• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

canim anliyorum seni.kucuk cocukla hersey zor ama ben sana gelme demedimki niye boyle bisey dedinki simdi?surekli bulunmayip aktif olmayinca artik gelmiyor diye siliniyor bircok kisi.senin sahsinla alakasi yok biliyorsun.sen listede bulunmak istesigini fakat paylasimlara fazla katilamadigini belirtirsen ve her hafta cuma bildirim yaparsan babyforwe ekler senide listeye ;)

oh oh ne guzel :) insan birde hafif oluyorki sorma :))
neler yedin bugun?

Dün, gece arkadaşımda kaldığım için 9 buçukta eve geldim. Hemen çay demleyip 1 dilim ekmekle biraz peynir ve yumurta yedim. Sonra uyudum. Kalkınca bir bardak süt ve eti form yedim 4 tane. Akşam başka bi arkadaşımla 1 saat yürüyüş yaptık. Saat 7 buçukta da bi tabak çorba ve patlıcan yemeği yiyip bitirdim günü. Bugün de sabah kahvaltısında sadece yumurtam eksikti. Ara öğünümde 1 tane yer elması yedim ve şekersiz neskafe içtim. Ama az evvel kardeşime hazırladığım ama okula götürmeyi unuttuğu ekmek arasını (peynir, maydonoz ve kuzu kulağı) bi bardak sütle mideye indirdim :( artık evde tepinip yakmaya çalışıcam :) yine yürüyüş yapacaktım ama ders çalışmam gerekiyo. Sabahtan beri ders çalışmamak için banyo ve tuvaleti temizleyip, cam sildiğim için :)

Oh oh masallah ne gzl bende ole yemedım bugunde sadece şimdi bir parça bitter attım agzıma pişmanda degişim walla ;)

Ya şu günlerde tatlı kriziyle değil de ekmek arası peynir kriziyle başım dertte :))) hayır hiç şöyle salata, meysim meyvesi veya sebze yemeği istemeyecek mi acaba şu canım :)

canim anliyorum seni.kucuk cocukla hersey zor ama ben sana gelme demedimki niye boyle bisey dedinki simdi?surekli bulunmayip aktif olmayinca artik gelmiyor diye siliniyor bircok kisi.senin sahsinla alakasi yok biliyorsun.sen listede bulunmak istesigini fakat paylasimlara fazla katilamadigini belirtirsen ve her hafta cuma bildirim yaparsan babyforwe ekler senide listeye ;)

oh oh ne guzel :) insan birde hafif oluyorki sorma :))
neler yedin bugun?

Sen bugün ne yedin? Yarın kendime keskin bi menü hazırlayacağım belki esin kaynağ olursun :)

Ya şu günlerde tatlı kriziyle değil de ekmek arası peynir kriziyle başım dertte :))) hayır hiç şöyle salata, meysim meyvesi veya sebze yemeği istemeyecek mi acaba şu canım :)
hahah guldurdun beni :) benim canim salata ister zaman zaman hemde cok ister.ozellikle sicak yaz gunlerinde serin serin soyle eksili bir salata ohhh miss :)
Sen bugün ne yedin? Yarın kendime keskin bi menü hazırlayacağım belki esin kaynağ olursun :)

ben bu aksam aslinda iki dilim borek yiyecektim ama yapmadim yarin yapicam...iyisimi sen kendine baska kaynak.ol cunku bu aksam 2 dilim ekmekle biraz patates kizartmasi yedim esimle ogluma yapmistim ama vakit kalmadi kendime bisey yapamadim yedim mecburen :)

ewet dıkkatımı cektı hersey 1 li aksam boregı nıye 2 onuda 1le kocamn bı dılım yap 1 olsun oda :))))
ya bende sütlü bi tatlı yapmak ıstıyorum karar veremedım yrn yaparım ya da gece eve gelınce artık
eveettt hatta onu biraz daha buyutup 1 tepsi yapayim ben hihihi :)))
irmikli iki kat tatli yapabilirsin.kakaolu sade iki katli hem hafif hem guzel ;)

hihihihi kız kaynana da benden heveslı bı gorsen kendıne nası dıkkat edıyo bı ara bendemı gıtsem plates yapsam dedı medı sustu gorumce de annemde gıtsın falan dedı ama sonuc cıkmadı sagolsun bakıyo ama hakkını yemeyelım hatta bu hafta bı suru ısım var sureklı ona bırakcak gıbıyım cumartesı oturmam var 2aydır gorusmedıgım arkadaslarımla o gunde bırakıp gıtsemmı dıye dusunuyorum :) olmazsa kendı annemı cagırcam napim az da ben dınleneyım kafa dagıtayım dımı ama :))

düzene gırmıs gıbı cnm yemekler nasıl gıdıyor ?
benım cok gzl ya bu sbh gzl bı sonuc gordum bakalım cumaya 64 ü gormek ıstıyorum ya

evet duzene girdi canim hemen kendime geldim ben ;)

hangi isi kiz?benimkinide bitir :66:
birde vaktim yok kk icin diyordun bak demekki istedinmi vakit oluyormus :16:
Ayyy sorma iki ara bi derede gırıyorum :) spor olmasaydı biraz zor olurdu gene :) cok gzl gıdıyorum masallah dıyım ya cuma gunu yag ve kilo kas ölçümü yaptırcam yrn da beden olculerımı alcaz bakalım ama koyafetlerımden baya bi farketti ya dewam bakalım cumaya64 dıyorum inş
Birazdan ankaraya gıtcem imş oralarda kacırmam

arkadaşlar durmadan yemek istiyorum ve yiyorum tutamıyorum kendimi :19: fazla yemesemde yiyorum yani
65 li kilolara sabitlendim amacım bu hafta 65 i korumak kilo vermek şöyle kalsın:30:
nazlıbahar yarış benim rüya oldu :4: en iyisi yavaş kilo vermek benim için iş hayatımda oturdu rayına ya zorlanmıyo vücudum:31:

