65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Ceza gibi degil de grubu bir arada tutmak diyelim. Hepimizin amaci kilo vermek.

Hibiskusu arastirdim biraz ben de alacagim cumartesi gunu. Yumurta da alacagim o gun. 69 dan sonra gerisi geliyor inan bana.
Günaydın inşallah bir an önce gelir gerisi. Neredeyse 10 yılı geçmiştir görmeyeli bu kiloları. Dün 69.4 idim bugün 68.9 çıktım. Mutluyum

Sağ ol canım çarşamba günü içtim sadece, dün vaktim olmadı içemedim. Kilom aynıydı ertesi günü. Ama mutlaka devam edeceğim . Hatta şimdi kalkıp içeyim bir fincan diyordum
Kesinlikle faydası olur ben 3-4 gündür içiyorum 1.5 kiloyu geçti sanırım ödemdi. Çabucak gitsin kilolar. Ama bu aralar.spor yapamıyorum moralim bozuluyor bu duruma

Kesinlikle faydası olur ben 3-4 gündür içiyorum 1.5 kiloyu geçti sanırım ödemdi. Çabucak gitsin kilolar. Ama bu aralar.spor yapamıyorum moralim bozuluyor bu duruma

Ben de aynı şekilde pek spor yapamıyorum şu aralar. Kızım çok hareketli sürekli onun peşindeyim .ama vicdanım rahat etmiyor gece 12'de mekik çekiyorum bacak hareketi yapıyorum Bir on dakika. Öyle yatıyorum. Ama yeterli değil işte

Günaydın arkadaşlar
Diyete tam gaz devam
Ümitsizlik yok
Diyeti bozmak yok
Diyeti bırakmak yok
Haydeeeeeeee gitsin kilolaaaar gelsin fit bayanlaaaaar

Gunaydin gunaydin kafam bir milyon.

Dun su matchayi iki kere ictim, simdi bir kere etkisini gorursem devam ederim. Yalniz fena uyku kaciriyor.

71.3 kg giden 400 gram.

Matcha insani acaip aciktiriyor. Yani acliga dayanamiyorsaniz kullanmayin.

Sabah
Mathcha cayi.
yarim tunali marullu sandwich .
Iki tas corba.

Ara: Bir bardak ayran.

Aksama daha karar vermedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…