demek aramizdan ayriliyorsun cok uzuldumarkadaşlar biraz ara vermek istiyorum ben olmuyor inmiyor takıldı kkkk cıklar kilolar yani
herkese günaydın bu arada bu ara giremeyeceğim yds falan da listeyi bu haftalık birniz yapın artık bildirim de yapamıcam eşimleşahane bir sabah kahvaltısı yaptık
hem 5 kilo fazlan var hem niye diyet yazmiyorki anlamadim ??Gnydnlar
65.3 geldim cok uzuldum 64.9 u gormüştüm cunku ama olsun bunada sukur dewam dıyorum
Dr a geldim kan verdim sonuclarımı alcam oğleden sonra bakslım dr un tartısında 64.9 geldim 5 kilo fazlacıgın var ama sana dıyet yazmıcam dedi :) bende ben yapıyorum zaten dedim oğleden sonra sonuclarla konusuruz dedi bakalım
olsun canim sukret bak ben o kadarda veremedim..hem en sagliklisi haftada 500 gr.vermekGeçen hafta 60.900 bu hafta 60.500. Koca bir hafta ve sadece 400 gram!
olsun canim sukret bak ben o kadarda veremedim..hem en sagliklisi haftada 500 gr.vermek
Sende verirsin canım benim. Ama 500 gram çok az ya :)
yok canim en ideali buymus yada 500-1000 gr arasi verilmesi uygunmus en fazla..fazlasi kastan ve sudan gisermis yagdan degil
kızlar anca girebildim ya
malesef 56,3
utanıyorum ya nerde geçen seneki ben Allah ım yadeliricem ...
canim bende gecen seneki gibi zayiflayamiyorum yas ilerledikcemi?iradesizlik ve istikrarsiztanmi anlamadimkızlar anca girebildim ya
malesef 56,3
utanıyorum ya nerde geçen seneki ben Allah ım yadeliricem ...
aynen katiliyorum...Ama yavaş yavaş oluyo, bazen olmuyo. Yapıcak bişey yok, sabretmek gerek. Üzülme sakın. Vazgeçme yeter.
Ama yavaş yavaş oluyo, bazen olmuyo. Yapıcak bişey yok, sabretmek gerek. Üzülme sakın. Vazgeçme yeter.
canim bende gecen seneki gibi zayiflayamiyorum yas ilerledikcemi?iradesizlik ve istikrarsiztanmi anlamadim( ama vazgecmek yok en azindan daha sisman olmamak icin dikkat etmek sart...
aynen katiliyorum...
aynen cunku misafirliklerim bitmiyor bu ara cok yogunum...verdigim bir kiloyuda aldim pofffHerkes kacamak ta sanırım benım gıbı
6 kilometre yürüdüm. Yorgunluktan ziyade mutluluktan ölücem. Kovalanmadığım zamanlar koşmayı saçma bulan ben bugün kendimi yürümek için ikna edebildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?