Offff cnm etli nohut cektirdin kız gece gece :))))
ohhh cnm cok sagol ıslatayım şimdiden de aksama bende yapayım bariah kıyamam ya gel canım benim yapayım yiyelim şöyleeeee ohhhh misssss
Masallah cok gzl vermişsingünaydın canlar
bugün moralim çok iyi geçen hafta 56,3
bu hafta 55,5
ama bu hafta dikkat ettim gerçekten :))))
Gunaydınnnnn
Kilo bildirimi :64.9
Homini gırtlak yıyıp yıyıpte son iki gun sonucu bunada şükür
günaydın canlar
bugün moralim çok iyi geçen hafta 56,3
bu hafta 55,5
ama bu hafta dikkat ettim gerçekten :))))
Geçen hafta 60.500 bu hafta 59.700
off ben unuttum tartilmayi yaa zaten gecen hafta verdigim 1 kiloyu geri almistiminsallah birazi gitmistir.bende yarin sabah tartilirim artik...
yok canim yaa nerdeee vermemisim ayniyim bide malum donemdeyim karnim patlayacak resmen ;( neyse yilmak yok yola devam..en azindan haftada 4 gun spora basladim...senin sporla aran nasil bu ara?Olsun canım benim tartılırsın yarın. Hem üzülme kilo vermek çok kolay bişey değil. Hepimiz vermeye çalışırken alıyoruz bazen stresten. Vermişsindir bile belki.
bak yaa nohutlu pilav nohutlu pilav diye diye yedin sonunda :) neyse sen onu spor salonunda 1 saatte yakarsinOhhhh bi gzl yedim bu saatte etli nohut pılav :) yarasınnnn
yok canim yaa nerdeee vermemisim ayniyim bide malum donemdeyim karnim patlayacak resmen ;( neyse yilmak yok yola devam..en azindan haftada 4 gun spora basladim...senin sporla aran nasil bu ara?
bak yaa nohutlu pilav nohutlu pilav diye diye yedin sonunda :) neyse sen onu spor salonunda 1 saatte yakarsin
ayy insallah canim yaa inanilmaz tatli istiyor canim kendime engel olamiyorum..bugun birsuru cikolata yedim valla...c.tesi pazarda fazla dikkat edemiyor insan herkes evde abartmamaya calisiyorum yinede ama diyet denemez bugunku yediklerime sanirim :/ o yuzden yazmak bile istemiyorum,neyse hafta ici telafi etmek lazim..Pazartesi,çarşamba ve cumaları 1 saat yürüyüş yapabiliyorum sadece. Geç yatıp geç kalkıyorum yine. Bi de ders çalışayım falan derken anca bu kadar vakit ayırabiliyorum. Ama buna da şükür. Evden çıkmaya, hareket etmeye tövbeli gibi yaşıyodum :) bu arada sen de canını sıkma. Haftaya reglin biter, üstelik biraz da sıkarsın kendini; haftaya cuma zafer günün olur :)
Ohhhh bi gzl yedim bu saatte etli nohut pılav :) yarasınnnn
simarmasak olmaz zaten :))bu hafta kilo verdim ya biraz iki gün acık şımardım veeee yarın toparlıyorum hemen ...
simarmasak olmaz zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?