- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bunlar habire yumurtluyorlar engel olamıyorum kiiiii
Yumurtaya para vermiyorum diyorsun.
Olsun cok tatlilar bence.
Günaydın inşallah bir an önce gelir gerisi. Neredeyse 10 yılı geçmiştir görmeyeli bu kiloları. Dün 69.4 idim bugün 68.9 çıktım. MutluyumCeza gibi degil de grubu bir arada tutmak diyelim. Hepimizin amaci kilo vermek.
Hibiskusu arastirdim biraz ben de alacagim cumartesi gunu. Yumurta da alacagim o gun. 69 dan sonra gerisi geliyor inan bana.
Günaydın kızlar bu da benim kahvaltım. Hepinize güzel bir gün dilerim
Afiyetler olsun hibiskusun faydasını gördünüz mü
Kesinlikle faydası olur ben 3-4 gündür içiyorum 1.5 kiloyu geçti sanırım ödemdi. Çabucak gitsin kilolar. Ama bu aralar.spor yapamıyorum moralim bozuluyor bu durumaSağ ol canım çarşamba günü içtim sadece, dün vaktim olmadı içemedim. Kilom aynıydı ertesi günü. Ama mutlaka devam edeceğim . Hatta şimdi kalkıp içeyim bir fincan diyordum
Kesinlikle faydası olur ben 3-4 gündür içiyorum 1.5 kiloyu geçti sanırım ödemdi. Çabucak gitsin kilolar. Ama bu aralar.spor yapamıyorum moralim bozuluyor bu duruma
Günaydın inşallah bir an önce gelir gerisi. Neredeyse 10 yılı geçmiştir görmeyeli bu kiloları. Dün 69.4 idim bugün 68.9 çıktım. Mutluyum
Günaydın arkadaşlar
Diyete tam gaz devam
Ümitsizlik yok
Diyeti bozmak yok
Diyeti bırakmak yok
Haydeeeeeeeegitsin kilolaaaar gelsin fit bayanlaaaaar
Maşallah..
Haftada versem diye düşündüğüm kiloyu iki günde veriyorsunuz. :)
Bak ya
Bak ya
Çarşamba 60a çıkcam belki geri
58 hayal şu anBelki 58 cikarsin.
Ben de 70 lerde.
58 hayal şu an
Sende 69.9 olmazsan çok pis rezil ederimHayal filan degil. 58.9 olacaksin. Bak alintilarim carsamba rezil ederim seni :)