2haftayi atlatirsin ins kararli gibi gozukuyosun devam edersin bence aksama oglusumun dogum gunu irazdan borek pogca falan yapicam ve tabiki bugun herseyden yiyecegim pasta falan herkese selamlar
Ben de size katılabilir miyim? Siz oldukça aktif bi grupsunuz ve ben de her gün iletişime geçip motive olmak istiyorum...
Gayet guzelll :) bu arada kac gundur canim domaesli soganli bulgur pilavi istiyor ama alamadim inipte
İyiyiz fistigim :) nerelerdesin sen yaa?ne zaman donuceksin sahalara?:))
Geldiiimmm sen nerdesin pekii? :))
bu arada beslenme şeklim genelde şu şekilde
iş olan günler
sabah çay yada kahve
öğle 1 karışık tost
akşam Az yiyorum o gün ne yaparsak işte
iş lmayan günler de değişiyor
sabah k flakes
öğle salata ton vb
akşam Allah ne verdiyse
Tabiki katilabilirsin canim.hosgeldin aramiza,kilo,boy ve yas kac?
Kizlar aksama esimle ogluma tavuklu pilav yapicam.ben yiyemem o yuzden sabahtan kalan bir kahve tabagi kadar biber kizartmasi var onunla iki dilim ekmek yiycem bende...
Sizlerde ne var bu aksam? :)
Sabahlari kahvalti yapmaman cok kotu ama az da olsa yemelisin.bunyeni buna alistirma bence..
Ay kararlıyım cnm tartı her sbh beni mutlu edıyor inş hep bırlıkte zayıflıcaz2haftayi atlatirsin ins kararli gibi gozukuyosun devam edersin bence aksama oglusumun dogum gunu irazdan borek pogca falan yapicam ve tabiki bugun herseyden yiyecegim pasta falan herkese selamlar
yok cnm ya cok az benceSelam fistiklarim bugun yediklerim midemi baya sisirdi yerken cok gelmemisti oysaki.bir yazayim bakayim simdi hepsi toptan olunca anlasilir :)
Sabah:2 biber kizartmasi,1 dilim cavdar ekmegi,1 domates,1 kk peynir
Ogle: mantarli yogurtlu salata,1 galeta,1 kellogs barre ve cay
ara:1 kahve
cokmu olmus dersiniz?
bulgur pılavım aynen oyleydı nefıstı ama az yedım ayranla birlikteGayet guzelll :) bu arada kac gundur canim domaesli soganli bulgur pilavi istiyor ama alamadim inipte
İyiyiz fistigim :) nerelerdesin sen yaa?ne zaman donuceksin sahalara?:))
Geldiiimmm sen nerdesin pekii? :))
Buyrunnn inş aktıflıgımıx bozulmazBen de size katılabilir miyim? Siz oldukça aktif bi grupsunuz ve ben de her gün iletişime geçip motive olmak istiyorum...
Bgn aksamda tavuklu pılav var bizdede gelin bekliyoruz aşgummKizlar aksama esimle ogluma tavuklu pilav yapicam.ben yiyemem o yuzden sabahtan kalan bir kahve tabagi kadar biber kizartmasi var onunla iki dilim ekmek yiycem bende...
Sizlerde ne var bu aksam? :)
Cok azzzzzbu arada beslenme şeklim genelde şu şekilde
iş olan günler
sabah çay yada kahve
öğle 1 karışık tost
akşam Az yiyorum o gün ne yaparsak işte
iş lmayan günler de değişiyor
sabah k flakes
öğle salata ton vb
akşam Allah ne verdiyse
BencedeSabahlari kahvalti yapmaman cok kotu ama az da olsa yemelisin.bunyeni buna alistirma bence..
Kızlar tecrübelerimden söylüyorum. Lütfen ama lütfen uzun süre aç kalmayın. Hiç bişey yapamıyosanız işe, okula giderken evinize daha uzak olan durağa yürüyün; evde en azından yarım saatinizi egzersize ayırın. Eğer vücut kas yapısından kaybediyosa bu ileride çok büyük bi risk oluşturuyo.
Az daha erken kalk benceolmuyor yaa anca yetişiyorum vakit kalmıyor bende işe gidince kahve içiyorum
evet canim.hosgeldin sefalar getirdin :))23 yaşındayım. Cumartesi günü 63.200'le "sağlıklı beslenme reformu"ma başladım :) boyum 1.60. Geçen yıl yine 63'le diyetisyene gitmiştim. Fakat ramazan ayında devam etmedim ama yediklerime dikkat ettim. Eylül ayında diyetisyene tekrar döndüğümde 55'i görmüştüm ama doktorum kas kaybımın çok olduğunu söyleyerek beni epey azarlamıştı. Ama ben hemen herkesin yaptığı gibi sağlığımdan ziyade tartıdaki rakama aldanıp doktorun söylediklerini dikkate almadım. Okuldu, tezdi, final telaşıydı derken çok rahat bi şekilde 65 oldum. Geçtiğimiz yazı "kendime çeki düzen vermeliyim." diyerek ve hiç bişey yapmadan geçirdim. Ama artık burası var, siz varsınız :)
Cok haklisin canim..Kızlar tecrübelerimden söylüyorum. Lütfen ama lütfen uzun süre aç kalmayın. Hiç bişey yapamıyosanız işe, okula giderken evinize daha uzak olan durağa yürüyün; evde en azından yarım saatinizi egzersize ayırın. Eğer vücut kas yapısından kaybediyosa bu ileride çok büyük bi risk oluşturuyo.
Ay kızlar bugun platese basladım 20 dak kosu bandı 10 dakıka uzay mekiği 10 dak bisiklet ardından 1 saat plates yrn sabaha nasıl kalkcam acaba
Spordan 1 saat sonra yrm elme 1 portakalaz da kaldirik tava aksam faslı kapanmıştır8 de yesil çay
BasarılarMerhaba kizlaR, 75e düstügümde inanilmaz mutlu olmustum.
O heyecani 70e düşerek yasamak istiyorum.
25ocakta 76.9 idim. Dun sabah tartildigimda 74.8 i gösterdi.
2.100gr gitmiş. Aslinda iyi ama eskiye oranla az bir kilo.
Citiranneler gnlugundeki kizlarla guzel kilo werdim sagolsunlar.
Onlarlada dewam edicem. Buraya da yazmak istiyorum.
Tabii beni kabul ederseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?