62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

2haftayi atlatirsin ins kararli gibi gozukuyosun devam edersin bence aksama oglusumun dogum gunu irazdan borek pogca falan yapicam ve tabiki bugun herseyden yiyecegim pasta falan herkese selamlar

Kac yasina giriyor minik? :)
Nice nice saglikli yaslari anne ve babasiyla gecirmesini dilerim.
Sende bugun izinlisin yani hee? :)

Ben de size katılabilir miyim? Siz oldukça aktif bi grupsunuz ve ben de her gün iletişime geçip motive olmak istiyorum...

Kizlar aksama esimle ogluma tavuklu pilav yapicam.ben yiyemem o yuzden sabahtan kalan bir kahve tabagi kadar biber kizartmasi var onunla iki dilim ekmek yiycem bende...
Sizlerde ne var bu aksam? :)

Gayet guzelll :) bu arada kac gundur canim domaesli soganli bulgur pilavi istiyor ama alamadim inipte

İyiyiz fistigim :) nerelerdesin sen yaa?ne zaman donuceksin sahalara?:))

Geldiiimmm sen nerdesin pekii? :))

işe başladım canım artık eskisi kadar faal değilim diğer günlerde dinlenmeye ve gezmeye çalışıyorum ama sahadayım diyeti bırakmadım

akşam yemeği yemicem çünkü doğumgünü var pasta yicem onun yerine

bu arada beslenme şeklim genelde şu şekilde

iş olan günler
sabah çay yada kahve
öğle 1 karışık tost
akşam Az yiyorum o gün ne yaparsak işte

iş lmayan günler de değişiyor
sabah k flakes
öğle salata ton vb
akşam Allah ne verdiyse

Sabahlari kahvalti yapmaman cok kotu ama az da olsa yemelisin.bunyeni buna alistirma bence..

Tabiki katilabilirsin canim.hosgeldin aramiza,kilo,boy ve yas kac?

23 yaşındayım. Cumartesi günü 63.200'le "sağlıklı beslenme reformu"ma başladım :) boyum 1.60. Geçen yıl yine 63'le diyetisyene gitmiştim. Fakat ramazan ayında devam etmedim ama yediklerime dikkat ettim. Eylül ayında diyetisyene tekrar döndüğümde 55'i görmüştüm ama doktorum kas kaybımın çok olduğunu söyleyerek beni epey azarlamıştı. Ama ben hemen herkesin yaptığı gibi sağlığımdan ziyade tartıdaki rakama aldanıp doktorun söylediklerini dikkate almadım. Okuldu, tezdi, final telaşıydı derken çok rahat bi şekilde 65 oldum. Geçtiğimiz yazı "kendime çeki düzen vermeliyim." diyerek ve hiç bişey yapmadan geçirdim. Ama artık burası var, siz varsınız :)

Kızlar tecrübelerimden söylüyorum. Lütfen ama lütfen uzun süre aç kalmayın. Hiç bişey yapamıyosanız işe, okula giderken evinize daha uzak olan durağa yürüyün; evde en azından yarım saatinizi egzersize ayırın. Eğer vücut kas yapısından kaybediyosa bu ileride çok büyük bi risk oluşturuyo.

Kizlar aksama esimle ogluma tavuklu pilav yapicam.ben yiyemem o yuzden sabahtan kalan bir kahve tabagi kadar biber kizartmasi var onunla iki dilim ekmek yiycem bende...

Süt çorbası, bezelye ve piriç pilavı. Sanırım çorbayla bezelye yemeğini rahatça yiyebilirim :) ki özellikle bezelye yemeğine patatesi az koydum :)

2haftayi atlatirsin ins kararli gibi gozukuyosun devam edersin bence aksama oglusumun dogum gunu irazdan borek pogca falan yapicam ve tabiki bugun herseyden yiyecegim pasta falan herkese selamlar
Ay kararlıyım cnm tartı her sbh beni mutlu edıyor inş hep bırlıkte zayıflıcaz
yok cnm ya cok az bence

Gayet guzelll :) bu arada kac gundur canim domaesli soganli bulgur pilavi istiyor ama alamadim inipte

İyiyiz fistigim :) nerelerdesin sen yaa?ne zaman donuceksin sahalara?:))

Geldiiimmm sen nerdesin pekii? :))
bulgur pılavım aynen oyleydı nefıstı ama az yedım ayranla birlikte
Bende spora gıtmıztı mcn yeni geldım
Ben de size katılabilir miyim? Siz oldukça aktif bi grupsunuz ve ben de her gün iletişime geçip motive olmak istiyorum...
Buyrunnn inş aktıflıgımıx bozulmaz
Bgn aksamda tavuklu pılav var bizdede gelin bekliyoruz aşgumm
Cok azzzzz
Sabahlari kahvalti yapmaman cok kotu ama az da olsa yemelisin.bunyeni buna alistirma bence..
Bencede

olmuyor yaa anca yetişiyorum vakit kalmıyor bende işe gidince kahve içiyorum
Az daha erken kalk bence

Ay kızlar bugun platese basladım 20 dak kosu bandı 10 dakıka uzay mekiği 10 dak bisiklet ardından 1 saat plates yrn sabaha nasıl kalkcam acaba
Spordan 1 saat sonra yrm elme 1 portakalaz da kaldirik tava aksam faslı kapanmıştır 8 de yesil çay

evet canim.hosgeldin sefalar getirdin :))

Cok haklisin canim..

Kaldirik tava ne kiz? :))

Merhaba kizlaR, 75e düstügümde inanilmaz mutlu olmustum.
O heyecani 70e düşerek yasamak istiyorum.
25ocakta 76.9 idim. Dun sabah tartildigimda 74.8 i gösterdi.
2.100gr gitmiş. Aslinda iyi ama eskiye oranla az bir kilo.
Citiranneler gnlugundeki kizlarla guzel kilo werdim sagolsunlar.
Onlarlada dewam edicem. Buraya da yazmak istiyorum.
Tabii beni kabul ederseniz.

Basarılar
İlk zamanlar hızlı gıdıyor ama sonraları zorlanılıyor ama inat bizim olcak inş

Çeyrek bazlamanın yarısını ısıtıp içini yagladım peynır koydum acelel acele yedım o kadar yıyebıldım bebegım mızmız cok bu sabah onunla ılgılenıyorum

Hanımlar sormak istediğim bir şey var; genelde normal kahvaltı ediyorum ama vaktim olmadığında bir bardak sıcak süt içip çıkıyorum evden. Sütten 1 buçuk 2 saat sonra hazırladığım sandviçi yiyorum. Acaba sabah yalnızca süt içmem metabolizma hızım üzerinde olumsuz bi etkide bulunur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…