- 27 Ağustos 2013
- 1.234
- 2.617
- 133
canim anliyorum seni.kucuk cocukla hersey zor ama ben sana gelme demedimki niye boyle bisey dedinki simdi?surekli bulunmayip aktif olmayinca artik gelmiyor diye siliniyor bircok kisi.senin sahsinla alakasi yok biliyorsun.sen listede bulunmak istesigini fakat paylasimlara fazla katilamadigini belirtirsen ve her hafta cuma bildirim yaparsan babyforwe ekler senide listeye
oh oh ne guzel :) insan birde hafif oluyorki sorma :))
neler yedin bugun?
Dün, gece arkadaşımda kaldığım için 9 buçukta eve geldim. Hemen çay demleyip 1 dilim ekmekle biraz peynir ve yumurta yedim. Sonra uyudum. Kalkınca bir bardak süt ve eti form yedim 4 tane. Akşam başka bi arkadaşımla 1 saat yürüyüş yaptık. Saat 7 buçukta da bi tabak çorba ve patlıcan yemeği yiyip bitirdim günü. Bugün de sabah kahvaltısında sadece yumurtam eksikti. Ara öğünümde 1 tane yer elması yedim ve şekersiz neskafe içtim. Ama az evvel kardeşime hazırladığım ama okula götürmeyi unuttuğu ekmek arasını (peynir, maydonoz ve kuzu kulağı) bi bardak sütle mideye indirdim artık evde tepinip yakmaya çalışıcam :) yine yürüyüş yapacaktım ama ders çalışmam gerekiyo. Sabahtan beri ders çalışmamak için banyo ve tuvaleti temizleyip, cam sildiğim için :)