gorursun tabi ki neden gormeyesin , gunluk menunu bilmiyorum. O yuzden yorum yapamiyorum.

Eveeettt bugun diyettt icin ne yaptinizzz , ne yapmadinizzz?

Haftalik kilo hedefiniz ?

En cok yemek istediginiz ama yiyemediginiz yiyecek/icecek?

Diyetin arka planlarini duyalim biraz.
Bugün diyet için tatsız tuzsuz peynriden yemek zorunda kaldim. Aromasını sevmesem2 de sevmiş gibi yapıp dereotu yedim
Tek bir yiyecek değil ama akşamları çayla tulumba çikolata abur cubur yemeyi özledim

Haftalık hedefim 10 kg ama maalesef mümkün değil su an için 1 gitse yine iyi

Kızlar, biz sabahları geç kalkıyoruz.
Kahvaltı 10-11i buluyor.
Saat 5-6 gibi de yemek yiyoruz. O akşam yemeği oluyor artık. Gunde iki öğün yani. Gece 12-1 gibi yatıyoruz. Akşam dondurma yada meyve yiyorum, midem kazınırsa bir parça ekmek ve peynir..

Sabah eşime dedim ki, akşam yemeğini erken yemek gerçekten sabah tartıda eksileri görmeye sebep oluyor, en azından etkisi var. Eşim de dün akşam, afedersiniz kızımla oturdu döner patates kızartması falan yedi, bana da ısrar etti ben yemedim. Ona atıf yaptığımı mi düşündü bilmem, dedi ki akşam yemezsen tabi sabah az çıkarsın. Miden boş. O senin gerçek kilon değil dedi. Tamam söylediginde mantık var ama bugün 100 Gr eksik çıktın, ertesi gün toplamda 200gr eksik görünüyorsun.Bu böyle devam ediyor. Yani uygulanan bı rejim var, gunduz de kalorisi düşük besleniyorum. Sadece akşam az ve erken yeme mevzuu değil ki..

Sizin kilo verme konusunda çok daha bilgili ve tecrubelisiniz. Bu konunun aslı nedir?

Geldim geldim
Başlangıç 59.800
Hedef 45 , 48'e de razıyım
Güncel işte yukarda 800 gram vermişim , üstümdekiler de 200 gram olsa diyelim 1 kilo olarak sayalıııııııım
A AklinYolu1

Eveeettt bugun diyettt icin ne yaptinizzz , ne yapmadinizzz?

Haftalik kilo hedefiniz ?

En cok yemek istediginiz ama yiyemediginiz yiyecek/icecek?

Diyetin arka planlarini duyalim biraz.

Diyete başladığımdan beri yaptığım şey, ekmeği azaltmak. Günde 2-3 dilim yiyorum ki benim gibi bı ekmek sever insan için en zor mevzulardan biri bu.

Diyet için yapamadığım şey ise, spor
Bu havalar beni mahvetti hemşireler.
Aktif spor yok, ama her gün çocuğumu parka götürürken yurudugum 20 dk da bı harekettir diyip kendimi avutuyorum. :/

Haftalık beklentimse, 500 gram olsun benim olsun..
Genel olarak vermek istediğim çok değil, beş kilo. O zaman siluetimin
düzeleceğini düşünüyorum..

Ve unutmadan kutlayayim.
M e g g yeni yaşın hayırlı olsun.
Ailen ve sevdiklerinle nice yıllara.

Son düzenleme:

Senin icin haftada 100 gram gitse yine iyi. Gerci baya bir kararli gordum seni bu kez yapacaksin galiba. Dereotu gordum sanki.

Bende varım 80 den 65 düşdüm ama orda kaldım ne yapısıysam veremedim yardım

Artik katilim yok ama grupta yazabilirsin, yardimci oluruz.

Bir arkadas intermittent fasting yontemini uyguluyordu. 16-18 saat ac kalma methodu. Hatiri sayilir bir kilo vermisti ama aksam en gec 4 de yemeyi kesiyordu.

Aksam yenilen yemekler vucuda daha cok yapisir cunku gun icinde harcamiyorsun yattiginda direkt kaliyor. Yedigin yemegi oglenleyin ya da aksam erken saatte yemeni oneririm. Doner ve kizartma aksam icin fazla. Aslini istersen meyve bile fazla.

Ben o yuzden bazen ogle yemegini aksam yemeginden fazla tutuyorum. Aksam sadece sutlu musli gibi bi sey yiyorum. Bugun balik fazla olacagi icin sadece patates yiyeyim dedim ayranla.

Iki ogun yemek guzel bunu avantaja gecir.

Geldim geldim
Başlangıç 59.800
Hedef 45 , 48'e de razıyım
Güncel işte yukarda 800 gram vermişim , üstümdekiler de 200 gram olsa diyelim 1 kilo olarak sayalıııııııım
A AklinYolu1

Geldin ama gec geldin. Carsamba gunu size ceza var.

Carsamba 54 ile baslamistin . Haftada bir kilo ile devam .

Ekmegi kokten kessen baya farkeder ama kesemiyorsan en azindan cavdara tahilliya cevir.

Ben ekmek yerine patatesi kullaniyorum . Her turlusu :)

Kızlar merhabalar ben geçen gün yarışma iptal diye duyunca kötü oldum giremedim de o yüzden foto çekmemiştim. Cezayı yemişiz napalım çekeriz :) Yine de söyleyeyim kıramadığım 70.4ü 69.4 ile kırmış bulunmaktayım aslında 68.9 çıktımbir ara ama tekrar 69.4 gördüm. Darısı haftaya çarşambaya. hibiskus içen arkadaş inşallah siz de benim gibi kırmışsınızdır sinsirella doğum günün kutlu olsun

Ceza gibi degil de grubu bir arada tutmak diyelim. Hepimizin amaci kilo vermek.

Hibiskusu arastirdim biraz ben de alacagim cumartesi gunu. Yumurta da alacagim o gun. 69 dan sonra gerisi geliyor inan bana.

Günaydııııııııın
59.800 ile başlamıştım ayol

Gunaydin kizlar,

300 gram vermisim. Lattenin beni agirlastirdigini farkettim bire indirdim. Aksam yemegini 6.30 a aldim .

Yarin hibiskus cayini da deneyecegim.

Gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…