62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

selam canim bu cok normal bi durum dogum yapali henuz 2 ay olmus benimkide 8 aylik eger emziriyosan onceligin sut olmali emzirdikcede zaten kilolar kendiliginden gidecektir kilo vermek icin acele etme 3 4 aya vucut toparlaniyo

kendimi böyle görmek istemiyorum canım yaa dışarı çıkıcam hiç bişeyim olmuyor hamileliğimin 4 5 ayında giydiğim eteklerimi giyiyorum hem emzirip bir yandanda azda olsa biraz biraz kilo vermem lazım

İki aylik bebegin varsa normal canim verirsin uzulme bu arada emzirmiyormusun?ha bu arada hosgeldin )[/QUOTE]

hoşbulduum canım evet emziriyorum inşş emzirdikçe gider bu kilolar

hoşbulduum canım evet emziriyorum inşş emzirdikçe gider bu kilolar[/QUOTE]

boşver ya emzirmene bak Allah ın bir mucizesi anne sütü emzirebildiğin kadar emzir ,ben emzirirken hiç kilo veremedim maalesef ama doğumdan sonra da 1 kilo bile almadım işte bu avantajım oldu almamaya dikkat et yeter ,16,5 ay emdi 24 ay emzircektim ama sadece emmek istiyodu yemek yemiyodu ben de kesmek zorunda kaldım çok ta üzüldüm kestiğim için ,emzirmeyi kestikten sonra yaptım diyet 13 kilo verdim aslında şu an hamilelik öncesi kilomdayım ama boyuma göre fazla olduğunda kalanını vermeye çalışıyorum o yüzden takma kafana ya kim ne derse desin anne sütü mucize diyet yapıcam diye bişey olmasın sütüne canım benim ,mahrum etme yavrunu :)

sabah limitsiz kahvaltı
ara yeşilçay
ara detoks ayranı
akşam bi kaç kaşık karnabahar yemeği yicem gece bir kase yoğurt
ara yeşil çay içicem
100 mekik de çektim :)

seliscim ben hergün rapor veremiorum ama benide listeye al diyete 72.8 ile başladım tam iki hafta oldu 70.9 um şuanda

bugün geç uyandım çeyrek tost yedim
saat iki gibi ince dilim kek 2 bardak şekersiz çay
akşam ıspanak yicem yoğurt ile bide bikaç kaşık patates salatası yerim
yatmadan da form çayı

Selam kizlar bugunde gec kaldim nasilsiniz?
Hemen yediklerime geceyim

sabah:2,5 dilim ekmek,1 domates,5 zeytin,1 kk peynir
Ara:yarim muz
aksam :1 ispanakli gozleme,yarim katmer(ogle bisey yemedim ama iyice sacmalamaya basladim farkindayim)

Bugün diyete başlıyorum ama bana hangi diyet uygun bilemedim. 2 ayım var düğünüme 9 kilo fazlalığın var önerisi olan var mı?
Meraba boyun kac?ayca kayanin 1 ayda 8 kilo verdiren listesini oneririm sana 1.sayfada var iki beslenme listesini her hafta donusumlu yapiyorsun...

Tamam canim listeyle ben ilgilenemiyorum su an baska bir arkadasimiz yapiyor ama cumadan cumaya bildirirsen seni listeye ekleyecektir...bu arada guzel kilo vermissin kisa zamanda.bu ara gorunmuyorsun hic farkindayim :))

İste kilolar yagdan tam gitmeyince hemen geri geliyor boyle benimde geri gelmis biraz,zaten iyice sacmaladim bu aralar,aldim basimi gittim.dikkat etmek lazim yoksa bir ileri bir geriden baska bisey yapamam

İste kilolar yagdan tam gitmeyince hemen geri geliyor boyle benimde geri gelmis biraz,zaten iyice sacmaladim bu aralar,aldim basimi gittim.dikkat etmek lazim yoksa bir ileri bir geriden baska bisey yapamam

aldım deiğim 100 gr olarak canım hala dikka ediyorum durdu 1 2 gündür kilo vermem cuma 67.9 idim 67.6 falan oldum bugün 67.7 idim

selamlar benim sabah ve öğle ortak yemeğim

nestle nesfit yoğurt 6 7 fındık ve 2 kuru kayısı karışımı

ardından activia böğürtlenli

bu menü çok güzel yapmasıda kolay görünüyo.paylastıgın tesekkuler.hemen denemeliyim

kahvaltı 2 haşlama yumurta yeşilçay

öğlen bi tabak ıspanak yemeği üstüne yoğurt 1 buçuk dilime yakın ekmek

ikindi bi muz

eşim geç gelcek kahvaltı hazırlıcam ben çay içerim yeter bugünlük yatmadan 2 form çayı

Selam kizlar aksam:2 dilim ekmekle kahvaltilik yedim zeytin peynir..sporumuda bosladim bu ara acilen donmeliyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…