• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Teşekkür ederim. Daha da motive oldum :)

Yok herhangi bi program uygulamiyorum her şeyden az yiyirom aksamlari hafif yemeye calisiyorum bide her gün 45 dakika yürümeye calisiyorum bi de sopali hareket yapiyorum 10-15 dakika onu tavsiye ederim beli çok inceltiyo

Teşekkür ederim. Daha da motive oldum :)
;)
Merhaba kuşlar bende sürekli takip ediyordum artik yazayim dedim bende 65kiloyim 60 olmak istiyorum
Hosgeldin aramıza
Yok herhangi bi program uygulamiyorum her şeyden az yiyirom aksamlari hafif yemeye calisiyorum bide her gün 45 dakika yürümeye calisiyorum bi de sopali hareket yapiyorum 10-15 dakika onu tavsiye ederim beli çok inceltiyo
Ohh ne gzl masallah daha ne olsun

Gnydn kızlar
Sbh:yrm kasarlı simit 2 zeytın bolca maydonoz
Ara:yrm yesil elma

Oğlen:1 karnıyarık bır dılım ekmek dusunuyorum

3:30 da platese gıdıcem ;)

Aksamada corba salata inş

selam kizlar bu sabah tek elle kahvalti hazirlayip tek.elle yedim yiyebildigim kadar.dun aksam basima neler geldi neler :( oglumla sakalasirken ters bir haraket yaptigim icin omzum cikti Allahim ne aci cektim ciglik cigliga ambulans geldi goturdu beni hastaneye.gece 12 de donduk eve :(

Cok degil bence ya biz az yıyoruz sanırım ya

Azcık taviz ver bence gozunü az bi doyur daha istemez belki

Aynen ya bende zlıştım ama ne zmn bıkıcam dıye korkuyorum :(

İnanılmaz içim rahatladı çok teşekkür ederim. Hepiniz canımsınız kızlaaar :)
az degil cnm ya kalorileri yuksek..

Canım çektikçe su içeyim dedim 3 litre suyu bitirdim :)))
aman dikkat canim gunde 4-5 litreden fazla su icmek cigerleri patip olume neden olabiliyormus..
Selisim mart ayı cıkıp nisan gırınce persembelerı lapa yapalımmı ne dersin
olabilir cnm.ama ben iki gun yapamam belki pespese bikiyorum :(

az degil cnm ya kalorileri yuksek..

aman dikkat canim gunde 4-5 litreden fazla su icmek cigerleri patip olume neden olabiliyormus..

olabilir cnm.ama ben iki gun yapamam belki pespese bikiyorum :(

cidden mi yaa tırstım şimdi :18: uyarın için çok teşekkürler...

selam kizlar bu sabah tek elle kahvalti hazirlayip tek.elle yedim yiyebildigim kadar.dun aksam basima neler geldi neler :( oglumla sakalasirken ters bir haraket yaptigim icin omzum cikti Allahim ne aci cektim ciglik cigliga ambulans geldi goturdu beni hastaneye.gece 12 de donduk eve :(
Ayyyy niye nasıl haberım olmaz ay asgum ya ne dedıler nasılsın nolcakmış
Cnm benım cok gecmiş olsun
selamlar benide alın aranızaaaaaa
azimlisiniz maşallah
bende 68 kiloyum
Hosgeldın cnm kılo ve boylar aynı yasta 34 benim 3 cocuk var :)

selam kizlar bugun yediklerim soyle:

sabah:2 dilim ekmek, 1,5 kk peynir,1 cay k. tereyag ve bir catal patates kizartmasi.
ara: 1 cekme helvasi,1,5 kasik irmik helvasi
ogle: 4-5 minik haslanmis karnibahar,1 salatalik

aksamada 6-7 minik dal karnibahar,2 kucuk firinda pismis balik pane ve 1 dilim ekmek dusunuyorum.nasil sizce bugunku menulerim abartimi olmus??

yerine oturttular iste dikkat etmem lazim yine olmamasi icin :(

selam kizlar bugun yediklerim soyle:

sabah:2 dilim ekmek, 1,5 kk peynir,1 cay k. tereyag ve bir catal patates kizartmasi.
ara: 1 cekme helvasi,1,5 kasik irmik helvasi
ogle: 4-5 minik haslanmis karnibahar,1 salatalik

aksamada 6-7 minik dal karnibahar,2 kucuk firinda pismis balik pane ve 1 dilim ekmek dusunuyorum.nasil sizce bugunku menulerim abartimi olmus??
Cok gzl bence hiç te abartılı degıl

Benim aksamımda yrm ayva bir grisini ve 3 kasık kara lahana kavurması
Kv de de yıyıp geldim de sporun ustunede hiç cnm ymk yemek istemıyor :)

gecmis olsun canim umarim iyisindir smdi bi sure zorlama kolunu dikkat et.

Back