62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

selam kizlar kilo bildirimi yapayim diye tartildim ama kilomda bu hafta oynam olmamis :) yine 63.4 kiloyum

demek aramizdan ayriliyorsun cok uzuldum ( hoscakal canim...
hem 5 kilo fazlan var hem niye diyet yazmiyorki anlamadim ??

Geçen hafta 60.900 bu hafta 60.500. Koca bir hafta ve sadece 400 gram!

yok canim en ideali buymus yada 500-1000 gr arasi verilmesi uygunmus en fazla..fazlasi kastan ve sudan gisermis yagdan degil

Ay iyi o zaman hiiiç üzülmüyorum. Hatta şuan çok mutlu oldum ya :)))

kızlar anca girebildim ya
malesef 56,3
utanıyorum ya nerde geçen seneki ben Allah ım ya deliricem ...
canim bende gecen seneki gibi zayiflayamiyorum yas ilerledikcemi?iradesizlik ve istikrarsiztanmi anlamadim ( ama vazgecmek yok en azindan daha sisman olmamak icin dikkat etmek sart...
Ama yavaş yavaş oluyo, bazen olmuyo. Yapıcak bişey yok, sabretmek gerek. Üzülme sakın. Vazgeçme yeter.
aynen katiliyorum...

Ama yavaş yavaş oluyo, bazen olmuyo. Yapıcak bişey yok, sabretmek gerek. Üzülme sakın. Vazgeçme yeter.

canim bende gecen seneki gibi zayiflayamiyorum yas ilerledikcemi?iradesizlik ve istikrarsiztanmi anlamadim ( ama vazgecmek yok en azindan daha sisman olmamak icin dikkat etmek sart...

aynen katiliyorum...

evet kızlar kesinlikle haklısınız vazgeçmek yok .....

6 kilometre yürüdüm. Yorgunluktan ziyade mutluluktan ölücem. Kovalanmadığım zamanlar koşmayı saçma bulan ben bugün kendimi yürümek için ikna edebildim :)

kızlar internet kotamız bitmiş 2 gün sonra yenilenecek ,şimdi telden giriyorum onunki de çok az zaten
sabah kahvaltı
ara iki küçük kurabiye ,kahve
akşam yeşil fasülye yemeği salata
yatmadan bir kase yoğurt

Pek bi sessizlestı burslar
Haftasonu baslayan kacamaklarım bugun itibariyle son bulmuş bulunmaktadır kaldıgımız yerden dewam

bugun biseyler yoluna girmeye basladi sanirim...spora basladim deli gibi spor yaptim bugn,su ter icinde kaldim...diyetede bozmdan devam edersem hergun bu kadar spor yapsam mayisin 1 ine 60 kilo olurum kesin... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…