Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş. Cnm ama bir iki sefer o iştahlı donemleri atlatrsak sonra onune gecmesi kolay oluyor
Merhaba kuşlar bende sürekli takip ediyordum artik yazayim dedim bende 65kiloyim 60 olmak istiyorum
Teşekkür ederim. Daha da motive oldum :)
Teşekkür ederim. Daha da motive oldum :)
Hosgeldin aramızaMerhaba kuşlar bende sürekli takip ediyordum artik yazayim dedim bende 65kiloyim 60 olmak istiyorum
Ohh ne gzl masallah daha ne olsunYok herhangi bi program uygulamiyorum her şeyden az yiyirom aksamlari hafif yemeye calisiyorum bide her gün 45 dakika yürümeye calisiyorum bi de sopali hareket yapiyorum 10-15 dakika onu tavsiye ederim beli çok inceltiyo
hosgeldin cnm boy ve yasin kac?Merhaba kuşlar bende sürekli takip ediyordum artik yazayim dedim bende 65kiloyim 60 olmak istiyorum
Cok degil bence ya biz az yıyoruz sanırım ya
Azcık taviz ver bence gozunü az bi doyur daha istemez belki
Aynen ya bende zlıştım ama ne zmn bıkıcam dıye korkuyorum
az degil cnm ya kalorileri yuksek..İnanılmaz içim rahatladı çok teşekkür ederim. Hepiniz canımsınız kızlaaar :)
aman dikkat canim gunde 4-5 litreden fazla su icmek cigerleri patip olume neden olabiliyormus..Canım çektikçe su içeyim dedim 3 litre suyu bitirdim :)))
olabilir cnm.ama ben iki gun yapamam belki pespese bikiyorumSelisim mart ayı cıkıp nisan gırınce persembelerı lapa yapalımmı ne dersin
az degil cnm ya kalorileri yuksek..
aman dikkat canim gunde 4-5 litreden fazla su icmek cigerleri patip olume neden olabiliyormus..
olabilir cnm.ama ben iki gun yapamam belki pespese bikiyorum
hosgeldin canim boy ve yas kac?selamlar benide alın aranızaaaaaa
azimlisiniz maşallah
bende 68 kiloyum
cok ciddiyim canim,3 litre kâfi bence..cidden mi yaa tırstım şimdi :18: uyarın için çok teşekkürler...
hosgeldin cnm boy ve yasin kac?
Hosbulduk Canim teşekkürler boy 165 yas30 bi kizin var 6 yasinda
Ayyyy niye nasıl haberım olmaz ay asgum ya ne dedıler nasılsın nolcakmışselam kizlar bu sabah tek elle kahvalti hazirlayip tek.elle yedim yiyebildigim kadar.dun aksam basima neler geldi neler oglumla sakalasirken ters bir haraket yaptigim icin omzum cikti Allahim ne aci cektim ciglik cigliga ambulans geldi goturdu beni hastaneye.gece 12 de donduk eve
Hosgeldın cnm kılo ve boylar aynı yasta 34 benim 3 cocuk var :)selamlar benide alın aranızaaaaaa
azimlisiniz maşallah
bende 68 kiloyum
yerine oturttular iste dikkat etmem lazim yine olmamasi icinAyyyy niye nasıl haberım olmaz ay asgum ya ne dedıler nasılsın nolcakmış
Cnm benım cok gecmiş olsun
Hosgeldın cnm kılo ve boylar aynı yasta 34 benim 3 cocuk var :)
yerine oturttular iste dikkat etmem lazim yine olmamasi icin
Cok gzl bence hiç te abartılı degılselam kizlar bugun yediklerim soyle:
sabah:2 dilim ekmek, 1,5 kk peynir,1 cay k. tereyag ve bir catal patates kizartmasi.
ara: 1 cekme helvasi,1,5 kasik irmik helvasi
ogle: 4-5 minik haslanmis karnibahar,1 salatalik
aksamada 6-7 minik dal karnibahar,2 kucuk firinda pismis balik pane ve 1 dilim ekmek dusunuyorum.nasil sizce bugunku menulerim abartimi olmus??
selam kizlar bu sabah tek elle kahvalti hazirlayip tek.elle yedim yiyebildigim kadar.dun aksam basima neler geldi neler oglumla sakalasirken ters bir haraket yaptigim icin omzum cikti Allahim ne aci cektim ciglik cigliga ambulans geldi goturdu beni hastaneye.gece 12 de donduk eve