62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Dün, gece arkadaşımda kaldığım için 9 buçukta eve geldim. Hemen çay demleyip 1 dilim ekmekle biraz peynir ve yumurta yedim. Sonra uyudum. Kalkınca bir bardak süt ve eti form yedim 4 tane. Akşam başka bi arkadaşımla 1 saat yürüyüş yaptık. Saat 7 buçukta da bi tabak çorba ve patlıcan yemeği yiyip bitirdim günü. Bugün de sabah kahvaltısında sadece yumurtam eksikti. Ara öğünümde 1 tane yer elması yedim ve şekersiz neskafe içtim. Ama az evvel kardeşime hazırladığım ama okula götürmeyi unuttuğu ekmek arasını (peynir, maydonoz ve kuzu kulağı) bi bardak sütle mideye indirdim artık evde tepinip yakmaya çalışıcam :) yine yürüyüş yapacaktım ama ders çalışmam gerekiyo. Sabahtan beri ders çalışmamak için banyo ve tuvaleti temizleyip, cam sildiğim için :)

Oh oh masallah ne gzl bende ole yemedım bugunde sadece şimdi bir parça bitter attım agzıma pişmanda degişim walla

Ya şu günlerde tatlı kriziyle değil de ekmek arası peynir kriziyle başım dertte :))) hayır hiç şöyle salata, meysim meyvesi veya sebze yemeği istemeyecek mi acaba şu canım :)

Sen bugün ne yedin? Yarın kendime keskin bi menü hazırlayacağım belki esin kaynağ olursun :)

Ya şu günlerde tatlı kriziyle değil de ekmek arası peynir kriziyle başım dertte :))) hayır hiç şöyle salata, meysim meyvesi veya sebze yemeği istemeyecek mi acaba şu canım :)
hahah guldurdun beni :) benim canim salata ister zaman zaman hemde cok ister.ozellikle sicak yaz gunlerinde serin serin soyle eksili bir salata ohhh miss :)
Sen bugün ne yedin? Yarın kendime keskin bi menü hazırlayacağım belki esin kaynağ olursun :)

ben bu aksam aslinda iki dilim borek yiyecektim ama yapmadim yarin yapicam...iyisimi sen kendine baska kaynak.ol cunku bu aksam 2 dilim ekmekle biraz patates kizartmasi yedim esimle ogluma yapmistim ama vakit kalmadi kendime bisey yapamadim yedim mecburen :)

hangi isi kiz?benimkinide bitir
birde vaktim yok kk icin diyordun bak demekki istedinmi vakit oluyormus
Ayyy sorma iki ara bi derede gırıyorum :) spor olmasaydı biraz zor olurdu gene :) cok gzl gıdıyorum masallah dıyım ya cuma gunu yag ve kilo kas ölçümü yaptırcam yrn da beden olculerımı alcaz bakalım ama koyafetlerımden baya bi farketti ya dewam bakalım cumaya64 dıyorum inş
Birazdan ankaraya gıtcem imş oralarda kacırmam

arkadaşlar durmadan yemek istiyorum ve yiyorum tutamıyorum kendimi fazla yemesemde yiyorum yani
65 li kilolara sabitlendim amacım bu hafta 65 i korumak kilo vermek şöyle kalsın
nazlıbahar yarış benim rüya oldu en iyisi yavaş kilo vermek benim için iş hayatımda oturdu rayına ya zorlanmıyo vücudum

Oh oh aman ıyı desene bu haftada 1. Yim
Ya benimde bgn biraz karısık oldu kacırmadım ama dengesiz oldu şuan yoldayım ewe donüş
Aman veremesekte almayalımda onemli degıl cnm herzmn verecek degılız vucudumuz dınlendin birazda

öyle valla canım ya napıyım artık

O değil de ne zamandır patates kızartması yemediğimi farkettim :) bi yaz gelse, şu üşümelerim bi geçse yemeğe bu kadar düşmem de toparlayamadım bi. Kan değerlerime de baktırdım kanın çok git kızılay'a bi ünite kan ver dedi. Ama ben tir tir titriyorum :)

Ben de 3 haftadır sabitim. Suyu çıktı artık. Bi şey değil, pantolon alıcam ama 2 kilo daha veriyim 1 beden küçük alayım diyorum fakat azimle veremiyorum. Evet almıyorum süper ama nereye gidiyo benim emeklerim...... ((

öyle valla canım ya napıyım artık
Ole cnm arada oluyo bana bu aralar hiç olmuyo bi terslık var sanırım :) uzunca bi surede olmasın ya
Ama ben arada çiko tarzı seyler atıstırıyorum yzmasmda o gozumu doyuyuyor sanırım
Ahhh bende cnm bende şimdi sole cıtır cıtır bol catcap mayonez karabiberli olsa ahhhh mmmmm yemede yanında yat
Usume bendede var bu yıl
Arada sabıtlıuor ya inatlasıyor belli sıkılasıyorsundur ölçülerine baksana bi

Stres yapmayım diye ayda 1 ölçüyorum. Ayın 7sinde bakıcaktım ama şimdi aklıma gelince bende merak ettim. Yine de sabredeyim cuma hem kilomu hem de satürnün yarıçapı büyüklüğündeki kalça-basen ölçülerimi yazayım.

merhaba kızlar
bu aralar biraz canım sıkkın neyse
bu sabah kahvaltı
ara yeşil çay ,kahve
akşam bi tabak bulgur pilavı
ara yeşil çay

kızlar yeşil çayın içine kabuk tarçın atınca etkisini artırıyomuş,ben artık öyle içiyorum :)

ne malum belki ben olurum
sen vucudunu dinlendirmeye bak bir ara gorusuruz

arkadaşlar biraz ara vermek istiyorum ben olmuyor inmiyor takıldı kkkk cıklar kilolar yani

herkese günaydın bu arada bu ara giremeyeceğim yds falan da listeyi bu haftalık birniz yapın artık bildirim de yapamıcam eşimleşahane bir sabah kahvaltısı yaptık

Gnydnlar
65.3 geldim cok uzuldum 64.9 u gormüştüm cunku ama olsun bunada sukur dewam dıyorum

Dr a geldim kan verdim sonuclarımı alcam oğleden sonra bakslım dr un tartısında 64.9 geldim 5 kilo fazlacıgın var ama sana dıyet yazmıcam dedi :) bende ben yapıyorum zaten dedim oğleden sonra sonuclarla konusuruz dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…