arkadaşlar durmadan yemek istiyorum ve yiyorum tutamıyorum kendimi :19: fazla yemesemde yiyorum yani
65 li kilolara sabitlendim amacım bu hafta 65 i korumak kilo vermek şöyle kalsın:30:
nazlıbahar yarış benim rüya oldu :4: en iyisi yavaş kilo vermek benim için iş hayatımda oturdu rayına ya zorlanmıyo vücudum:31:
Oh oh aman ıyı desene bu haftada 1. Yim ;)
Ya benimde bgn biraz karısık oldu kacırmadım ama dengesiz oldu şuan yoldayım ewe donüş
Aman veremesekte almayalımda onemli degıl cnm herzmn verecek degılız vucudumuz dınlendin birazda

Ya benimde bgn biraz karısık oldu kacırmadım ama dengesiz oldu şuan yoldayım ewe donüş
Aman veremesekte almayalımda onemli degıl cnm herzmn verecek degılız vucudumuz dınlendin birazda

öyle valla canım ya napıyım artık:31:

hahah guldurdun beni :) benim canim salata ister zaman zaman hemde cok ister.ozellikle sicak yaz gunlerinde serin serin soyle eksili bir salata ohhh miss :)

ben bu aksam aslinda iki dilim borek yiyecektim ama yapmadim yarin yapicam...iyisimi sen kendine baska kaynak.ol cunku bu aksam 2 dilim ekmekle biraz patates kizartmasi yedim esimle ogluma yapmistim ama vakit kalmadi kendime bisey yapamadim yedim mecburen :)

O değil de ne zamandır patates kızartması yemediğimi farkettim :) bi yaz gelse, şu üşümelerim bi geçse yemeğe bu kadar düşmem de toparlayamadım bi. Kan değerlerime de baktırdım kanın çok git kızılay'a bi ünite kan ver dedi. Ama ben tir tir titriyorum :)

Ben de 3 haftadır sabitim. Suyu çıktı artık. Bi şey değil, pantolon alıcam ama 2 kilo daha veriyim 1 beden küçük alayım diyorum fakat azimle veremiyorum. Evet almıyorum süper ama nereye gidiyo benim emeklerim...... :(((

öyle valla canım ya napıyım artık:31:
Ole cnm arada oluyo bana bu aralar hiç olmuyo bi terslık var sanırım :) uzunca bi surede olmasın ya
Ama ben arada çiko tarzı seyler atıstırıyorum yzmasmda o gozumu doyuyuyor sanırım ;)
O değil de ne zamandır patates kızartması yemediğimi farkettim :) bi yaz gelse, şu üşümelerim bi geçse yemeğe bu kadar düşmem de toparlayamadım bi. Kan değerlerime de baktırdım kanın çok git kızılay'a bi ünite kan ver dedi. Ama ben tir tir titriyorum :)
Ahhh bende cnm bende şimdi sole cıtır cıtır bol catcap mayonez karabiberli olsa ahhhh mmmmm yemede yanında yat
Usume bendede var bu yıl :(
Ben de 3 haftadır sabitim. Suyu çıktı artık. Bi şey değil, pantolon alıcam ama 2 kilo daha veriyim 1 beden küçük alayım diyorum fakat azimle veremiyorum. Evet almıyorum süper ama nereye gidiyo benim emeklerim...... :(((
Arada sabıtlıuor ya inatlasıyor belli sıkılasıyorsundur ölçülerine baksana bi

Ole cnm arada oluyo bana bu aralar hiç olmuyo bi terslık var sanırım :) uzunca bi surede olmasın ya
Ama ben arada çiko tarzı seyler atıstırıyorum yzmasmda o gozumu doyuyuyor sanırım ;)

Ahhh bende cnm bende şimdi sole cıtır cıtır bol catcap mayonez karabiberli olsa ahhhh mmmmm yemede yanında yat
Usume bendede var bu yıl :(

Arada sabıtlıuor ya inatlasıyor belli sıkılasıyorsundur ölçülerine baksana bi

Stres yapmayım diye ayda 1 ölçüyorum. Ayın 7sinde bakıcaktım ama şimdi aklıma gelince bende merak ettim. Yine de sabredeyim cuma hem kilomu hem de satürnün yarıçapı büyüklüğündeki kalça-basen ölçülerimi yazayım.

merhaba kızlar
bu aralar biraz canım sıkkın neyse
bu sabah kahvaltı
ara yeşil çay ,kahve
akşam bi tabak bulgur pilavı
ara yeşil çay

kızlar yeşil çayın içine kabuk tarçın atınca etkisini artırıyomuş,ben artık öyle içiyorum :)

ne malum belki ben olurum :27::27::27:
sen vucudunu dinlendirmeye bak bir ara gorusuruz:10::10::10:

arkadaşlar biraz ara vermek istiyorum ben olmuyor inmiyor takıldı kkkk cıklar kilolar yani:9:

herkese günaydın bu arada bu ara giremeyeceğim yds falan da listeyi bu haftalık birniz yapın artık bildirim de yapamıcam eşimleşahane bir sabah kahvaltısı yaptık :46:

Gnydnlar
65.3 geldim cok uzuldum 64.9 u gormüştüm cunku ama olsun bunada sukur dewam dıyorum

Dr a geldim kan verdim sonuclarımı alcam oğleden sonra bakslım dr un tartısında 64.9 geldim 5 kilo fazlacıgın var ama sana dıyet yazmıcam dedi :) bende ben yapıyorum zaten dedim oğleden sonra sonuclarla konusuruz dedi bakalım

Back