62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Ben haftada 3 gün 2şer saat spor yapıyorum bazen 2,5 oluyor plateste var bunun içinde ve cok rahatliyrm yaşam haline getirirsem ne gzl olur da işte bakalım inş bi süre ara verip yaz tatilinde eylülde baslamak istiyorum tekrar

merhaba kızlar
sanırım bu haftada kilo veremicem ama yinede artık kendime daha hakimim ve 70 mekik çektim
haftaya daha umutluyum
hadi bakalım
bugün kahvaltı ara kahve
akşam etli nohut ,salata
şimdi de yoğurt

Gunaydınnnnn
Kilo bildirimi :64.9
Homini gırtlak yıyıp yıyıpte son iki gun sonucu bunada şükür

Gunaydınnnnn
Kilo bildirimi :64.9
Homini gırtlak yıyıp yıyıpte son iki gun sonucu bunada şükür

günaydın canlar

bugün moralim çok iyi geçen hafta 56,3

bu hafta 55,5

ama bu hafta dikkat ettim gerçekten :))))

Geçen hafta 60.500 bu hafta 59.700

off ben unuttum tartilmayi yaa zaten gecen hafta verdigim 1 kiloyu geri almistim insallah birazi gitmistir.bende yarin sabah tartilirim artik...

off ben unuttum tartilmayi yaa zaten gecen hafta verdigim 1 kiloyu geri almistim insallah birazi gitmistir.bende yarin sabah tartilirim artik...

Olsun canım benim tartılırsın yarın. Hem üzülme kilo vermek çok kolay bişey değil. Hepimiz vermeye çalışırken alıyoruz bazen stresten. Vermişsindir bile belki.

Olsun canım benim tartılırsın yarın. Hem üzülme kilo vermek çok kolay bişey değil. Hepimiz vermeye çalışırken alıyoruz bazen stresten. Vermişsindir bile belki.
yok canim yaa nerdeee vermemisim ayniyim bide malum donemdeyim karnim patlayacak resmen ;( neyse yilmak yok yola devam..en azindan haftada 4 gun spora basladim...senin sporla aran nasil bu ara?
Ohhhh bi gzl yedim bu saatte etli nohut pılav :) yarasınnnn
bak yaa nohutlu pilav nohutlu pilav diye diye yedin sonunda :) neyse sen onu spor salonunda 1 saatte yakarsin

Pazartesi,çarşamba ve cumaları 1 saat yürüyüş yapabiliyorum sadece. Geç yatıp geç kalkıyorum yine. Bi de ders çalışayım falan derken anca bu kadar vakit ayırabiliyorum. Ama buna da şükür. Evden çıkmaya, hareket etmeye tövbeli gibi yaşıyodum :) bu arada sen de canını sıkma. Haftaya reglin biter, üstelik biraz da sıkarsın kendini; haftaya cuma zafer günün olur :)

ayy insallah canim yaa inanilmaz tatli istiyor canim kendime engel olamiyorum..bugun birsuru cikolata yedim valla...c.tesi pazarda fazla dikkat edemiyor insan herkes evde abartmamaya calisiyorum yinede ama diyet denemez bugunku yediklerime sanirim :/ o yuzden yazmak bile istemiyorum,neyse hafta ici telafi etmek lazim..

Son düzenleme:
selam kizlar bu ara yediklerimi yazmaya giremiyorum hic..oglumu okula birakinca 3 saatim var yemek,temizlik,spor ,dus derken zaman yetmiyor.ama motivasyon icin yazmam lazim bunuda biliyorum..diyet fena degil ama sporla aram cok uyi bu ara haftanin 4 gunu stepperimle 30 dk. step yapiyorum tam 300 kalori yakiyorum fena sayilmaz degilmi? :) su ter icinde kaliyorum cok yorucu ama sonrasindaki huzuru hicbiseye degismem :))
sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…