- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ohoo her moralimiz bozulduğunda foto atmcaksak ne anlamı var :) benimde bozuktu 100 gr vermişim ama yine de attım atmalıydık. Etiketlenmeye gerek kalmadan gelmeliydik falan filanYanlış kişiyi etiketlemişsin kız, bana bildirim gelmediKendi isteğimle de gelmedim moralim bozuldu dün :))
Çarşamba günleri ya tartı fotomuz hannazcım:) A AklinYolu1 gerekli açıklamayı yapar zaten :)Canım biliyorum farkındayım , 5 dakikalığına geldim , inan ki hiç vaktim yok , bi ara resmini çekip atıcam inşallah
Ohoo her moralimiz bozulduğunda foto atmcaksak ne anlamı var :) benimde bozuktu 100 gr vermişim ama yine de attım atmalıydık. Etiketlenmeye gerek kalmadan gelmeliydik falan filan
Çarşamba günleri ya tartı fotomuz hannazcım:) A AklinYolu1 gerekli açıklamayı yapar zaten :)
Canım benim çok teşekkür ederimmDune gelelim. Sinsirella listedeki arkadaslari etiketlemis. Dun dogum gunu oldugu halde ugrasti.
"Dogum gunu kutlu olsun bu arada. Yaslandi artik. Bize bakacak yakinda. Nice senelere . Omru uzun bahti guzel olsun. "
Doğru yaşlandım artıkın (ninesmiley)Eee yalan mi sweety.
Doğum günün kutlu olsun kuzumCanım benim çok teşekkür ederimm
Teşekkür ederim tatlımDoğum günün kutlu olsun kuzum
Ayy inşallah çok teşekkür ederim canımM e g g doğum günün kutlu olsun. İnşallah bu sene keşke dediğin, iç geçirdiğin her şeye kavuşursun.
Çok teşekkür ederim canım
Şu an hiçbişeyEveeettt bugun diyettt icin ne yaptinizzz , ne yapmadinizzz?
Haftalik kilo hedefiniz ?
En cok yemek istediginiz ama yiyemediginiz yiyecek/icecek?
Diyetin arka planlarini duyalim biraz.
Şu an hiçbişey
Hedefim 59.800
Cips :/
Eveeettt bugun diyettt icin ne yaptinizzz , ne yapmadinizzz?
Haftalik kilo hedefiniz ?
En cok yemek istediginiz ama yiyemediginiz yiyecek/icecek?
Diyetin arka planlarini duyalim biraz.