Yaslarimiz yakinmis bende 31 yasindayim 4.5 yasinda bir oglum var :)
Helvayi fazla kacirma derim canim malum cok kalorili
Hosgeldin canim.boy ve yas kac? :) benimde ilk hedefim 57 kilo
Hadi bakalim gorucez :)
Sabah kacta kalktin kiz ??ogle yemegini bile yemissin :)
Bende 3 gün spora gıdıyorum cumartesı basladım yrn gıdıcem plates baslıcak bakalım ve cmrtsıden berı dıkkat edıyorum ewde spor yapıyorum baya farkettı 65 den sonra yavaslarım dıye dusunuyorum bakalım onuda 3 ay zamanım var hallederım yaza kadar dıye düşünüyorum
Cnm benim 3 cocugum var her seferınde baslıyorum yogunluktan bırakıyorum ve motivasyona ihtiyacım var hemde cokSporun faydası oluyor hem motivasyon oluyor kilo eksilmese bile inceliyosun :)
Cnm benim 3 cocugum var her seferınde baslıyorum yogunluktan bırakıyorum ve motivasyona ihtiyacım var hemde coko yuzden spor beni tam hıcekken frenliyor bosunamı dıyorum inş boyle dewam ederım
3 çocuk zaten spor etkisi yapıyodur sana Allah kolaylık versin :)
aferin boyle istikrarli goreyim seni hep :)8 cnm az yedim ya acıktım hmn bide temizlik gunum bgn o arada yerken yazdım5 te bitiriyrm ymk işini en gec 5:30
Canim dukan cok sagliksiz geliyor bana.surekli et ile beslenildigi.icinde karacigere zarar veriyor unlulerden kivac tatlitugda yapmis karacigeri hasr gormus tedavide su.anda.aman dikkatHosgeldin canim.boy ve yas kac? :) benimde ilk hedefim 57 kilo
Hoşbuldum canım :) Yaş 26 boy 155
Diyetle birlikte haftanın 4 günü spor da yapıcam salona yazıldım. Çalışıyorum masa başı hiç hareket olmuyor
Sabah kahvaltısı: 2 yumurta haşlanmış 1 minik kek yulaf kepeğinden yanında şekersiz nescafe sabah aç karnına yeşil çay
Öğlen: Izgara tavuk şiş ayran
Dukana başladım bakalım bu kez kararlıyım hangi diyeti denediysem dukan gibi etki etmedi diyetisyene de gittim ama nafile bünyem çok zor kilo veriyor
Plates hoca esliginde dimi canim?Bende 3 gün spora gıdıyorum cumartesı basladım yrn gıdıcem plates baslıcak bakalım ve cmrtsıden berı dıkkat edıyorum ewde spor yapıyorum baya farkettı 65 den sonra yavaslarım dıye dusunuyorum bakalım onuda 3 ay zamanım var hallederım yaza kadar dıye düşünüyorum
Sanırım yapmıyor ya burda olduguma gore :) hasta olmasalar zor olmuyorda hasta olunca
ay uzun zamandır pc den gırmemıstım çizelge mı gordum de suan o cızelgemden daha fazllayım ya en son 67.3 vermısım bıldırım cumaya kadar onun asa olmam lazım ayyyyyyy heyecan geldı ya
sabah abuk subuk bi kahvalti yaptim dolapta makarna salatasi vardi sabah onu yedim aksamada corbayla hallettim bu saatten sonra bisey yemem ins
sabah yedıklerımızı yakabılıyoruzda aman aksama dıkkat aksam aynen kalıyor hatta artılara cıkıyoruzbenım cok gzl gıdıyor 3. gunum bıttı bakalım 2haftayı bı atlatsam daha ıstesem de bırakamıyorum
Gayet guzelll :) bu arada kac gundur canim domaesli soganli bulgur pilavi istiyor ama alamadim inipteGnydn kızlar
Sbh:3zeytın az sucuklu yumurta 2 dlm peynir yrm ekmek balla bırlıkte
Oğleye az bulgur pılavı yogurt
Spora gıdıcem
Aksamada salata corba düşünüyorum
İyiyiz fistigim :) nerelerdesin sen yaa?ne zaman donuceksin sahalara?:))selam arkadaşlar nasılsınız
kilomda accık da olsa azalmalar mevcut stabil durumum inmeye başladı inşallah daha çok dikkat ediyorum bu yüzden giremiyorum ama burayı da unutmuyorum
Nıye kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?