65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Yanlış kişiyi etiketlemişsin kız, bana bildirim gelmedi :KK70: Kendi isteğimle de gelmedim moralim bozuldu dün :))
Ohoo her moralimiz bozulduğunda foto atmcaksak ne anlamı var :) benimde bozuktu 100 gr vermişim ama yine de attım atmalıydık. Etiketlenmeye gerek kalmadan gelmeliydik falan filan :KK66:

Ohoo her moralimiz bozulduğunda foto atmcaksak ne anlamı var :) benimde bozuktu 100 gr vermişim ama yine de attım atmalıydık. Etiketlenmeye gerek kalmadan gelmeliydik falan filan :KK66:

Tamam kız çemkirme bir daha yapmayacağım :KK70: Atarım birazdan foto. Dün çektim fotosunu telefonda.

Çarşamba günleri ya tartı fotomuz hannazcım:) A AklinYolu1 gerekli açıklamayı yapar zaten :)

Mikrofon bende yani.:KK48:

Selam arkadaslar,

Oncelikle gruptaki herkesi etiketliyorum.
M e g g M e g g _Makaron_ _Makaron_ caytabagi caytabagi lady peacock lady peacock niyeben... niyeben... sergerdan sergerdan Hannaz Hannaz tulipa tulipa

Hazin bir banlanma sonucu yine carsamba gunu giremedim. M e g g M e g g sagolsun ben yokken durumu en iyi sekilde idare etmeye calisti. Hatta ben yarismayi birakicam dedigimde bile onun icin devam ettim. Birakmak istememin yarismayla hic bir alakasi yoktu . Once bunu belirteyim. Iki kere ban yemenin carsamba gunune denk gelmesi sonucu grubun verimli olmayacagina inanmamdi. Neyse bugun bansizim ve artik BDV ye girmiyorum. Yani bundan sonra banlanma sansim sifira inmis durumda. :KK12:

Dune gelelim. Sinsirella listedeki arkadaslari etiketlemis. Dun dogum gunu oldugu halde ugrasti.

"Dogum gunu kutlu olsun bu arada. Yaslandi artik. Bize bakacak yakinda. Nice senelere . Omru uzun bahti guzel olsun. ":nazar:

Bazilariniz bugun cevap vermis. Tek tek detaya girmeycegim. Yalniz hepinizi etiketledim, nazla niyazla olmaz bu is.

Diyet konusunda ve yarisma konusunda kararli olmayan biraksin. Listeden sileyim.
Bazilariniz ozelden arkadasim, onun bu konuyla alakasi yok. Hala da ozelden gorusuruz arkadas kaliriz .

Simdi devam etmek isteyenlere yaziyorum. Dun yuklemeyen arkadaslar disinda kalan arkadaslar artik resim yuklemenize gerek yok. Bu hafta icin gecti. Hanenize cizgi cekilecek. Cezasi; 9 eylul 2017 de tarti resmini sabah 7 den once yuklemek. 7 den once olur ama 7:01 olursa listeden silinirsiniz.

Hepimizin amaci kilo vermek. Umarim dediklerim anlasilmistir ve bundan sonra burada olursunuz olmazsiniz yine kilo vermeye devam edersiniz.

Ben hep burdayim en azindan bu yarisma bitene dek. :halay:

Son düzenleme:
Şu an hiçbişey :KK53:
Hedefim 59.800
Cips :/

Kahvalti ne yaptin? Nutella deme doverim. :deli:
Aksam ne yiyeceksin.

Carsamba alintilarim hedefini bak kacmak yok.

---------------

Ben de cevap vereyim;

Latteyi azalttim.
Kahvalti icin sadece dusundugum sut ve bi gevrek , bir kac findik.
Aksama balik , bir kac patates kizartmasi ... Limonlu sodayla taclandirmayi dusunuyorum.

Hedefim : 70.400

Patlamis misiri cok ozluyorum. :silah:

Eveeettt bugun diyettt icin ne yaptinizzz , ne yapmadinizzz?

Haftalik kilo hedefiniz ?

En cok yemek istediginiz ama yiyemediginiz yiyecek/icecek?

Diyetin arka planlarini duyalim biraz.:KK53:

Bu hafta artık 62'li rakamları görmek istiyorum inşallah. En çok özlediğim şey Popeyes 'in burger menüleri ☺️Sağlıksız biliyorum ama nadiren yiyordum zaten. Şimdi yasak olunca daha da cazip gelmeye başladı :KK70:

X