- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
Selam arkadaşlar, dün yazamadım.
Ben gram verememişim yine. O yüzden foto da atmaya gerek yok sanırım
Ben gram verememişim yine. O yüzden foto da atmaya gerek yok sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoo her moralimiz bozulduğunda foto atmcaksak ne anlamı var :) benimde bozuktu 100 gr vermişim ama yine de attım atmalıydık. Etiketlenmeye gerek kalmadan gelmeliydik falan filanYanlış kişiyi etiketlemişsin kız, bana bildirim gelmedi Kendi isteğimle de gelmedim moralim bozuldu dün :))
Çarşamba günleri ya tartı fotomuz hannazcım:) A AklinYolu1 gerekli açıklamayı yapar zaten :)Canım biliyorum farkındayım , 5 dakikalığına geldim , inan ki hiç vaktim yok , bi ara resmini çekip atıcam inşallah
Ohoo her moralimiz bozulduğunda foto atmcaksak ne anlamı var :) benimde bozuktu 100 gr vermişim ama yine de attım atmalıydık. Etiketlenmeye gerek kalmadan gelmeliydik falan filan
Çarşamba günleri ya tartı fotomuz hannazcım:) A AklinYolu1 gerekli açıklamayı yapar zaten :)
Canım benim çok teşekkür ederimmDune gelelim. Sinsirella listedeki arkadaslari etiketlemis. Dun dogum gunu oldugu halde ugrasti.
"Dogum gunu kutlu olsun bu arada. Yaslandi artik. Bize bakacak yakinda. Nice senelere . Omru uzun bahti guzel olsun. "
Canım benim çok teşekkür ederimm
Doğru yaşlandım artıkın (ninesmiley)Eee yalan mi sweety.
Doğum günün kutlu olsun kuzumCanım benim çok teşekkür ederimm
Teşekkür ederim tatlımDoğum günün kutlu olsun kuzum
Ayy inşallah çok teşekkür ederim canımM e g g doğum günün kutlu olsun. İnşallah bu sene keşke dediğin, iç geçirdiğin her şeye kavuşursun.
Çok teşekkür ederim canımM e g g Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
Şu an hiçbişeyEveeettt bugun diyettt icin ne yaptinizzz , ne yapmadinizzz?
Haftalik kilo hedefiniz ?
En cok yemek istediginiz ama yiyemediginiz yiyecek/icecek?
Diyetin arka planlarini duyalim biraz.
Şu an hiçbişey
Hedefim 59.800
Cips :/
Eveeettt bugun diyettt icin ne yaptinizzz , ne yapmadinizzz?
Haftalik kilo hedefiniz ?
En cok yemek istediginiz ama yiyemediginiz yiyecek/icecek?
Diyetin arka planlarini duyalim biraz.